Мимови - креативан феномен млађих генерација!!

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Мимови - креативан феномен млађих генерација...једна од врло јаких ствари коју је изродила млађа генерација и на коју сам баш поносан

За оне који не знају, а мислим да већина зна, мимови су сатиричне слике и карикатуре, не нечијег изгледа већ обично неких ситуација и ствари које нису нужно везане за нечије физичке особине.

Такве слике баш знају да буду смешне јер се многи у њима и пронађу

Направио сам, давно беше, један мим када је његош петровић играо за звезду и дао победоносан гол... Па сам ставио као његош петровић и петровић његош... Посло сам на неку инста мим страницу и мим је сакупио баш доста лајкова

Сад ћу да пробам да нађем и да направим неке занимљиве мимове

Ви овде шаљите вама занимљиве мимове, пишите, гледајте и смејте се

Мимови - креативан феномен млађих генерација...једна од врло јаких ствари коју је изродила млађа генерација и на коју сам баш поносан

За оне који не знају, а мислим да већина зна, мимови су сатиричне слике и карикатуре, не нечијег изгледа већ обично неких ситуација и ствари које нису нужно везане за нечије физичке особине.

Такве слике баш знају да буду смешне јер се многи у њима и пронађу

Направио сам, давно беше, један мим када је његош петровић играо за звезду и дао победоносан гол... Па сам ставио као његош петровић и петровић његош... Посло сам на неку инста мим страницу и мим је сакупио баш доста лајкова

Сад ћу да пробам да нађем и да направим неке занимљиве мимове

Ви овде шаљите вама занимљиве мимове, пишите, гледајте и смејте се
Да почнемо са класиком са крстарице

Госн @Iskapa

7xjs5a.jpg

Ово су наши хоуммејд мимови са крстарице🤣🤣

Буквално🤣🤣🤣🤭🤭🤭

Ал нека, мало да се шалимо, нико неће умрети (ваљда?)
Ja sam je u početku isto isprdavao s Kenshinom, kako je istamburao njenog omiljenog anime lika, pogotovo kada sam pročitao da je dobila ban zbog prijetnji nasiljem, ali sada mi je žao što sam je čačkao.
Djevojka je na mjestu 100/100.
Lagana trolež poput: "Spavam, mrš tamo." je OK, ali nije zaslužila da je se isprdava.

Back