Ministar pozvao građane na bojkot: 'Niti jedan normalan Poljak više ne bi trebao kupiti Teslu'

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
233.732
Elon Musk je prije par dana na skupu krajnje desnog AfD-a u Halleu izjavio da se Njemačka ‘previše fokusira na grijehe iz prošlosti‘.

"Djeca ne bi trebala biti odgovorna za grijehe svojih pradjedova i prabaka i jako je važno da su ljudi u Njemačkoj ponosni što su Nijemci" - rekao je predsjednik Uprave Tesle sudionicima skupa.

Kao odgovor na te riječi, poljski ministar sporta i turizma Sławomir Nitras preporučio je bojkot električnih automobila Tesle. "Možda se gospodin Musk sa svojim milijardama ne osjeća ugroženo, ali svaka normalna osoba koja živi u središtu Europe, a sjeća se onoga što se dogodilo prije osamdeset godina, ne može ostati ravnodušna".

Dodao je da izjava dana na skupu AfD-a ‘više govori o Musku, a ne o Nijemcima‘ te izrazio nadu da će ‘ove Muskove izjave možda rezultirati lošijim rezultatom AfD-a nego što su pokazivale ankete, jer nitko ne voli da mu se netko miješa u unutarnje stvari. A ovo je očito miješanje u unutarnje poslove Njemačke‘.
https://www.jutarnji.hr/autoklub/ak...oljak-vise-ne-bi-trebao-kupiti-teslu-15547630

Ko je sad tu u pravu? Da li je vama bitno političko ubeđenje proizvođača kad kupujete neku robu? Tesla je inače prvi put od kako postoji zabeležila pad prodaje. Da li će ovo uticati na Maska i njegovu kompaniju?

Inače da podsetimo ovo je slika koja je obišla svet:

1738166929736.png

Mask se posle vadio da je samo pozdravljao prisutne ili tako nešto, ali nešto mu baš ne veruju.

Kao odgovor na te riječi, poljski ministar sporta i turizma Sławomir Nitras preporučio je bojkot električnih automobila Tesle
znas koliko ilona zabole za poljksu? pa sirkorski je hvalio ameriku za severni tok, poljska je otpad, kakve tesle za poljske seljobore, mi to tamo ni ne izvozimo... samo nas zanimaju poljakinje, poljaci nista, precrtali smo poljsku mi ameri, vise nas zanima srbija

znas koliko ilona zabole za poljksu? pa sirkorski je hvalio ameriku za severni tok, poljska je otpad, kakve tesle za poljske seljobore, mi to tamo ni ne izvozimo... samo nas zanimaju poljakinje, poljaci nista, precrtali smo poljsku mi ameri, vise nas zanima srbija
Stvarno? Zašto onda u Srbiji još uvek nema dilera za Teslu? Ovde čovek ne može da kupi novu Teslu sve i da hoće. Sve koje viđamo na ulicama su kupljene napolju polovne pa uvezene.

Stvarno? Zašto onda u Srbiji još uvek nema dilera za Teslu? Ovde čovek ne može da kupi novu Teslu sve i da hoće. Sve koje viđamo na ulicama su kupljene napolju polovne pa uvezene.
pa isprozivajte ga na tviteru, a i gde cete da ih punite?
ja sam danas pretekao jedan sajber trak na hajveju, a tesle su mi vec degute da obilazim, svi su sporaci ionako, samo ih neki pedercici voze

vucevic je ubica znamo jos od 1555 sto je pretio da je znao unapred da ce da poginu mozda ne bas 15 ljudi, a mozda je racunao i vise od 15, mora da robija, a aljek ce tek da zrtvuje, ne samo njega, cekaj samo... pa nisam ja jedini kome radi mozak od srba, svi su na ulicima koji su razmislili

ja kada bih ispitivao vucevica, on bi sve propevao, ali propevace i bez mene

„Најтежа криза власти од пада Милошевића“: Немачка штампа о оставци Вучевића

Ljibomorni covece ima ljudi koji su napolju (pa i u Hrvatskoj) kupili NOVE Tesle i uvezli ih u Srbiju. Pa tako ima jedan Boskic iz Ujvideka, njega znam preko tazbine, uvezao je NOVU Teslu Y metalic gun boje i tera je po tom gradu. Ima se, moze se.

Ko je sad tu u pravu? Da li je vama bitno političko ubeđenje proizvođača kad kupujete neku robu? Tesla je inače prvi put od kako postoji zabeležila pad prodaje. Da li će ovo uticati na Maska i njegovu kompaniju?

Ameri su izabrali Hitlera za predsednika, ovaj mu je desna ruka. Pa se sad bahate, otimaju teritorije, proteruju migrante, menjaju nazive zalivima, prisvajaju kanale, uvode carine, u Evropi podržavaju fašiste... moglo bi se reći da je gnev građana opravdan ;)

Back