Ministarsvo Prosvete sa diplomama iz Bjeljine

Veliki broj zaposlenih u Ministarsvu Prosvete nema diplome ni Beogradskog ni Novosadskog univerziteta, a nalaze se na glavnim pozicijama u Ministarsvu. Zašto mi pored tolikih akademika nemamo adekvatnog ministra i službenike? Da li nas to neko sa namerom sabotira?

Слично је и у осталим министарствима ( МУП , МО нарочито).
Србију су окупирали 45-те . А на нам је да их се олободимо.

Јооој што мволим теме које деле Србе на ове или оне, нас и њих ......
 
Znamo svi kako se dolazi do diploma preko Drine....Nema razloga da neko iz Srbije studira u Bosni, osim ako je siguran da nikad Beograski i Novosadski ne bi završio. Čast izuzecima!
Znate ovo -diploma iz Bjeljine, a magistarski na Palama, pa onda pravo u Ministarstvo....
Како лупеташ, рат се преко дрине завршио пре 13 година, и од тада је РС веома напредан део Српског етноса..економнски и политички...ја знам како у БГ доћи до дипломе за пола сата
 
Na žalost, znam šta pričam. Poznajem veliki broj osoba koji imaju diplomu iz Bjeljine....Nemam ništa protiv RS, ali oni još uvek nemaju tradiciju vezanu za obrazovanje....korupcija, izgleda, tamo cveta.
Ал га измишљаш..па Срби у БиХ су аутохтони колико и Срби у Србији, слабо учите историју тамо где ти идеш у школу..а школство је старо колико и у Србији
 
Kontam da ne moze biti od onog Pristinskog svakako ,secam se kad je Pravni bio u Vranju jedno vreme koja je to komedija bila od studija a ni ostali nisu nista bolji :lol:
Слабо друштво..пуно корупције...није то ништа страно и др државама..и то оним ЕУ..када се стање поправи и школство ће..
 

Back
Top