Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Да говори о јајима и како му жена воли да једе некакав хумус.Cemu taj ministar sluzi?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да говори о јајима и како му жена воли да једе некакав хумус.Cemu taj ministar sluzi?
Не знам да ли ти је познато да је ухапшено 11 људи због пада надстрешнице?Није ми познато. Оно што је било у медијима је да се спроводи истрага и саслушања, а било какве налазе те истраге не видех ових двадесет дана. Ако грешим ти ме упути? Кад следе те кривичне пријаве и против кога?
Чему потреба за лажима? За Рибникар и Младеновац се увелико суди оптуженима.Рибникар, Младеновац
Јесте, али тек кад сам ја овде подвикнуоНе знам да ли ти је познато да је ухапшено 11 људи због пада надстрешнице?
Само полако, и немојте унапред да причате (не ти, него сви ми уопште) како ето ништа неће бити,нико неће одговарати.Јесте, али тек кад сам ја овде подвикнуо
Изгледа да у тужилаштву пажљиво прате крстарицу
Без шале, за промену су бар направили први корак, а резултате ћемо видети.
Toma Mona ce biti napenaljen i stvarno bi.
Ni ja ali sto kaze Toma pa to mi je prvi penal, pa nemojte da me prodate jbg....Ja medju onim inicijalima ne videh inicijale T.M. ?
...
Ma kakav Momirovic vucic da se uhapsi jer je on sve njih postavljao.
Glavni i odgovorni urednik masakra u novom sadu - aleksandar vučić!
Vučića u bukagije!
Opozicija sprečava sudije i tužioce da udju u zgradu i krivce privedu pravdiСуд ради. Истрага ради. Опозиција лешинари, блокира суд, блокира путеве и спречава миран живот грађана.
Smradikali sudiće vam narod!Opozicija sprečava sudije i tužioce da udju u zgradu i krivce privedu pravdi
Заиста ми није јасно шта ти људи желе да постигну тим насиљем над судијама као и над људима који имају заказана рочишта?Opozicija sprečava sudije i tužioce da udju u zgradu i krivce privedu pravdi