Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 74.228
Ma žrtvovala bi se ti…Ја одбијам да будем министарка ако мора да се обују ове караконџуле!
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma žrtvovala bi se ti…Ја одбијам да будем министарка ако мора да се обују ове караконџуле!
![]()
Da. Veći problem od njenih ogavnih cipela je to što je tupavi, matori, fikus koji nemilosrdno rovari ovu državu zadnjih 100 godina.
Tako me podseca na gazdu Fahmiu Juniora.
У наше Славице лепе ципелице
богами јој и коса чиста...
Зато порнићарске ципеле од 750 еура
Pogledajte prilog 1682339
И шта ћемо сад? Лепо рекоше деца
Pogledajte prilog 1682340
Шта би рекла мама Славици сад? Да ли би јој скренула пажњу да има лоше друштво?
Upropastila se breizgleda bolje sad nego onda
У напредној Србији јесте. непоменик је све обезвредио, па и естрадне "звезде".Па добро, естрадне.
Да ли је министарка естрадна звезда?
100 godina100 godina…
I ova žena ministar, stvarno smo država kojoj svako, sa pravom, može da se smeje.
Upravo gledam. Čak bi je i Jovana šutnula nogom u ...Zavetnica na Pinku recituje neke gluposti. Luda Jovana je gleda kao da nije normalna. Rezija mota kablove.
Evo i AV-a, miluje neku djecu, dvoje plače, a treće okrenulo glavu. I kada neko kaže ,,šta djeca znaju? Znaju.Upravo gledam. Čak bi je i Jovana šutnula nogom u ...
Da. Morao sam da proverim da li me utisak vara. Jovana ****** oseca gadjenje prema njoj. Upravo je prekinula u sred nekih nebuloza i pustila snimak Nepomenika kako se smrzava kao ***** negde u Banatu.Upravo gledam. Čak bi je i Jovana šutnula nogom u ...
Banja ili baba?Problem je sad sa nekom babom Rusandom. Izgleda niko u nju nije ulazio poslednjih 50 godina. Neki Ivica dobio zaduzenje.
A što se mora, mora. Država ne pita. Predsjednik reče da treba voditi brigu o svakoj osobi pojedinačno. I Rusanda je osoba.Problem je sad sa nekom babom Rusandom. Izgleda niko u nju nije ulazio poslednjih 50 godina. Neki Ivica dobio zaduzenje.
Banja ili baba?
Ima banja Rusanda kolko znam
o sunce ti milosno...