Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moj sin je pre 5g sa drugom delio garsonjeru u mirijevu-pupinova ulica.meni je to bilo skupo 150e,a minijatura.odvaratno.toliko o jeftinoci.Mozete li mi reci nesto o Mirjevu?Neke prednsti i mane.Prelazim u Beograd pa me intersuje nesto o tim malo jeftinijim mjestima.Gledao sam i Visnjicku banju,ali mi se cini da je bolje Mirjevo
Jeste, vala, pre ćeš da stigneš odatle do Čačka nego do centra bg-aicno mi je mirijevo jako odvratno (ali karaburma mi je jos odvratnija),i pre bih izabrala zarkovo za stanovanje (blizi mi je cacak odatle
Ako je birati između Mirijeva i Krnjače ja bih odabrala Krnjaču...pošto sam i ja skoro bila u toj nedoumici,pa sam odabrala(mislim bolje)mnogo si brže do grada,ima više prevoza,a i mnogo je bliže centru...mislim da su i stanovi jeftiniji,pozzz
Ako je birati između Mirijeva i Krnjače ja bih odabrala Krnjaču...pošto sam i ja skoro bila u toj nedoumici,pa sam odabrala(mislim bolje)mnogo si brže do grada,ima više prevoza,a i mnogo je bliže centru...mislim da su i stanovi jeftiniji,pozzz
Ljudi, treba da idem u Mirijevo, da se nadjem sa nekim u CENTRU. Gde je to tacno, sta se tu nalazi, koja ulica?
toplana,
t o p l a n a -....