MINISTAR DAČIĆ USPEŠNO RAZBIO JOŠ JEDNU MAFIJU....

ma babama je to cveće bio samo paravan za nedozvoljeno klađenje:lol:

i prostituciju ..... !!!

Ministar pačić razbio nedozvoljeni lanac prostitucije u NS u organizaciji lepojki preko 70 godina starosti.

PS
Znali se da li su babe radile i preko telefona ?
I koliklo su im usluge plaćali takozvani demokratski političari, šuška se nešto da su im davale džabe.

Poslednja izmena:
U Novom Sadu,uspesno razbijena jos jedna mafija:super::super::super:
Na "Novom naselju"razbijen lanac baba koje su dilovale cveće!:super::super::super:
Bravo za ministra policije :super::super::super:
Dolijale su i babe!!!!:super::super::super:

Znam da je tebi miliji onaj pajser Jočić, ali yebiga...

Zamisli kakva je to luda stranka... Na glavnom odboru pita Mlohi, jel ima neko ovde ko se razume u obijanje trafika, kaže Jočić ja. E bravo, ti ćeš biti ministar policije... :lol:

Znam da je tebi miliji onaj pajser Jočić, ali yebiga...

Zamisli kakva je to luda stranka... Na glavnom odboru pita Mlohi, jel ima neko ovde ko se razume u obijanje trafika, kaže Jočić ja. E bravo, ti ćeš biti ministar policije... :lol:

Какве везе има бивши министар полиције Драган Јочић са постављеном темом ? Колико сам видео тема није компарација министара полиције и њихова страначка припадност,већ потез полиције у Новом Саду.

Какве везе има бивши министар полиције Драган Јочић са постављеном темом ? Колико сам видео тема није компарација министара полиције и њихова страначка припадност,већ потез полиције у Новом Саду.

pa nije zgoreg spomenuti i stare asove :lol:

U Novom Sadu,uspesno razbijena jos jedna mafija:super::super::super:
Na "Novom naselju"razbijen lanac baba koje su dilovale cveće!:super::super::super:
Bravo za ministra policije :super::super::super:
Dolijale su i babe!!!!:super::super::super:

Е па НЕ СЛАЖЕМ СЕ - имамо ЦРНО НА БЕЛО да је гљИВИЦА ипак ПОХАПСИО МНОГЕ КРИМИНАЛНЕ ГРУПЕ.......... има он грешака и својих пропуста али ипак треба му одати признање за оно што је добро урадио....... ниси фер!!!

Па сад кад се огласи Тужилаштво за организовани криминал,а Министарка правде око привременог одузимање црева за заливање,па за колико је десетина,а можда и стотина Едржава оштећена,па.......!?

БРАВО ЗА ПОЛИЦИЈУ СА МИНИСТРОМ НА ЧЕЛУ !!!!

Back