miraz...

koji je to decko?

• hard as a rock...

glasova: 0 0,0%
  • neko drugi...

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    7
  • Anketa je zatvorena .
vas rikan je kralj mahale i nikada se nece ozeniti zbog miraza... dovoljno sam stek'o po deponijama sirom sveta... jel se secate scene kad on kaze: o, to si ti, rdjo? zbog njega sam izgubio trscansku i milansku doponiju... ha... ja donosim veliko srce i zlatan zub... jel znate kako nam je bilo lepo u subotu? jedna kafanica mala... zabacena... i tamburasi... i, dam im pare i kazem da sviraju pesmu za mog rodjaka jednog... a on se okrene prema meni i kaze: za nas? onda... vec odavno spremam svog mrkova... a, inace... kad narucujem za njega pesmu, u kafani, uvek ide: sta da kazem ocu, kad me pita... gde sam, s' kim sam, kako sam sta radim... sta da kazem... sta da slazem sad... a da ga ne rastuzim... da mu bol ne pricinim...

drage forumasice, koliki miraz imate pripremljen i sta sve donosite u kucu vaseg buduceg supruznika i koji je to forumas u pitanju?

Ja sam bre devojka iz dzungle, ne sa sela, kakav miraz. Ok, mogu da ulovim nekog lava ili tigra...inace sam bosa. :)

dsc00086hx0.th.jpg

eo mi ga miraz

Cije je ovo malo mace?:)

Mozda je bolje da mi 4umashi damo spisak zelja,shta trazimo od imovine,kesha,nekretnine,umetnichkih dela,..itd.,...pa da one same kazu koja ispunjava uslove.
Ja:
-pakovanja transformersa...ceo komplet figurica od 84.-88.(to vredi oko 50 000 dolara...ako nema moze da kupi)
-ASUS-M2N32-SLI Deluxe
-Da ima dovoljno kesha da se operishe da bi izgledala kao zena mojih snova....lice znachi samo ostalo daj shta dash...
Eto,ja sam skroman.

ti si pozitivno lud i iskren...cenim...:D:D

Mozda je bolje da mi 4umashi damo spisak zelja,shta trazimo od imovine,kesha,nekretnine,umetnichkih dela,..itd.,...pa da one same kazu koja ispunjava uslove.
Ja:
-pakovanja transformersa...ceo komplet figurica od 84.-88.(to vredi oko 50 000 dolara...ako nema moze da kupi)
-ASUS-M2N32-SLI Deluxe
-Da ima dovoljno kesha da se operishe da bi izgledala kao zena mojih snova....lice znachi samo ostalo daj shta dash...
Eto,ja sam skroman.
Само стрпљење и разумевање!

Evo i ja da se istaknem.....
U miraz nosim oko 300 knjiga klasichne literature, i oko 200 beletristike....(Agata Kristi, Konan Dojl i slichna bratija)....rasparne stripove Dilan Dog i Alen Ford (neke je izgrickao mish u podrumu...al mogu da se chitaju)..... Gomilu djindjuva..... Josh vecu gomilu krpica.... Jedan nikad otvoreni kuvar (kupila mi ga drugarica za rodjendan ne bi li se udala).....Komplet sherpi od rosvaja.... Komplet za ruchavanje (nasledjen od babe)..... Cipele u razumnim kolichinama..... Mamu, tatu i brata.... Jedan malecni kaktus....
I naravno....gomilu prijatelja stechenih na Forumu....
Malo li je....?!!

U miraz nosim oko 300 knjiga klasichne literature, i oko 200 beletristike....(Agata Kristi, Konan Dojl i slichna bratija)....rasparne stripove Dilan Dog i Alen Ford (neke je izgrickao mish u podrumu...al mogu da se chitaju)..... Gomilu djindjuva..... Josh vecu gomilu krpica.... Jedan nikad otvoreni kuvar (kupila mi ga drugarica za rodjendan ne bi li se udala).....Komplet sherpi od rosvaja.... Komplet za ruchavanje (nasledjen od babe)..... Cipele u razumnim kolichinama..... Mamu, tatu i brata.... Jedan malecni kaktus....
Malo li je....?!!

ti jos i nekako mozes da se udas...:D,samo zbog onih serpi od rosvaja...

Malo li je....?!!

Mojih 800 + tvojih 500!
Udaj se za mene? :razz:

Back