Министарка боје лила

Šta te briga? Da li to utiče na njen rad, onaj za šta je postavljena?

Jel problem što sa potpeticama gleda ljude sa visine?

P.S. Ženu ne znam niti sam nešto upućen u njen rad, nego čisto pitam u vezi onoga što mi nema logike
Kada si ministar nekog resora, u ovim slučaju prosveta, tvoj stav, stil i javni nastup bi trebalo da budu u skladu sa funkcijom koju obavljaš. Ne možeš sebi dozvoliti da ti ljudi u resoru rade za istu sumu novca kojom su ti platila cipelice. Javna funkcija povlači i određenu meru i dozu pristojnosti prilikom javnih nastupa. Naši ministri su na nivou estradnih pevaljki čak se time i hvale. To je poenta Mito.

Kupuj, majko, cipelice
Što imaju potpetice

Dragi visok kô jelika
Hoću ja da budem velika
Kupuj, majko, cipelice
Što imaju potpetice
Dragi visok kô jelika
Hoću ja da budem velika

Kad me ljubi mora se sagnuti
Vrat ga može zaboleti
Pa se plašim da se ne naljuti
Pa se plašim da se ne naljuti

купуј мајко ципелице што имају ПОТПЕТИЦЕЕЕЕЕ

Kada si ministar nekog resora, u ovim slučaju prosveta, tvoj stav, stil i javni nastup bi trebalo da budu u skladu sa funkcijom koju obavljaš. Ne možeš sebi dozvoliti da ti ljudi u resoru rade za istu sumu novca kojom su ti platila cipelice. Javna funkcija povlači i određenu meru i dozu pristojnosti prilikom javnih nastupa. Naši ministri su na nivou estradnih pevaljki čak se time i hvale. To je poenta Mito.
Bravo koleginice
Sve se slažem

To što zagovaraš je ideologija socijalizma/komunizma.

У наше Славице лепе ципелице
богами јој и коса чиста...
Зато порнићарске ципеле од 750 еура

Pogledajte prilog 1682339

И шта ћемо сад? Лепо рекоше деца

Pogledajte prilog 1682340

Шта би рекла мама Славици сад? Да ли би јој скренула пажњу да има лоше друштво?

:ok:

Браво Нато

Prikladna simbolika je da se porodica domacina preziva Slepcevic. Verovatno Slijepčevic, ali mora da se sakrije to dođoško poreklo.
Okle dođošima 400 hektara zemlje.
Sigurno Slijepčević. To su kolonisti koji su tamo došli nakon prvog svetskog rata. Uglavnom su iz Hercegovine, ili severa Crne Gore. Upoznao sam u životu nekoliko tih Slijepčevića pa znam

У наше Славице лепе ципелице
богами јој и коса чиста...
Зато порнићарске ципеле од 750 еура

Pogledajte prilog 1682339

И шта ћемо сад? Лепо рекоше деца

Pogledajte prilog 1682340

Шта би рекла мама Славици сад? Да ли би јој скренула пажњу да има лоше друштво?
nemože da zaostaje za vučkom .ćak i ruke drži u njegovom fazonu,,,,niste primetili,,,pogledajte malko bollje. :think:

Back