- Poruka
- 35.485
Ko rano rani, ceo dan zeva.ko rano rani 3 srece grabi. Ko umije njemu trije
i sta sad? puce ministarska fotelja.
Debela ministarka pa joj pukla fotelja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko rano rani, ceo dan zeva.ko rano rani 3 srece grabi. Ko umije njemu trije
i sta sad? puce ministarska fotelja.
Kada si ministar nekog resora, u ovim slučaju prosveta, tvoj stav, stil i javni nastup bi trebalo da budu u skladu sa funkcijom koju obavljaš. Ne možeš sebi dozvoliti da ti ljudi u resoru rade za istu sumu novca kojom su ti platila cipelice. Javna funkcija povlači i određenu meru i dozu pristojnosti prilikom javnih nastupa. Naši ministri su na nivou estradnih pevaljki čak se time i hvale. To je poenta Mito.Šta te briga? Da li to utiče na njen rad, onaj za šta je postavljena?
Jel problem što sa potpeticama gleda ljude sa visine?
P.S. Ženu ne znam niti sam nešto upućen u njen rad, nego čisto pitam u vezi onoga što mi nema logike
Зар то не важи и за тебе, поштована колегинце?Javna funkcija povlači i određenu meru i dozu pristojnosti prilikom javnih nastupa.
Ovo mi tek nije jasno, video si me na poslu, prilikom razgovora sa roditeljima, na seminaru...? A pritom, nemam veze sa bilo kojim funkcionerskim mestomЗар то не важи и за тебе, поштована колегинце?
nije to ni blizu.Зар то не важи и за тебе, поштована колегинце?
Šta je bilo maco? Ko stao na rep?Evo i AV-a, miluje neku djecu, dvoje plače, a treće okrenulo glavu. I kada neko kaže ,,šta djeca znaju? Znaju.
Bravo koleginiceKada si ministar nekog resora, u ovim slučaju prosveta, tvoj stav, stil i javni nastup bi trebalo da budu u skladu sa funkcijom koju obavljaš. Ne možeš sebi dozvoliti da ti ljudi u resoru rade za istu sumu novca kojom su ti platila cipelice. Javna funkcija povlači i određenu meru i dozu pristojnosti prilikom javnih nastupa. Naši ministri su na nivou estradnih pevaljki čak se time i hvale. To je poenta Mito.
To što zagovaraš je ideologija socijalizma/komunizma.Kada si ministar nekog resora, u ovim slučaju prosveta, tvoj stav, stil i javni nastup bi trebalo da budu u skladu sa funkcijom koju obavljaš. Ne možeš sebi dozvoliti da ti ljudi u resoru rade za istu sumu novca kojom su ti platila cipelice. Javna funkcija povlači i određenu meru i dozu pristojnosti prilikom javnih nastupa. Naši ministri su na nivou estradnih pevaljki čak se time i hvale. To je poenta Mito.
Pocinje da podseca na profesorku Miru Markovic,sa cvetom u kosiI ova žena ministar, stvarno smo država kojoj svako, sa pravom, može da se smeje.
У наше Славице лепе ципелице
богами јој и коса чиста...
Зато порнићарске ципеле од 750 еура
Pogledajte prilog 1682339
И шта ћемо сад? Лепо рекоше деца
Pogledajte prilog 1682340
Шта би рекла мама Славици сад? Да ли би јој скренула пажњу да има лоше друштво?
Па може и жигола, но шта ће јој?
Питање је вреде ли и пристају ли жени од мислим 75 година.
Ипак јој је мама рекла да треба да има лепу хаљиницу, ципелице...ето, не знам шта је мама била.
Капирам, имају ДВА ЈАКА разлога за тоTa Slavica kravica mi je baš posebno iritantna nikao ne mogu da je svarim za razliku od recimo doktorke Darije sisić koja je isto to ali sam je nekako svario lol
Sigurno Slijepčević. To su kolonisti koji su tamo došli nakon prvog svetskog rata. Uglavnom su iz Hercegovine, ili severa Crne Gore. Upoznao sam u životu nekoliko tih Slijepčevića pa znamPrikladna simbolika je da se porodica domacina preziva Slepcevic. Verovatno Slijepčevic, ali mora da se sakrije to dođoško poreklo.
Okle dođošima 400 hektara zemlje.
nemože da zaostaje za vučkom .ćak i ruke drži u njegovom fazonu,,,,niste primetili,,,pogledajte malko bollje.
У наше Славице лепе ципелице
богами јој и коса чиста...
Зато порнићарске ципеле од 750 еура
Pogledajte prilog 1682339
И шта ћемо сад? Лепо рекоше деца
Pogledajte prilog 1682340
Шта би рекла мама Славици сад? Да ли би јој скренула пажњу да има лоше друштво?