Droid
Buduća legenda
- Poruka
- 49.970
Ti si lud. Jako.Kao sa bubasvabama....jos 60tih su instalirali svoje mafijaske klanove podeljene po delatnostima, ali zajednicki funkcionalne...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si lud. Jako.Kao sa bubasvabama....jos 60tih su instalirali svoje mafijaske klanove podeljene po delatnostima, ali zajednicki funkcionalne...
Ako on nije ,Vucic sigurno jos vise nije .Jugoslav Petrusic i nije olicenje razuma.
Pa jeste puno puta.....Je l narod ikad pogresio u istoriji?
uvek biloTi kao da nisi bio u vojsci.....sa govancima ne mozes ocistiti tudja govanca....jer ces dobiti metak u ledja....Najgore sto mozes da uradis je da imas jedinicu gde ne kontrolises spolje spijune i dousnike, a svaka shusha obicno ima medju vojnicima ili ratnicima svog zbira, dosaptaca ili cak i aktivca...
ako ostaneš živ, dobro je...i porodica da ti ostane živa...najbolje da odeš iz ove države, u suprotnom, sve je moguće...po tvojim leđima, a narod će biti ravnodušan na tvoje stradanjeNego ja vas da pitam kako vi vidite ulogu nekog ko hoce da bude patriota u ovakvom drustvu i vremenu...
Kako da ne budes skrajnut ako kvaris posao eliti i kiti i drzavi...?
Daj pusti Petrušića, nema koga taj nije prevario. Da se ne lažemo, bilo je i pobijenih i hladnjača, samo je pitanje koliko. To nikad nećemo saznati jer lokacija u Batajnici je samo jedna, nikako i jedina.Slucaj hladnjacA su namestili Srbima takvi poput njega.
Jugoslav Petrušić: Soroševi plaćenici prebacivali ... - Novosti.RS
www.novosti.rs › vesti › naslovna › drustvo › aktuelno....
* Kažete da su leševi u Srbiju sa KiM preneti posle 1999, kada više nismio imali kontrolu nad pokrajinom.
- U zaveri su učestvovali tadašnji najvažniji srpski obaveštajci i za to su debelo nagrađeni. Iskopavanja grobnica vršile su osobe koje nisu sertifikovane za to - svi odreda dugogodišnji Soroševi službenici. Moji eksperti iz inostranstva, koje sam lično platio da naprave analize posmrtnih ostataka, tvrde da je 90 odsto ovih ljudi čuvano u hladnjačama pre prebacivanja u Batajnicu, odnosno da njihovi posmrtni ostaci nisu mogli biti u stanju u kakvom su nađeni. Nedirnuti truljenjem.
Sve te obavestajce je trebalo streljati a ne nagradjivati.
Jesi li ti Srbin ili siptar??Daj pusti Petrušića, nema koga taj nije prevario. Da se ne lažemo, bilo je i pobijenih i hladnjača, samo je pitanje koliko. To nikad nećemo saznati jer lokacija u Batajnici je samo jedna, nikako i jedina.
To što tebe zabole ne znači da se nije desilo. I nemoj da peniš, kakvo je to pitanje dali si Srbin? Znači Srbin ne sme da ima savest i odgovornost nego samo da sledi nacionalističke mantre?Jesi li ti Srbin ili siptar??
Bilo je pobijenih ,a ko ih je pobio i kada to je glavno pitanje ,pobijeni su bili i Srbi pa nikom nista ..a i uostalom zabole me za pobijene siptare .
Siptar se klanja siptarima i tu je sve jasno.
Daleko si ti od nacionalne svesti ,kada podrzavas siptare.To što tebe zabole ne znači da se nije desilo. I nemoj da peniš, kakvo je to pitanje dali si Srbin? Znači Srbin ne sme da ima savest i odgovornost nego samo da sledi nacionalističke mantre?
Pogledajte prilog 776433
МИНУТ ЋУТАЊА Вучић одао почаст албанским жртавам у Батајници
Председник Србије Александар Вучић одао је минутом ћутања почаст за 774 албанске жртве које су закопане у масовној гробници у Батајници, сазнаје Нова.рс. Почаст је одата на састанку са представницима Националног конвента о Европској унији који је одржан у суботу у Палати Србија.
Pogledajte prilog 776434
05.10.2020
Како се незванично сазнаје минут ћутања је одржан на предлог једног од учесника, пред сам крај сусрета. Међу онима који су минутом ћутања испоштовали Милошевићеве жртве рата на Косову су били и Вучић, као и тројица присутних амбасадора – Сем Фабрици (ЕУ), Томас Шиб (Немачка) и Јерн Еуген Јелстад (Краљевина Норвешка).
Информација о самом састанку и темама које су обрађиване на њему је мало, јер је одржан под “четам хаус” правилима. Угрубо теме састанка Вучића са представницима Националног конвента о Европској унији били су спољна политика Србије и перспективе дијалога Београда и Приштине.
link
Испуњавајући задатке које добија из америчке амбасаде, Александар Вучић наставља да нервира своје најверније фанове, тзв."српске националисте". То је добро. А било би још боље када би на ово додао и Гордану Чомић као министарку.
Dakle nije samo tadic taj koji se izvinjava i kleci... Bas me zanima kako ce da ovo progutaju njegove bot-patriJote.
Čini mi se da je bilo govora da je ova vest jedna velika laž
Baš ako što su za litiju za Krstovdan napisali da "počinju Litije u Srbiji" (njihov youtube kanal Centar)
Nadam se da će ih nekad neko tužiti zbog svega što plasiraju
neradničko mesto u nekoj državnoj firmi...radiš ili ne radiš ništa...kaplje nekih 50 000 dinara i nemaš nikakve odgovornostiDakle nije samo tadic taj koji se izvinjava i kleci... Bas me zanima kako ce da ovo progutaju njegove bot-patriJote.