Miorad Dodik:Da li će u naredne četiri godine proglasiti nezavisnost Republike Srpske

Mehmedalija Nemanja

Ističe se
Poruka
2.829
Upravo su se završili i ovi osmi po redu (računajući od 1990.godine) opšti parlamentarni izbori u BiH a time i u Republici Srpskoj..Milorad Dodik "se jedva provukao kroz iglene uši" i zadržao se na funkciji predsjednika Republike Srpske.
Nakon svega, stišaje se bura oko izbora, stvari su jasnije, ali ostaje pitanje političke vjerodostojnosti Milorada Dodika u pogledu njegovih političkih obećanja na kojima se "provukao" i na ovim izborima?Hoće li održati svoje obećanje i proglasiti tu nezavisnost o kojoj poput papagaja priča, a ne sprovodi u djelo, ili tu priču zadržava "poput keca u rukavu" da i 2018.godine "odigra na nju i da dobije izbore"?!Ukoliko ne ispuni svoje obećanje, ukoliko nastavi "papagajski pričati" a ne sprovoditi u djelo ono što priča, hoće li mu i 2018.godine Srbi povjerovati?!

Ukoliko Milorad Dodik ne napravi "veliku koaliciju" sa SDS-om, ništa od predizbornih obećanja neće moći ispuniti?! Obećao je promjenu Ustava Republike Srspke a nema 2/3 većinu u Narodnoj skupštini Republike Srpske, ni za eventualni referendum nema konsenzus u Narodnoj skupštini, nema "dovoljan broj svojih ruku"?Bez "velike koalicije SNSD-SDS politika Milorada Dodika će biti paralizovana, na niskom nivou, u "borbi za vazduh"?!

images (4).jpg

images (5).jpg

Pogledajte prilog 339982

Poslednja izmena:
Upravo su se završili i ovi osmi po redu (računajući od 1990.godine) opšti parlamentarni izbori u BiH a time i u Republici Srpskoj..Milorad Dodik "se jedva provukao kroz iglene uši" i zadržao se na funkciji predsjednika Republike Srpske.
Nakon svega, stišaje se bura oko izbora, stvari su jasnije, ali ostaje pitanje političke vjerodostojnosti Milorada Dodika u pogledu njegovih političkih obećanja na kojima se "provukao" i na ovim izborima?Hoće li održati svoje obećanje i proglasiti tu nezavisnost o kojoj poput papagaja priča, a ne sprovodi u djelo, ili tu priču zadržava "poput keca u rukavu" da i 2018.godine "odigra na nju i da dobije izbore"?!Ukoliko ne ispuni svoje obećanje, ukoliko nastavi "papagajski pričati" a ne sprovoditi u djelo ono što priča, hoće li mu i 2018.godine Srbi povjerovati?!

Pogledajte prilog 339968

Pogledajte prilog 339969

Mislim da neće, da je potpuno politički nevjerodostojan, da mu je priča običan politički blef, na kojoj je dobio ove izbore!

Mislim da je ovo pravo pitanje koje Srbi trebaju postaviti Miloradu Dodiku, u pogledu njegove političke vjerodostojnosti?!Na toj priči je dobio izbore, kako tako se na jedvite jade provukao, ali dokle će tako, da li će na istoj priči moći dobiti izbore i 2018.godine?

Na sličnom populizmu izbore je još od 1996.godine dobivao Haris Silajdžić, na priči o 100% BiH bez entiteta i gdje ej sada on i njegova politička stranka.On pobjegao u Tursku a politička stranka se raspala, pred ukidanjem?!

Poslednja izmena:
Mislim da je ovo pravo pitanje koje Srbi trebaju postaviti Miloradu Dodiku, u pogledu njegove političke vjerodostojnosti?!Na toj priči je dobio izbore, kako tako se na jedvite jade provukao, ali dokle će tako, da li će na istoj priči moći dobiti izbore i 2018.godine?

!
Jesi li ti za nezavisnost RS? Pitam te to svaki put i nikada mi ne odgovoris ;)

Nece on nista samostalno proglasiti, kao siptari na Kosmetu, vec ce narod izglasati na referendumu

Ček, da su na Kosovu imali referendum bilo bi sve u redu? Nebi se palile ambasade? :think:

- - - - - - - - - -

Rusija ce odigrati kljucnu ulogu za nezavisnost RS

Mislim da i sam NATO i EU shvataju da tu nemaju sta da traze

Problem je sto ako RS proglasi nezavisnost ovi nasi na vlasti je ne bi priznali :dash:

Daleko je Rusija... :kafa:

Ne vredi referendum ako nemas podrsku iz Vasingtona, a Dodik je i sam rekao da nema para za tako nesto

Nezavisna RS bi izazvala buru u samoj EU "Kako neki mogu da budu nezavisni a drugi ne, iako je narod izglasao"

Cak i zapadne zemlje vide da ovakav sistem "nezavisan je samo onaj kome dozvolimo" jednostavno nije ispravan

Svet jednostavno ne moze da funkcionise na taj nacin

Ček, da su na Kosovu imali referendum bilo bi sve u redu? Nebi se palile ambasade? :think:

- - - - - - - - - -

Daleko je Rusija... :kafa:

Rusija je DALEKO bliza od SAD :bye:

Sto se tice referenduma na Kosovu verujem da ga nisu organizovali iz samo jednog razloga - ogroman broj Albanaca jednostavno ilegalno boravi tu

A drugo - morali bi i mnoge proterane Srbe, koji i dalje imaju adresu na Kosovu, da pitaju

Rusija je DALEKO bliza od SAD :bye:

Sto se tice referenduma na Kosovu verujem da ga nisu organizovali iz samo jednog razloga - ogroman broj Albanaca jednostavno ilegalno boravi tu

A drugo - morali bi i mnoge proterane Srbe, koji i dalje imaju adresu na Kosovu, da pitaju

Poznavajući Srbe vjerojatno bi bojkotovali iz inata bilo kakav referendum. (kao kod nas npr...)

Ako bude dozvoljen. A nece.

A ko ga nece dozvoliti ? Sarajevo ?

Uvek mogu Srbi iz RS da se pozovu na primer Kosova

Oni ce reci "Specijalan slucaj bla bla"

E pa gospodo draga, i mi smo :bye:

- - - - - - - - - -

Poznavajući Srbe vjerojatno bi bojkotovali iz inata bilo kakav referendum. (kao kod nas npr...)

Duboko ti savetujem da pre "poznavanja Srba" prvo DOBRO prostudiras sopstveni narod

Back