МИНУТ ЋУТАЊА Вучић одао почаст албанским жртвамa у Батајници

Ja tebe opet mora da pitam , kao da nisi bio u vojsci....
Pa ako je vojska pravila okca a policija preko spec jedinica, ili BIA operativaca cistila , to se skloni tu na terenu , ne vozi se dublje u svoju teritoriju...
Jedino ako planiras da das tu teritoriju , pa onda kao krije zlocine, mada je sve to smesno...tako ne radi nijedna organizovana sluzba....
Uzmi sam primer da imas ;779 tela, sto je sigurno 20 hladnjaca , ti bi to organizovao da vozis na sever????
Odvezes na Kukavicu i resis problem, usteda u gorivu , vremenu , moralu , etici....ljudima....
Mada je meni sve to mutno , to ne zvuci tacno , nesto tu nije kako treba...
A ja tebi kazem da je to bila namera da se otkrije....ako si bio u vojsci i znas da u toku ratnog stanja mozes da budes streljan , ako odas akciju vojske ili policije kako se saznalo za te hladnjace? Video ih meho iz Pazove?

Pa budala koja nije sposobna....vecina tih koji su bili na vlasti su bili i ostali neprijatelji naroda, "svog naroda" jer jedino preko svetskih mocnika mogu da ga drze u pokornosti....
E pa ebiga onda, narod uvek voli takve, i sad voli takve..
Meni se svi smeju , cak i kad radim na korist ljudi....rugaju se....
Ne kazu glup, nego lud.....
Jedino kad je zort da ce glavu da izgube onda se zbiju ko pilici ispod kvocke i onda im sve ima smisao , sve nebuloze...

E pa ebiga onda, narod uvek voli takve, i sad voli takve..
Meni se svi smeju , cak i kad radim na korist ljudi....rugaju se....
Ne kazu glup, nego lud.....
Jedino kad je zort da ce glavu da izgube onda se zbiju ko pilici ispod kvocke i onda im sve ima smisao , sve nebuloze...
A na sta drugo ti lice ovi cija se imena ne znaju a vode drzavne poslove?

Ok a kako onda vucic nije izdajnik ovim potezom?????
Zlocin je priznat od strane vlasti srbije....izdajnici su priznali pa su postedjeni i sada svaka vlast ima obavezu da prizna pogotovo ako je politicka borba za teruitoriju u toku.
Je l priznato i da je agresija legitimna? Pa jeste....neko je ustolicen da bi priznao agresiju i njenu legitimnost...jesu li izrucili zlocinca? Jesu....

To je bio plus kod nacionalista jer Tadića su super dočekali a Vučića kamenovali. Medjutim iako Vučić ima dosta pluseva kod nacionalista po pitanju Bošnjaka i Hrvata redovno mu Zapad smešta minuse oko Albanaca. Čisto da bude balansa.

Zapad mu ne smesta nista, prosto mu rekli budi frendli sa Albancima i to je to.

Imao si u americi ambasadora srbije koji lobira za bombardovanje i nije odgovarao sto je radio protiv interesa srbije....
Pa onda cemo trovati ovaj narod dok ne padne ispod 1300 hiljada...
Ostalo ce biti usluzni sektor, servisna radna snaga..
Toliko maloumnog i treba da zauzme boziju poziciju a to znaci dno...

Pa onda cemo trovati ovaj narod dok ne padne ispod 1300 hiljada...
Ostalo ce biti usluzni sektor, servisna radna snaga..
Toliko maloumnog i treba da zauzme boziju poziciju a to znaci dno...
Kao sto vidis, samo narod u ovoj drzavi nije malouman....maloumni uzimaju pare i misle da rade nesto korisno, a zaduzuju svoju decu....

Pogledajte prilog 776433

МИНУТ ЋУТАЊА Вучић одао почаст албанским жртавам у Батајници

Председник Србије Александар Вучић одао је минутом ћутања почаст за 774 албанске жртве које су закопане у масовној гробници у Батајници, сазнаје Нова.рс. Почаст је одата на састанку са представницима Националног конвента о Европској унији који је одржан у суботу у Палати Србија.

Pogledajte prilog 776434

05.10.2020

Како се незванично сазнаје минут ћутања је одржан на предлог једног од учесника, пред сам крај сусрета. Међу онима који су минутом ћутања испоштовали Милошевићеве жртве рата на Косову су били и Вучић, као и тројица присутних амбасадора – Сем Фабрици (ЕУ), Томас Шиб (Немачка) и Јерн Еуген Јелстад (Краљевина Норвешка).

Информација о самом састанку и темама које су обрађиване на њему је мало, јер је одржан под “четам хаус” правилима. Угрубо теме састанка Вучића са представницима Националног конвента о Европској унији били су спољна политика Србије и перспективе дијалога Београда и Приштине.

link

Испуњавајући задатке које добија из америчке амбасаде, Александар Вучић наставља да нервира своје најверније фанове, тзв."српске националисте". То је добро. А било би још боље када би на ово додао и Гордану Чомић као министарку.
Lep gest i ja se pridruzujem. Minut cutanja. Zrtve su zrtve.

Primer da to urade i siptari....pa da vidimo ko ce od njih to da uradi....i hoce li da prezivi tacija i Haradinaja
A zasto bi to bio primer Siptariji? Jel si ti normalan? Sta mene zanimaju poludivlja okolna plemena? Ne treba davati njima primer nego njima upravljati i vladati u korist Beograda. Tako je uvek bilo i bice. Samo da se malo opametimo da ne mozemo ipak to, bez podrske Vasingtona i Moskve da radimo.

Apsolutno me ne zanima sta tamo neka niza bica rade. Mnogo ocekujes od malih naroda koje treba da potcinis.

A zasto bi to bio primer Siptariji? Jel si ti normalan? Sta mene zanimaju poludivlja okolna plemena? Ne treba davati njima primer nego njima upravljati i vladati u korist Beograda. Tako je uvek bilo i bice. Samo da se malo opametimo da ne mozemo ipak to, bez podrske Vasingtona i Moskve da radimo.

Apsolutno me ne zanima sta tamo neka niza bica rade. Mnogo ocekujes od malih naroda koje treba da potcinis.
Zaboravio si dvojicu iz EU, jednog iz engleske i da sve to spojis u jednu misao...." sta me zanimaju plemena s kojima pregovaras preko brisela i vasnigtona" se ne slaze sa " bas me briga"

Zaboravio si dvojicu iz EU, jednog iz engleske i da sve to spojis u jednu misao...." sta me zanimaju plemena s kojima pregovaras preko brisela i vasnigtona" se ne slaze sa " bas me briga"
Drugo su sile a drugo siptarija. Sa silama treba znati odigrati. Kad se to podesi, siptarija ce biti bitna koliko i bubasvabe.

Drugo su sile a drugo siptarija. Sa silama treba znati odigrati. Kad se to podesi, siptarija ce biti bitna koliko i bubasvabe.
Siptari po svetu nisu narod nego mafija povezana sa srpskom, ustaskom, americkom, turskom i naravno sa vladarima u engleskoj. Najgori po meni su Srbi u americi i engleskoj...jer vladaju srbijom....

Back