момоа
Legenda
- Poruka
- 72.506
Muku mučim sa miokarditisom vec 2, 2.5 godine i dalje osecam simptome. Ppcelo je tako sto sam primetio ubrzano lupanje srce i povremene aritmije, te sam otisao u Profi mediku kod kardiologa. Medjutim,on nista nije video na ultrazvuku i rekao mi da verovatno nije nista strasno,da se verovatno mnogo nerviram, pa je to zbog toga i da malo krenem da setam i da se bavim umerenom fizickom aktivnoscu. To sam o radio nekoliko meseci, ali je situacija bila sve gora, pa sam se odlučio da posetim drugog doktora, doktora Milovanovica iz Bel medic. On mi je odmah pri prvom ultrazvuku detektovao problem. Imao sam nekoliko ožiljaka,te mu je bilo jasno da je u pitanju miokarditis. Prepisao mi je da pijem gomilu vitamina i da se sto vise odmaram. Nisam naravno sve vreme lezao,ali sam se u sustini pridrzavao njegovih saveta. Prvi pregled kod nkega obavio sam pre nesto vise od 2 godine kada mi je i uspostavljena dijagnoza, ali vecina simptoma je ostala i do dan danas. Imao sam titar na koksaki btipa1024, 512 i 256 cini mi se. Medjutim prilicno sam dovro podnosio sve to. Takodje sam imao i epstain bar i jos neki pervo virus. Pre par meseci poceo sam da setam lagano,svaki dan po 2,3 kilometra, a puls nakon setnje mi je oko 110-120 uglavnom, sto je opet malo poviseno,s obzirom da se ne umaram bas preterano. Imam i dalje povremena zatezanja i neprijatne bolove grudnog koša , ali povremeno. Kontrole imam na svakih par meseci, nemam nikakvih podliva srcane kese, oziljci su i dalje tu, a doktor kaze da je on u principu zadovoljan. Takofje sam uzimao i q10 jedno vreme mada ga je sad ukinuo, kao i one silne vitamine, sada pijem samo vitamin e, selen i cink. Krenuo sam u taj neki aktivni zivot polako, ali i dalje se ne osecam najbolje. Eto to je neka moja prica. Ako neko strucan ili neko ko je imao slicnih problema ima neki savet nek ga podeli