МИНУТ ЋУТАЊА Вучић одао почаст албанским жртвамa у Батајници

Sve je laž što je protiv paštetodavca ti.Ako baš i nije laž,onda je,po tvojim rečima,u nacionalnom interesu.Mene bi bilo sramota da sam takav.Ali,ima nas raznih :mrgreen:

Nema to veze sa likom na vlasti već sa onim što se plasira.
Navela sam kako su upotrebili jednan crkveni događaj u političke svrhe. Što je suludo bezobrazno i odvratno.

A sad Trolino od.. u troskocima. Ne da mi se ovde sa tobom polemisati na tom propagandnim nivou. Ljigavo je

Aj mrs Trolino

Pogledajte prilog 776433

МИНУТ ЋУТАЊА Вучић одао почаст албанским жртавам у Батајници

Председник Србије Александар Вучић одао је минутом ћутања почаст за 774 албанске жртве које су закопане у масовној гробници у Батајници, сазнаје Нова.рс. Почаст је одата на састанку са представницима Националног конвента о Европској унији који је одржан у суботу у Палати Србија.

Pogledajte prilog 776434

05.10.2020

Како се незванично сазнаје минут ћутања је одржан на предлог једног од учесника, пред сам крај сусрета. Међу онима који су минутом ћутања испоштовали Милошевићеве жртве рата на Косову су били и Вучић, као и тројица присутних амбасадора – Сем Фабрици (ЕУ), Томас Шиб (Немачка) и Јерн Еуген Јелстад (Краљевина Норвешка).

Информација о самом састанку и темама које су обрађиване на њему је мало, јер је одржан под “четам хаус” правилима. Угрубо теме састанка Вучића са представницима Националног конвента о Европској унији били су спољна политика Србије и перспективе дијалога Београда и Приштине.

link

Испуњавајући задатке које добија из америчке амбасаде, Александар Вучић наставља да нервира своје најверније фанове, тзв."српске националисте". То је добро. А било би још боље када би на ово додао и Гордану Чомић као министарку.

Cekaj, jel' su to oni Albanci ubijeni za vreme dok je on bio Ministar?

Inace voleo bih sad da mi neki Nazadnjak objasni kako Musliju Vucici nije izdajnik Srbije.

Inace voleo bih sad da mi neki Nazadnjak objasni kako Musliju Vucici nije izdajnik Srbije.
.
У њиховој скученој свести је оваква прича:

Аааааа, па не разумеш ти то. Ништа не разумеш!

Он се то само претвара и чека прилику да их изјебе све редом као будале.

Само седи и гледај (следећих десетак година).

Када се то наравно не догоди, онда ће да буде прича како га нисмо подржали, њега и његову политику забадања ножа у леђа мрском непријатељу.

Оно, холивудска Б продукција...

.

Ocigledno da bi bio izdajnik moras da dodjes u sukob sa narodom, a ne da budes slican narodu...
AV ima zastitu da je slican narodu, place ko pi...cka, cudi se, prijatelj je kao sto su ti prijatelji u narodu, s nozem iza ledja.....narod to voli..
Narod voli i kad kaze da ce lupiti pesnicom o sto i da zakon posle toga nece vaziti..to obozava narod..
Pa jos kad popljuje Nislije da su lopovi a pohvali Leskovcane da su vredni i radni , to je tek bonus da ga narod zavoli..

Probaj da postavis coveka koji ne dozvoljava protekciju , koji od svih trazi isto , pa da vidis kako ce brzo postati izdajnik...nikome ne odgovara...

Nema to veze sa likom na vlasti već sa onim što se plasira.
Navela sam kako su upotrebili jednan crkveni događaj u političke svrhe. Što je suludo bezobrazno i odvratno.

A sad Trolino od.. u troskocima. Ne da mi se ovde sa tobom polemisati na tom propagandnim nivou. Ljigavo je

Aj mrs Trolino

Pripazi na rečnik Šemso,da ti ne bi sredio da te preuzme imigraciono :lol:

Back