Nataša Rostova
Buduća legenda
- Poruka
- 43.576
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve je laž što je protiv paštetodavca ti.Ako baš i nije laž,onda je,po tvojim rečima,u nacionalnom interesu.Mene bi bilo sramota da sam takav.Ali,ima nas raznihAko je laz, onda je laz i treba reci
Trolino.
Sve je laž što je protiv paštetodavca ti.Ako baš i nije laž,onda je,po tvojim rečima,u nacionalnom interesu.Mene bi bilo sramota da sam takav.Ali,ima nas raznih
Pogledajte prilog 776433
МИНУТ ЋУТАЊА Вучић одао почаст албанским жртавам у Батајници
Председник Србије Александар Вучић одао је минутом ћутања почаст за 774 албанске жртве које су закопане у масовној гробници у Батајници, сазнаје Нова.рс. Почаст је одата на састанку са представницима Националног конвента о Европској унији који је одржан у суботу у Палати Србија.
Pogledajte prilog 776434
05.10.2020
Како се незванично сазнаје минут ћутања је одржан на предлог једног од учесника, пред сам крај сусрета. Међу онима који су минутом ћутања испоштовали Милошевићеве жртве рата на Косову су били и Вучић, као и тројица присутних амбасадора – Сем Фабрици (ЕУ), Томас Шиб (Немачка) и Јерн Еуген Јелстад (Краљевина Норвешка).
Информација о самом састанку и темама које су обрађиване на њему је мало, јер је одржан под “четам хаус” правилима. Угрубо теме састанка Вучића са представницима Националног конвента о Европској унији били су спољна политика Србије и перспективе дијалога Београда и Приштине.
link
Испуњавајући задатке које добија из америчке амбасаде, Александар Вучић наставља да нервира своје најверније фанове, тзв."српске националисте". То је добро. А било би још боље када би на ово додао и Гордану Чомић као министарку.
.Cekaj, jel' su to oni Albanci ubijeni za vreme dok je on bio Ministar?
Inace voleo bih sad da mi neki Nazadnjak objasni kako Musliju Vucici nije izdajnik Srbije.
Ocigledno da bi bio izdajnik moras da dodjes u sukob sa narodom, a ne da budes slican narodu...Cekaj, jel' su to oni Albanci ubijeni za vreme dok je on bio Ministar?
Inace voleo bih sad da mi neki Nazadnjak objasni kako Musliju Vucici nije izdajnik Srbije.
Nema to veze sa likom na vlasti već sa onim što se plasira.
Navela sam kako su upotrebili jednan crkveni događaj u političke svrhe. Što je suludo bezobrazno i odvratno.
A sad Trolino od.. u troskocima. Ne da mi se ovde sa tobom polemisati na tom propagandnim nivou. Ljigavo je
Aj mrs Trolino