mIRC-STATISTIKA

• Začetnik teme Začetnik teme Pirat
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da si odvojio samo malo vremena ne bi morao da postavljas ovo pitanje,na dnu bilo koje od ove dve stranice pise "Statistika narejena s programom pisg v0.48" pa bi to trebalo da ti govori sa kojim programom je odradjeno a i rec pisg je link pa idi i saznaj nesto vise.

Leka:
Da si odvojio samo malo vremena ne bi morao da postavljas ovo pitanje,na dnu bilo koje od ove dve stranice pise "Statistika narejena s programom pisg v0.48" pa bi to trebalo da ti govori sa kojim programom je odradjeno a i rec pisg je link pa idi i saznaj nesto vise.

samo ja kad sam pito onog koji je pravio stats, mi jereko da je taj program za linux

Postoji narodna izreka "Ko pita ne skita" ali ja sam je malo prepravio i prilagodio ovom forumu pa glasi "Ko chita ne pita" :lol:

Obrati paznju:

What are the requirements to run pisg?

-An IRC client or bot where pisg supports the output logfile.

-Any operating system which Perl runs on, this includes popular OS'es such as Linux, FreeBSD, Windows and Mac. You will have a hard time finding an OS where Perl isn't supported. For Windows this means that you need to download Active State Perl (ASPN Perl).

Optional - a system to host the statistics page 24 hours a day, 7 days a week.

Optional - a system to log the channel, 24 hours a day, 7 days a week.[/b]

Back