Miris tela

andja_stay_cool

Domaćin
Poruka
3.784
ovo je relativno pitanje za muskarce al nije problem ako odgovore devojke..dakle..interesuje me da li ima postoji neki miris mleka za telo koji ne volite na svojoj devojci..decko moje drugarice ne podnosi miris Nivea-e...bla..a znam decka kome se povraca kad oseti miris mleka sa mirisom badema... ;(...

.sooo?

Ja volim neuredne devojke koje se osecaju pravi, vrhunski testosteron, prvo sam mislio da je to nesto nenormalno da bih kasnije shvatio da je to sasvim prirodni instinkt koji je i posle evolucije nekako opstao. Najvise volim kada devocji kosa mirise na duvanski dim, to je nesto najbolje, od toga mogu poludim. ;)

Nije mi jasno koji je krelac to smislio, a mislim da je u redu reći to ženama. Nevolim ni teške sladunjave parfeme to me uvijek asocira na žene u godinama sa punđom :)

intra:
Nije mi jasno koji je krelac to smislio, a mislim da je u redu reći to ženama. Nevolim ni teške sladunjave parfeme to me uvijek asocira na žene u godinama sa punđom :)
:shock: i mene...a ja sam zensko...:roll:
najodvratniji zenski parfem koji sam imala prilike da pomirisem -opium :shock: to je otrovno koliko smrdi :shock: a onda mi jedna drugarica rekal da joj to omiljeni parfem :roll:

sledi sicily - koji mirise na sredstvo za dezinfikovanje kuhinje ili wc-a ali onog dana kada su u kuci pravljene vanilice :shock: znaci vuce na neki prah secer ili vanilin secer,sta god...

i naravno nezaboravni angel - zene koje ga stave mirisu na krofne :roll: prepoznajem ga na kilometar...ako u blizini ne vidim pekaru,znam da neko koristi angel :mrgreen:

muski parfemi su bre lepsi...

iluzionista:
Krofne? :shock:

:lol:

aha.samo se ti smej.:lol:
idi u neku parfimeriju,povedi drugaricu,neka stavi malo (vise) angela i kada se osusi neka se malo proseta naokolo,i videces kako ce odma' krofne da zamirisu :lol:

ne kazem ja da krofne smrde,ali ja ih nesto ne volim....jednostavno previse sladunjav miris za mene...:?

a kada pomislim koliko zena znam da se pale na njega...i kada sve izadju u grad da se prosetaju,al ce da mirisu krofne :D

intra:

uzas. kako si se samo toga setio. a zamisli da udjes u lift, koji staje na svakom spratu ujutru, i pun lift takvih mirisa. sa time se ja borim svaki dan izjutra na poslu.

@ Banshee: a musku opium? malko je jak, ok, ali nije sladunjav. i svaka cast za avatar - da li si ikad pila guinness?

e za muski opium ne znam.verovatno je bolji od zenskog,kao i svaki muski uostalom,ali nisam zelela da se izlazem neprijatnosti,jednom kad sam pomirisala zenski :lol:

a hvala za avatar....naravno da sam pila guinness,pa nisam ga slucajno stavila :lol:

muski je kedrovina i nesto orientalno, boze, kako se okrenu kada ga namirisu. bas bezobrazan miris, onaj sto ti se uvuce u nos i neda da ga zaboravis. bar je meni takav opis dala drugarica.

kako ti se cine Burberry TOUCH muski i ZINO Davidoff?

a gd pijes guinness? THREE CARROTS Irish pub ili...?

Meni se svidjao neki dezadorans sa mirisom mora,al ne za stavljanje vec samo za mirisanje.Ne znam jel zenski ili muski,keva ga kupila.Malo spricnem na dlan,omirisem i ko da sam na plazi. :D Al vise nema da se kupi. :sad:

jinxy:
muski je kedrovina i nesto orientalno, boze, kako se okrenu kada ga namirisu. bas bezobrazan miris, onaj sto ti se uvuce u nos i neda da ga zaboravis. bar je meni takav opis dala drugarica.

a gd pijes guinness? THREE CARROTS Irish pub ili...?

idi :shock: sad cu u prvu parfimeriju da ga testiram :lol: ali zavisi i ko ga nosi....

yap,tamo pijem :D
a prvi put sam ga pila u engleskoj....ne secam se da li je bilo razlike,ali mi tvrde poznavaoci da je drugaciji kontinentalni i ostrvski guinness :lol:
damn it....moracu opet da probam :lol: ;)

Banshee:
idi :shock: sad cu u prvu parfimeriju da ga testiram :lol: ali zavisi i ko ga nosi....

yap,tamo pijem :D
a prvi put sam ga pila u engleskoj....ne secam se da li je bilo razlike,ali mi tvrde poznavaoci da je drugaciji kontinentalni i ostrvski guinness :lol:
damn it....moracu opet da probam :lol: ;)
nemoj biti stranger, ZOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!! MNOGO JAKO PIVO!!!

Back