andja_stay_cool
Domaćin
- Poruka
- 3.784
ja obozavam muski dezodorans Denim..mmm...a nije los ni XL al on mi je vise unisex
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
andja_stay_cool:ja obozavam muski dezodorans Denim..mmm...a nije los ni XL al on mi je vise unisex
avesic:mene privuče dobar parfem ,, ali muški znoj koji se desi za vreme seksa ,,,, uuuuuuh ,, evo balavim
Banshee::shock: i mene...a ja sam zensko...
najodvratniji zenski parfem koji sam imala prilike da pomirisem -opium :shock: to je otrovno koliko smrdi :shock: a onda mi jedna drugarica rekal da joj to omiljeni parfem
sledi sicily - koji mirise na sredstvo za dezinfikovanje kuhinje ili wc-a ali onog dana kada su u kuci pravljene vanilice :shock: znaci vuce na neki prah secer ili vanilin secer,sta god...
i naravno nezaboravni angel - zene koje ga stave mirisu na krofne prepoznajem ga na kilometar...ako u blizini ne vidim pekaru,znam da neko koristi angel
muski parfemi su bre lepsi...
Pre je u pitanju ukus. Ako je gorko...ovo je relativno pitanje za muskarce al nije problem ako odgovore devojke..dakle..interesuje me da li ima postoji neki miris mleka za telo koji ne volite na svojoj devojci..decko moje drugarice ne podnosi miris Nivea-e...bla..a znam decka kome se povraca kad oseti miris mleka sa mirisom badema... ;(...
.sooo?
Kako mleko kakav badem koja nivea moze samo bezmirisni sapun eventualno od svinjske mastiovo je relativno pitanje za muskarce al nije problem ako odgovore devojke..dakle..interesuje me da li ima postoji neki miris mleka za telo koji ne volite na svojoj devojci..decko moje drugarice ne podnosi miris Nivea-e...bla..a znam decka kome se povraca kad oseti miris mleka sa mirisom badema... ;(...
.sooo?
Evo ovakoooo..ovo je relativno pitanje za muskarce al nije problem ako odgovore devojke..dakle..interesuje me da li ima postoji neki miris mleka za telo koji ne volite na svojoj devojci..decko moje drugarice ne podnosi miris Nivea-e...bla..a znam decka kome se povraca kad oseti miris mleka sa mirisom badema... ;(...
.sooo?