Mirjana Karanovic podrzala Vucica

Nekada je Đilas bio pred Miloševićem...

Ђилас је тада био подметнут од стране остатака југославенске савезне службе, која се још копрцала и која је покушавала што боље да прода своје дупе.

Један део њих је давао СПО логистику преко криминалаца из Јерковића за 9 март.

Ne znam da li se prodala ili pink pokušava da dovodi neke iz opozicije kako bi bili konkurencija emisiji Olje Bećković koja je najavila da će pored opozicije zvati i vlast. Ipak mislim da se Mira nije mogla tako brzo prešaltati nego pink kopira Utisak nedelje i pokušava da dokaže kako je ipak za debate.

Poslednja izmena:

Погледао сам емисију и није тачно да је подржала Вучића. Ни ти ни твоје усрано гласило пинк немате права да тако безочно лажете у јавности. Уосталом, Карановићка је још пре гостовања рекла да више неверује у промене са било које стране да долазе. Али авај. Вама крадикалима је довољно да неко не буде за опозицију да бисте га сврстали у своје редове.
Вероватно на тај начин и правите оне силне анкете где прелазите 50% популарности, а реално немате ни 20%.

Ne znam da li se prodala ili pink pokušava da dovodi neke iz opozicije kako bi bili konkurencija emisiji Olje Bećković koja je najavila da će pored opozicije zvati i vlast. Ipak mislim da se Mira nije mogla tako brzo prešaltati nego pink kopira Utisak nedelje i pokušava da dokaže kako je ipak za debate.

Da.

Verovatno su morali da plate Miri Kari 100.000 evra u sitnim neobeleženim novčanicama da se pojavi.

- - - - - - - - - -

Погледао сам емисију и није тачно да је подржала Вучића.

Izgleda da smradikalni botovi na ovoj temi lažu pa mažu

da bi srusili Vucica, uskoro ce mediji da bruje o podrsci Vucicu od strane Dzeka Trboseka, Idi Amina, Hitler.....................pa ce cak reci da Vucica podrzava i sam Rotshild .........kako bi ga narod sto pre najurio sa vlasti.
Na svu srecu, odavno Srbija zna da SRPSKI MEDIJI nemaju nikakve veze sa Srbijom....................

- - - - - - - - - -

7 aprila Utisak nedelje a 6 aprila Mirne i nadasve Mirne demonstracije protiv Pinka

hahahaha................demonstracije protiv samog SEBE..................dal ce da upali......? Sta mislis?

• Podržavam
Reactions: svr

Back