kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 51.373
Блок настава је врста распоређивања школских часова која се користи у америчком К-12 систему, у којој сваки ученик има мање часова дневно. Чешће се јавља у вишим разредима основне школе и средњим школама. У оваквој настави, за сваки предмет се предвиђа дуже времена него уобичајено (нпр. 90 минута уместо 50). У једном облику блок наставе, ученици ће слушати један предмет сваки дан одређени број дана, након чега ће слушати други предмет. У нешто другачијем облику, часови се ротирају кроз променљив дневни циклусJe l znaš šta je blok nastava? Izvini, al iz tvog posta imam utisak da ne znaš.
дакле чешће код виших разреда основних школа и средњих школа.
али ће сада и учитељице да се тога прихвате као решење за њихову злоупотребу деце и родитеља које су позивали у школу и давали им инструкције када су школска већа и слично да би им били штит од инспекције.
ок па онда лепо ту блок наставу увести као сталну који очин заебанција са толко часова.
дакле знали сте да децу можете на брзака да скинете с дневног реда што се тиче пропуштеног ... ок. све јето смишљено не сумњам ја ни мало поготово што знам бар 30 родитеља који су протеклог викенда добијали позив од учитељица да децу не пуштају у пколу а потом су то ширили међу осталим родитељима...
а опет мрка капа - испред новосадских школа 50 до 60ак родитеља...
то није три одељења а занмо да и мала школа у нс има бар 25 до 30 одељења...