GalebDzonatan
Primećen član
- Poruka
- 589
Meni je, do sada, u 90% slucajeva bio prijatan i obozavam ga 
A Vi?

A Vi?

Bez obzira sta god bilo da bilo... ovaj avatar cu ti skinuti... :wink:Peta W.:Ne smem ni da pitam shta bi sa onih 10% ...? :?
Peta W.:Ne smem ni da pitam shta bi sa onih 10% ...? :?
Peta W.:Ne smem ni da pitam shta bi sa onih 10% ...? :?
zelenooka:E, baš sam ovo i ja htela da pitam. :shock:
Stvarno, šta je bio problem?
slatko volim :)):higijena
sta bi drugo ?!
![]()
zelenooka:Može biti, ali mi se jedan drug žalio na (bivšu) devojku, kaže divna, slatka, okupana, ali neki čudan miris ima, tek izašla ispod tuša, ali ne vredi...Njemu je to strašno smetalo, pa me zanima da li je ovde u pitanju samo higijena, ili...
slatko volim :)):...neka infekcija?
zelenooka:Vidiš, toga se nisam setila...:-D Mada, čovek kaže da je ona sva tako nekako čudno mirisala, a čula sam i onu priču da svaka rasa ima neki svoj specifičan miris, pa sad, možda bi i meni neki crnac čudno mirisao, bla, bla, bla, počela sam da lupetam...:-D
Svako od nas mirise karakteristicno. Tako kad nekome nesto mirise, drugome smrdi. To da li su genitalije, usta, pljuvacka ili nesto drugo u pitanju potpuno je isto.zelenooka:Može biti, ali mi se jedan drug žalio na (bivšu) devojku, kaže divna, slatka, okupana, ali neki čudan miris ima, tek izašla ispod tuša, ali ne vredi...Njemu je to strašno smetalo, pa me zanima da li je ovde u pitanju samo higijena, ili...
Neznam za rase... ali ima devojaka sa karakteristicnim mirisom... nema to veze sa infekcijom i nehigijenom (ako pretpostavimo da se pere redovno) nego jednostavno takva je bioloski... uticu hormoni, ishrana, krvna slika... i takve stvari... Sto bi se dalo zakljuciti da moze i da menja miris ali jako tesko...zelenooka:Vidiš, toga se nisam setila...:-D Mada, čovek kaže da je ona sva tako nekako čudno mirisala, a čula sam i onu priču da svaka rasa ima neki svoj specifičan miris, pa sad, možda bi i meni neki crnac čudno mirisao, bla, bla, bla, počela sam da lupetam...:-D