Ministar odbrane hitno napustio sednicu: Situacija je ozbiljna, Vučić skuplja informacije

Ljuta Tica

Veoma poznat
Poruka
13.648
Гледајте нову сезону драме у наставцима.

За све наивне претплатнике ће бити омогућено и бинџовање, ко хоће да одгледа од једном све епизоде

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Beograd -- Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio da je u poslednjih 24 sata, uz načelnika VBA generala Đuru Jovanića, imao više razgovora sa Vučićem.

Prema njegovim rečima, da sutra se očekuje više informacija o navodnoj špijunskoj aferi.
"Vrhovni komandant prikuplja informacije i očekujem da u toku sutrašnjeg dana pozove i okupi sve šefove obaveštajnih i kontraobaveštajnih službi, kao i načelnika generalštaba VS", kazao je Vulin.

Situacija je ozbiljna i vrhovni komadant će zaključke doneti posle podrobnog i strpljivog razmatranja", rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin za Tanjug, odgovarajući na pitanje šta može da kaže o navodnoj špijunskoj aferi.
"A ono što bih lično dodao je da za mene postoje neke stvari koje su nesporne, ali sam siguran da se iza zavese krije i pokušaj udaljavanja Srbije od politike vojne neutralnosti. Verujem u pravednost, pronicljivost i nezavisnost Alksandra Vučića u donošenju odluka", rekao je za Tanjug ministar Vulin.
Tanjug je preneo i da je Vulin hitno napustio sednicu Skupštine Srbije.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=11&dd=20&nav_category=11&nav_id=1619819
 

Back
Top