МИНУТ ЋУТАЊА Вучић одао почаст албанским жртвамa у Батајници

Slucaj hladnjacA su namestili Srbima takvi poput njega.

Jugoslav Petrušić: Soroševi plaćenici prebacivali ... - Novosti.RS
www.novosti.rs › vesti › naslovna › drustvo › aktuelno....

* Kažete da su leševi u Srbiju sa KiM preneti posle 1999, kada više nismio imali kontrolu nad pokrajinom.

- U zaveri su učestvovali tadašnji najvažniji srpski obaveštajci i za to su debelo nagrađeni. Iskopavanja grobnica vršile su osobe koje nisu sertifikovane za to - svi odreda dugogodišnji Soroševi službenici. Moji eksperti iz inostranstva, koje sam lično platio da naprave analize posmrtnih ostataka, tvrde da je 90 odsto ovih ljudi čuvano u hladnjačama pre prebacivanja u Batajnicu, odnosno da njihovi posmrtni ostaci nisu mogli biti u stanju u kakvom su nađeni. Nedirnuti truljenjem.

Sve te obavestajce je trebalo streljati a ne nagradjivati.
Jugoslav Petrusic i nije olicenje razuma.

Vucica cipelovali u Srebrenici, veceg blama neces naci. Posle ispao zrtva kod krezubaca, vidi sta nam uradise predsedniku.
To je bio plus kod nacionalista jer Tadića su super dočekali a Vučića kamenovali. Medjutim iako Vučić ima dosta pluseva kod nacionalista po pitanju Bošnjaka i Hrvata redovno mu Zapad smešta minuse oko Albanaca. Čisto da bude balansa.

Наравно да је у питању један безвезни Босански позер који увек и само прати "мејнстрим", као и сви ви уосталом, али ваш Вољени *******и је вероватно додатно и уцењен од стране својих западних контролора, мсм чисто да се не би десило неко изненађење. А за такву уцену Запад је вала имао довољно материјала - од класичних ратнохушкачких говора у скупштини као оно "100 Муслимана за једног Србина" изречено гле чуда баш у време геноцида у Сребреници, па до тога да је био министар информисања у злочиначкој влади и ту има материјала ако не баш за осуђујућу правоснажну пресуду, онда сигурно за оптужницу и за потоње правно шиканирање по беспућима Хашког "механизма".
Je l bi tebi ista objavili po tim novinama da ne pljujes nikoga? Nepismeni novinari samo na pljuvacinu i hvalu mogu da opstanu pored gomile dobrih i postenih novinara...

Dok se sve ne ispita? Zna se sve....Mene zanima na sta ce ispasti sva ta politika jorgana...
Jel moze neko da napise sta se to zna i to lepo i uz dokumentaciju....
Sta ja sve znam pa zvanicno je netacno a znam da je tacno , tako da dokumentacija, istorija i ono sto se stvarno desilo nisu ista stvar...

Ovde ja ne trazim od vas da napisete sta je istina, nego sta je po dokumentaciji istina ili po nenovinskim argumentima, novine i medije ne priznajem...posle 1988 a i pre ograniceno.

Pogledajte prilog 776433

МИНУТ ЋУТАЊА Вучић одао почаст албанским жртавам у Батајници

Председник Србије Александар Вучић одао је минутом ћутања почаст за 774 албанске жртве које су закопане у масовној гробници у Батајници, сазнаје Нова.рс. Почаст је одата на састанку са представницима Националног конвента о Европској унији који је одржан у суботу у Палати Србија.

Pogledajte prilog 776434

05.10.2020

Како се незванично сазнаје минут ћутања је одржан на предлог једног од учесника, пред сам крај сусрета. Међу онима који су минутом ћутања испоштовали Милошевићеве жртве рата на Косову су били и Вучић, као и тројица присутних амбасадора – Сем Фабрици (ЕУ), Томас Шиб (Немачка) и Јерн Еуген Јелстад (Краљевина Норвешка).

Информација о самом састанку и темама које су обрађиване на њему је мало, јер је одржан под “четам хаус” правилима. Угрубо теме састанка Вучића са представницима Националног конвента о Европској унији били су спољна политика Србије и перспективе дијалога Београда и Приштине.

link

Испуњавајући задатке које добија из америчке амбасаде, Александар Вучић наставља да нервира своје најверније фанове, тзв."српске националисте". То је добро. А било би још боље када би на ово додао и Гордану Чомић као министарку.

pa posto Vule ispunjava americke zadatke, necu vise da cujem rec od tebe da Vule treba da ode.
Sad moras da ga hvalis.................JER AKO NASTAVIS I DALJE DA PLJUJES NA NJEGA POMISLICU DA ON NE ISPUNJAVA AMERICKE ZADATKE.

Ako je ono sto vi znate neka petljancija BIA sa tim, onda odmah klanje po BIA....Sluzba ne sme da se ostavi sa ulemekovima i sa takvima koji imaju ekipe koje skupljaju zrtve na gomilu....i jos razvoze...
Za takve operativce je nista da sutra glumata cetnicke trojke, da pravi cipelice za dunavsku promenadu svakome ko ima imovinu vecu od milion evra i slicno...

Jel moze neko da napise sta se to zna i to lepo i uz dokumentaciju....
Sta ja sve znam pa zvanicno je netacno a znam da je tacno , tako da dokumentacija, istorija i ono sto se stvarno desilo nisu ista stvar...

Ovde ja ne trazim od vas da napisete sta je istina, nego sta je po dokumentaciji istina ili po nenovinskim argumentima, novine i medije ne priznajem...posle 1988 a i pre ograniceno.
Ovo je srpski forum pitaj one sa siptarskog, evropskog, a najbolje saq hrvatskih foruma....

Ako je ono sto vi znate neka petljancija BIA sa tim, onda odmah klanje po BIA....Sluzba ne sme da se ostavi sa ulemekovima i sa takvima koji imaju ekipe koje skupljaju zrtve na gomilu....i jos razvoze...
Ti prvo resi ove siptare, ustase i muslije sto i dalje kolju srbe, pa resavaj srbiju.....i BIA i vojsku i policiju....

Ti prvo resi ove siptare, ustase i muslije sto i dalje kolju srbe, pa resavaj srbiju.....i BIA i vojsku i policiju....
Ti kao da nisi bio u vojsci.....sa govancima ne mozes ocistiti tudja govanca....jer ces dobiti metak u ledja....Najgore sto mozes da uradis je da imas jedinicu gde ne kontrolises spolje spijune i dousnike, a svaka shusha obicno ima medju vojnicima ili ratnicima svog zbira, dosaptaca ili cak i aktivca...

Ti kao da nisi bio u vojsci.....sa govancima ne mozes ocistiti tudja govanca....jer ces dobiti metak u ledja....Najgore sto mozes da uradis je da imas jedinicu gde ne kontrolises spolje spijune i dousnike, a svaka shusha obicno ima medju vojnicima ili ratnicima svog zbira, dosaptaca ili cak i aktivca...
Ma jok, nego cu da hapsim srbe sto su branili srbe, a siptare da pustam kuci da jos malo ubijaju....

Ma jok, nego cu da hapsim srbe sto su branili srbe, a siptare da pustam kuci da jos malo ubijaju....
Nije ti to dobar ni logika ni politika....zaebani su srbi koji pomisle da mogu sve i imaju dozvolu za ubijanje....jos pogotovu kad to rade a nisu u dobro probranim jedinicama nego u podobnim jedinicama..

Nije ti to dobar ni logika ni politika....zaebani su srbi koji pomisle da mogu sve i imaju dozvolu za ubijanje....jos pogotovu kad to rade a nisu u dobro probranim jedinicama nego u podobnim jedinicama..
Kolega, nelegitimna, kriminalna organizacija OVK je ubijala stanovnike Srbije i policija ima obavezu da ih stiti....pola tih u hladnjacama nisu uopste ni bili drzavljani srbije nego obuceni vojnici...
Goveda koja brinu o imidzu bandi u hrvatskoj, na kosovu i u bosni su imali zadatak da sire lazi preko agencija za ljudska prava....Znaci ti sto kao Srbi brinu o tudjim zrtvama, a o svojim ne brinu su neprijatelji naroda Srbije...Srba, siptara i svih ostalih...

Kolega, nelegitimna, kriminalna organizacija OVK je ubijala stanovnike Srbije i policija ima obavezu da ih stiti....pola tih u hladnjacama nisu uopste ni bili drzavljani srbije nego obuceni vojnici...
Ja tebe opet mora da pitam , kao da nisi bio u vojsci....
Pa ako je vojska pravila okca a policija preko spec jedinica, ili BIA operativaca cistila , to se skloni tu na terenu , ne vozi se dublje u svoju teritoriju...
Jedino ako planiras da das tu teritoriju , pa onda kao krije zlocine, mada je sve to smesno...tako ne radi nijedna organizovana sluzba....
Uzmi sam primer da imas ;779 tela, sto je sigurno 20 hladnjaca , ti bi to organizovao da vozis na sever????
Odvezes na Kukavicu i resis problem, usteda u gorivu , vremenu , moralu , etici....ljudima....
Mada je meni sve to mutno , to ne zvuci tacno , nesto tu nije kako treba...

Ako su legitimno pobijeni , cak i da nisu, sto su vozeni na sever?
Koja budala naredjuje voznju na sever, kad na pola puta ima zelezaru Smederevo...?
Ili da ne objavljujem sad net prirucnik kako uciniti da telo nestane.....
Pa budala koja nije sposobna....vecina tih koji su bili na vlasti su bili i ostali neprijatelji naroda, "svog naroda" jer jedino preko svetskih mocnika mogu da ga drze u pokornosti....

Back