Kako reagujete u situacijama, kada pogrešno procenite, ili osobu ili situaciju. Recimo procenite neku osobu, kao odgovorojuću, krenete u akciju, kad ono ,,Mina iznenađenja,, :wink: :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm...mladja:Nije problem ako nisi već uleteo u ,,priču,, onda možeš i da se provučeš. Ali ako si bašpogrešio u proceni, ušao si u akciju, i tada,,Mina iznenađenja,,
objasni sta podrazumevas pod akcijom?mladja:Kako reagujete u situacijama, kada pogrešno procenite, ili osobu ili situaciju. Recimo procenite neku osobu, kao odgovorojuću, krenete u akciju, kad ono ,,Mina iznenađenja,, :wink: :wink:
Pa više je ,,Muška,,tema, ali i dame imaju takve ,,akcije,,vecavestica:objasni sta podrazumevas pod akcijom?mladja:Kako reagujete u situacijama, kada pogrešno procenite, ili osobu ili situaciju. Recimo procenite neku osobu, kao odgovorojuću, krenete u akciju, kad ono ,,Mina iznenađenja,, :wink: :wink:
daj malo razradi?
Ti si moj čovekVanilla Sunrise:Za mene ne postoje iznenadjenja!![]()
A ti si moja žena!0077:Ti si moj čovekVanilla Sunrise:Za mene ne postoje iznenadjenja!![]()
![]()