Meni Tadic u poslednjih par meseci izgleda kao prenapumpana gumena lutka koja samo sto ne eksplodira. Njegove intelektualne sposobnosti nisu takve da moze da podnese toliku kolicinu razmisljanja i onda samo siri one nozdrve kao bik, valjda daje odusak prenapregnutim vijugama, ispusta paru sa oznojanog mozga, sta li vec... Previse je sve ovo za pozera kakav je Tadic. Mislim da on zaista nije los covek, ali kad se vec nasao u vrzinom kolu, sad ne bi da se povlaci a ne moze da izdrzi. Puci ce covek, eksplodirace kao luftbalon. Ne verujem da je on znao u sta se upusta, trebao je covek da nastavi da se bavi sportom. Ne, on definitivno nije zlonameran. Prikljestili su ga. Mislim da se Boki lomi iznutra, aktivirao je odbrambeni mehanizam od svoje savesti koja mu salje signale da ipak ne radi pravilno, ali on to potiskuje savkodnevno i glumi samouverenog predsednika koji "misli" da radi nesto pametno za svoju zemlju. Mozda se i bode nekom olovkom u dlan kada ga sustigne kriza i griza savesti, kada ga obuzme bes na samog sebe. Nije mu lako, definitivno. Biti dobar i ogranicen a da te politicki zmajevi zayebavaju svaki put kad im se, makar i u sali, suprotstavis, pa ti sleduje ono "ma daj, nisi se valjda uzento? ha, ha ,ha.. vidi ga Boki sto se preznojava, he, he... Nisi valjda pitschka, ako sad priznas da si se zayebo, gotov si..."
Da, mislim i da ga ucenjuju. Pa gde on za predsednika...
Kod nas su cak i one komunjare iz prethodnog perioda popustile, pa ne razmisljaju samo o svojoj stranci i guzici, ali ove nove komunjare u odelu DuPe i bratije su pravi primerci - sve da se srusi ja cu i dalje da meljem isto...
Eto, ja rek'o i odoh.