- Poruka
- 72.058
Sve ih treba pohapsiti i na stogodišnje robije! Ubice!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па ко прикрива већ двадесет дана доказе шта се догодило са надстрешницом у Новом Саду? Јел постоји било шта што је истрага до сада утврдила? Јесу ли било кога привели, ухапсили? Шта је то него прикривање?Министар није одоговран ако неко направи грешку и то му не пријави. Није одговоран кривично. Одговоран је морално и политички . Зато и подноси оставку. Знаш разлику између политичке и морслне и кривичне одговорности?
Био би кривично одговоран уколико је знао да се ту дешавао пропуст, уколико је учествовао у томе и прикривао то.
Али за то требају јаки докази, а не пароле на форуму.
Истрага се не спроводи за два дана, потребан је процес, па утврђивање чињеница, па тек онда иде оптужнице, суђење, итд.Па ко прикрива већ двадесет дана доказе шта се догодило са надстрешницом у Новом Саду? Јел постоји било шта што је истрага до сада утврдила? Јесу ли било кога привели, ухапсили? Шта је то него прикривање?
Шта је тачно овде проблем у истрази? Да ли су сви који су потенцијално одговорни доступни истражним органима? Требало би да јесу!?! Да ли су сви документи, материјални докази, чињенице итд, доступни истражним органима? Требало би да јесу!?!Истрага се не спроводи за два дана, потребан је процес, па утврђивање чињеница, па тек онда иде оптужнице, суђење, итд.
Врло слабо познајете правни систем и процедуру, зато тако и пишете.
Očigledno prisiljen,ne liči mi na kriminalca poput ovihŽao mi malo Tome Mone , tamo u SNS ga svi je*u.
Šta mu je to trebalo, ta stranka.
И где си видео да се процес решава за два дана?А правни систем и процедуру познајем одлично, зато тако и пишем
Прочитај оних пар реченица које сам написао пре ове коју си цитираоИ где си видео да се процес решава за два дана?
Зар ти није познато да је истрага одавно почела да је било саслушавања, да следе и кривичне пријаве, итд?Прочитај оних пар реченица које сам написао пре ове коју си цитирао
Нигде нисам написао да се процес РЕШАВА за два дана, већ да се овај није НИ ПОКРЕНУО за ДВАДЕСЕТ дана. А све што је потребно је доступно истражним органима. И у питању је случај који је од изузетног значаја на нивоу целе државе.
Није ми познато. Оно што је било у медијима је да се спроводи истрага и саслушања, а било какве налазе те истраге не видех ових двадесет дана. Ако грешим ти ме упути? Кад следе те кривичне пријаве и против кога?Зар ти није познато да је истрага одавно почела да је било саслушавања, да следе и кривичне пријаве, итд?
To je lagarija, sns sekta laže ivremensku prognozuЗар ти није познато да је истрага одавно почела да је било саслушавања, да следе и кривичне пријаве, итд?
Истрага не сме да стане!Истрага траје за Јовањицу, Крушик, Савамалу, Рибникар, Младеновац, пад Хеликоптера, Ивановића, Цвијана...
Dzabe mu objasnjavas, bot je bot. Taj ne zna da misli svojom glavom. Das mu crnu ovcu, AV kaže da je bela i onda on zivi u ubedjenju da je bela i pokusava da ubedi i druge...Није ми познато. Оно што је било у медијима је да се спроводи истрага и саслушања, а било какве налазе те истраге не видех ових двадесет дана. Ако грешим ти ме упути? Кад следе те кривичне пријаве и против кога?
Postali smo pravna država. Kad se neki haos desi lete fotelje. Pravna država pred smak sveta. Nikad nije kasno....
Ovo je bilo tako predvidljivo i znalo se danima unapred da ce Vucic za zrtveno jagnje izabrati nejakog Tomu Monu...
Ministar Tomislav Momirović podneo ostavku
https://www.kurir.rs/vesti/politika/9500671/tomislav-momirovic-podneo-ostavku
Ko je sledeci? Luka Kebara?
Ili neka jednako "jaka faca"...?
...
Znaš kako je prošla marija antoanetaInace Toma Mona je covek milioner,u $ ili evrima. Njegov otac ima lanac hotela,lanac butika ,proizodnju a suvlasnik je i vise firmi. Platu nije ni uzimao.Hteo da se cuje i vidi.