Mstislav
Legenda
- Poruka
- 69.176
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brat Slawomir se potresa zbog onih 2 i po hiljade Poljaka koji godisnje kupe Teslin model automobila. A pri tome daje saopstenja na X-u. Malo licemerno, mislis li tako o evropejchino?Bravo brate Slawomire.
I taj Boškić i svi drugi su morali da sačekaju da auto napuni bar 6 meseci. Samo sam konstatovao da imamo glupe zakone. To nema veze s ljubomorom, nego sa tvojim već poslovičnim zlonamerjem.Ljibomorni covece ima ljudi koji su napolju (pa i u Hrvatskoj) kupili NOVE Tesle i uvezli ih u Srbiju. Pa tako ima jedan Boskic iz Ujvideka, njega znam preko tazbine, uvezao je NOVU Teslu Y metalic gun boje i tera je po tom gradu. Ima se, moze se.
Odrastao je u JAR za vreme aparthejda, ne bi bilo bas veliko cudo.Mislim da se Musk potajno divi Hitleru.
Mislim da se Musk potajno divi Hitleru.
Elon Musk je prije par dana na skupu krajnje desnog AfD-a u Halleu izjavio da se Njemačka ‘previše fokusira na grijehe iz prošlosti‘.
"Djeca ne bi trebala biti odgovorna za grijehe svojih pradjedova i prabaka i jako je važno da su ljudi u Njemačkoj ponosni što su Nijemci" - rekao je predsjednik Uprave Tesle sudionicima skupa.
Kao odgovor na te riječi, poljski ministar sporta i turizma Sławomir Nitras preporučio je bojkot električnih automobila Tesle. "Možda se gospodin Musk sa svojim milijardama ne osjeća ugroženo, ali svaka normalna osoba koja živi u središtu Europe, a sjeća se onoga što se dogodilo prije osamdeset godina, ne može ostati ravnodušna".
Dodao je da izjava dana na skupu AfD-a ‘više govori o Musku, a ne o Nijemcima‘ te izrazio nadu da će ‘ove Muskove izjave možda rezultirati lošijim rezultatom AfD-a nego što su pokazivale ankete, jer nitko ne voli da mu se netko miješa u unutarnje stvari. A ovo je očito miješanje u unutarnje poslove Njemačke‘.
https://www.jutarnji.hr/autoklub/ak...oljak-vise-ne-bi-trebao-kupiti-teslu-15547630
Ko je sad tu u pravu? Da li je vama bitno političko ubeđenje proizvođača kad kupujete neku robu? Tesla je inače prvi put od kako postoji zabeležila pad prodaje. Da li će ovo uticati na Maska i njegovu kompaniju?
Jeste, kad bi se zezali. Pogledaj ovaj LINK, LINK <----- and LINK, LINK <-----I taj Boškić i svi drugi su morali da sačekaju da auto napuni bar 6 meseci. Samo sam konstatovao da imamo glupe zakone. To nema veze s ljubomorom, nego sa tvojim već poslovičnim zlonamerjem.
svi mi obicni ljudi sto smo poceli internet karijeru sa 56 k/bs internetom smatram meme lordovima, a ovaj sa parama poceo pre nas.najbogatiji covek, misli da se divi ikome? ne luduj
on ih mocking-uje, sam je rekao
DVOJAC DEFINITIVNO MENJA SVET, ALI NEMA raloga da bude naci,fasista, to su gluposti sto se navode aparthejd juznu afriku... ne bih se upustao sa njimasvi mi obicni ljudi sto smo poceli internet karijeru sa 56 k/bs internetom smatram meme lordovima, a ovaj sa parama poceo pre nas.
nadam se da ce ovaj tramp-musk dvojac da nam obezbedi kvalitetnoga materijala.
ipak je bolja serija od ovih na rts
sta god, samo da bude ludo i da je kvalitetan kontentDVOJAC DEFINITIVNO MENJA SVET, ALI NEMA raloga da bude naci,fasista, to su gluposti sto se navode aparthejd juznu afriku... ne bih se upustao sa njima
Ustvari broj Poljaka koji su kupovali Tesle je mnogo veći, samo što većina takvih živi po okolnim zemnljama, pre svega u Nemačkoj. Pretpostavljam da si mislio na građane Poljske.Brat Slawomir se potresa zbog onih 2 i po hiljade Poljaka koji godisnje kupe Teslin model automobila. A pri tome daje saopstenja na X-u. Malo licemerno, mislis li tako o evropejchino?
Zbog Muskova mahnitanja s Trumpom ljudi sve manje kupuju Tesle. Dionica je pala za trećinu, izgubio je sto milijardi dolara
Još gori podaci, prema izvještajima Financial Timesa, stižu iz Europe. Nakon što je 2024. prodaja Teslinih vozila pala za 10,5 posto odnosu na 2023., u prvom mjesecu ove godine prodaja u Francuskoj pala je za čak 63 posto, u Njemačkoj za 60 posto, u Norveškoj za 38 posto, a u Ujedinjenom Kraljevstvu za osam posto. U siječnju je prodaja Tesle i u Kini pala za 12 posto.