Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
sljivar od 2 ektara, bagremar od 16 ari, plac u velikom mokrom lugu sa uvedenu vodu al nema struja, ce da bude i to, traktor 2000.god., a da, na plac ima i bunar...
Dolaziš u obzir!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sljivar od 2 ektara, bagremar od 16 ari, plac u velikom mokrom lugu sa uvedenu vodu al nema struja, ce da bude i to, traktor 2000.god., a da, na plac ima i bunar...
Pa jedna ima otrovan sok, a druga je mesožderka.

mmm nice :-D nego el ima i kazan za rakiju ,mislim hebo tolki sljivik bez kazana?sljivar od 2 ektara, bagremar od 16 ari, plac u velikom mokrom lugu sa uvedenu vodu al nema struja, ce da bude i to, traktor 2000.god., a da, na plac ima i bunar...
scaryv ako mi das u miraz to iz avatara evo ja tju te ozenim![]()
drage forumasice, koliki miraz imate pripremljen i sta sve donosite u kucu vaseg buduceg supruznika i koji je to forumas u pitanju?

![]()
eo mi ga miraz

drage forumasice, koliki miraz imate pripremljen i sta sve donosite u kucu vaseg buduceg supruznika i koji je to forumas u pitanju?
sta je ovo sad? 

neće me ni jedan forumaš
džaba bilo konja vranih...
neće pa neće...
tako da ću ja moj miraz da krckam sama
sto posto
boli te uvo, tebi je bar lako... samo, u jednom momentu, pocnes da popularizujes sebe i svi ce pohrliti u tvoje narucje... i bez miraza...![]()
ops: 
Mozda je bolje da mi 4umashi damo spisak zelja,shta trazimo od imovine,kesha,nekretnine,umetnichkih dela,..itd.,...pa da one same kazu koja ispunjava uslove.
Ja:
-pakovanja transformersa...ceo komplet figurica od 84.-88.(to vredi oko 50 000 dolara...ako nema moze da kupi)
-ASUS-M2N32-SLI Deluxe
-Da ima dovoljno kesha da se operishe da bi izgledala kao zena mojih snova....lice znachi samo ostalo daj shta dash...
Eto,ja sam skroman.
Само стрпљење и разумевање!Mozda je bolje da mi 4umashi damo spisak zelja,shta trazimo od imovine,kesha,nekretnine,umetnichkih dela,..itd.,...pa da one same kazu koja ispunjava uslove.
Ja:
-pakovanja transformersa...ceo komplet figurica od 84.-88.(to vredi oko 50 000 dolara...ako nema moze da kupi)
-ASUS-M2N32-SLI Deluxe
-Da ima dovoljno kesha da se operishe da bi izgledala kao zena mojih snova....lice znachi samo ostalo daj shta dash...
Eto,ja sam skroman.
Evo i ja da se istaknem.....
U miraz nosim oko 300 knjiga klasichne literature, i oko 200 beletristike....(Agata Kristi, Konan Dojl i slichna bratija)....rasparne stripove Dilan Dog i Alen Ford (neke je izgrickao mish u podrumu...al mogu da se chitaju)..... Gomilu djindjuva..... Josh vecu gomilu krpica.... Jedan nikad otvoreni kuvar (kupila mi ga drugarica za rodjendan ne bi li se udala).....Komplet sherpi od rosvaja.... Komplet za ruchavanje (nasledjen od babe)..... Cipele u razumnim kolichinama..... Mamu, tatu i brata.... Jedan malecni kaktus....
I naravno....gomilu prijatelja stechenih na Forumu....
Malo li je....?!!
Evo i ja da se istaknem.....
U miraz nosim oko 300 knjiga klasichne literature, i oko 200 beletristike....(Agata Kristi, Konan Dojl i slichna bratija)....rasparne stripove Dilan Dog i Alen Ford (neke je izgrickao mish u podrumu...al mogu da se chitaju)..... Gomilu djindjuva..... Josh vecu gomilu krpica.... Jedan nikad otvoreni kuvar (kupila mi ga drugarica za rodjendan ne bi li se udala).....Komplet sherpi od rosvaja.... Komplet za ruchavanje (nasledjen od babe)..... Cipele u razumnim kolichinama..... Mamu, tatu i brata.... Jedan malecni kaktus....
I naravno....gomilu prijatelja stechenih na Forumu....
Malo li je....?!!