Mira je „vodila“ Slobu

А колико су релевантне изјаве људи из Хага и то је упитно, пошто су тамо добре дневнице и свако жели да је што дуже на терет УН-а, иначе САД су највећи финасијери тог суда.

Naravno, oni govore ono sto zele i KAKO zele nekoga da predstave.
Al' ajd' ti to objasnim nekima ovde :dash:
 
Milosevic je uradio to sto je uradio, ali nekako sam ga ipak uvek "pravdao" misleci: sta ce jadnik, mora da slusa zenu. Ne kazem da ne sme imati kominikaciju, cak i o drzavnim poslovima sa zenom, ali tacno se videlo ko nosi pantalone u toj kuci. Steta sto je pobegla i izbegla sve optuzbe. Ona nosi dobar deo odgovrnosti, da ne kazem veci, za sva ova njasra koja su se desila.

Morao je on da slusa ...Holbruka....

Odavno su se oni druzili...

Verovatno se i sada druze...
 
Ma nema ničeg interesantnog tu, recepti uglavnom.

Inače, APSOLUTNO NE TRPIM HILARI ta je još gora od Mire u svakom pogledu

2ss-Hillar.jpg
 
Ta slika jeste odvratna, stilski, tebi ili meni. Ali verujem da je Milosevic dobio dobar broj glasova upravo zbog te slike koja odise nekom seljackom idilom,da se tako izrazim.

Ајде да овако нешто каже неки софистицирани стилиста, Француз или Италијан, али неко чије жене одишу и "миришу" на балканску брдско-планинско-сточарску вуко*ебину..... :mrgreen:
 
Pa nije SAD Srbija! :roll:

Kako ostale predsjedničke supruge nisu postigle političke karijere?

Па не мора супруга може неки други члан породице нпр. син Џорџа Буша Старијег је посато председник САД, само што је породица Буш куд и камо богатија и утицајнија од Клинтонових те ту треба направити разлику у суштини али форма је иста, најближи чланови породице у неким случајевима умеју да искористе своје позиције како би се домогли кључних позиција у САД.
 
Poslednja izmena:
Mogao bi i ti da prevedes.

p.s- potpis je onako, bzvz..:aha:

nasao sam izvor na srpskom.

Bиографија

За време председничке изборне кампање 1992. године када се Клинтон први пут кандидовао за америчког председника постала је снажан симбол промењене улоге и статуса жене у америчком друштву. На Правном факултету универзитета Јејл срела је будућег супруга Била Клинтона и своју дугогодишњу менторку Маријан Врајт Еделман, која је основала Дечји одбрамбени фонд - организацију која лобира у корист деце. Хилари Клинтон је у тој организацији радила као адвокат годину дана након што је завршила право 1973. године, а касније је и председавала управним одбором те организације. Године 1974, након што је учествобала у посебној истрази у вези с могућим опозивом америчког председника Ричарда Никсона (афера позната као Вотергејт) преселила се у савезну државу Арканзас где је предавала право на Универзитету у Арканзасу. Годину дана касније удала се за Била Клинтона. Из тог брака родила се ћерка Челси. Године 1977, Хилари се запослила у адвокатској канцеларији Роуз где је радила до 1992. године, специјализујући се за заштиту ауторских права и интелектуалног власништва. У америчком Националном правном листу у два наврата је уврштена међу 100 најутицајнијих америчких адвоката.
 
? Чудно ти неко "мишљење". Баш теби важна Неважна Мира???
... па отворио нову СПАМ тему, а стара питања заобилазиш:
http://forum.krstarica.com/showthre...и-Русија-је-највећа-војна-сила-на-свету/page8

Da ti pravo kazem, mladim forumasima, jos ako su bezobrazni, ne odgovaram na postove. Ali ako budes kontrolisao svoje postove, upristojio se malo, rado cu diskutovati sa tobom o bilo cemo. Do tada... :bye: :bye:
 

Back
Top