Ministar prosvete u ostavci potpisao rešenje o smeni direktorke škole

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
358.000
166231_microsoftteams-image-2023-04-26t205437583_s.jpg

U kojoj je sniman spot sa Kristijanom Golubovićem

Ministar prosvete Branko Ružić je, na osnovu izveštaja inspekcije, potpisao rešenje o smeni direktorke Osnovne škole "Đura Jakšić" Tijane Jelić, potvrđeno je danas Tanjugu u Ministarstvu prosvete.
Kako je Tanjugu 5. maja rečeno u Ministarstvu prosvete, Republička prosvetna inspekcija je, nakon izvršenog nadzora u OŠ "Đura Jakšić", utvrdila nezakonitosti u radu direktora škole i obavestila Ružića da su se stekli uslovi za razrešenje direktorke te ustanove.

Iz Ministarstva su 5. maja na taj način odgovorili na pitanje o navodima da je inspekcija utvrdila da u redu direktorke ove beogradske škole došlo do propusta kada je na nepropisan način ustupila prostorije škole grupi "Crni Cerak" i Kristijanu Goluboviću za snimanje spota i da je ministar Ružić naložio da se postupi u skladu sa izveštajem i da se direktorka rezreši dužnosti.
link

Ministar podbneo ostavku, vlada je nije zvanicno usvojila i on i dalje radi kao ministar u resoru gde nista nije kako treba

Postajemo tragikomedija . Ne mislim na potpisanu ostavku, to podržavam već na stanje u Ministarstvu .Ali to nikome i dalje nije čudno , niko ne pita šta će biti sa tim resorom, svima je bitna šetnja ... dok mi šetamo i idemo na 'ekskurzije', dešavaju se tragedije a šetamo već 30 godina ..i nemojte da mi pričate da šetamo za našu decu, i dosadašnje šetnje nisu promenile ništa što se tiče naše dece .

Iz Ministarstva su 5. maja na taj način odgovorili na pitanje o navodima da je inspekcija utvrdila da u redu direktorke ove beogradske škole došlo do propusta kada je na nepropisan način ustupila prostorije škole grupi "Crni Cerak" i Kristijanu Goluboviću za snimanje spota i da je ministar Ružić naložio da se postupi u skladu sa izveštajem i da se direktorka rezreši dužnosti.

Опет стандардно замајавање народа. А да је на прописан начин уступила, онда би све било у реду.
Није поента да ли је то урадила прописно или непрописно, него шта је урађено.

Odosmo u politiku, ali ne može režim da teži tome ako nema podršku naroda. Ne znam kako se naziva taj kolektivni poremećaj jednog naroda da ne ume da funkcioniše bez diktature. Znaš koliko je procenat pristalica :bajo,nama treba čvrsta ruka .
I šta ćemo sa Ministrastvom zdravlja koje je poslalo terapeutkinju koja je pustila narodnu muziku ? Ima li neke ostavke tamo ?
Sve je politika :)

Odosmo u politiku, ali ne može režim da teži tome ako nema podršku naroda. Ne znam kako se naziva taj kolektivni poremećaj jednog naroda da ne ume da funkcioniše bez diktature. Znaš koliko je procenat pristalica :bajo,nama treba čvrsta ruka .
mislis da ja bez veze kritikujem dosadasnje skolstvo?

pa ono je dovelo do ovakve situacije u drustvu

shvatas li sada , nakon sto si donela ovakav zakljucak

da skolstvo treba DRASTICNO promeniti

Back