MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 31.425
Uskoro ćeš imati najviše komentara na ovoj temi.Политизација трагедија ме не занима, како код нас тако и код вас. Тема је за Хронику.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uskoro ćeš imati najviše komentara na ovoj temi.Политизација трагедија ме не занима, како код нас тако и код вас. Тема је за Хронику.
Комуницирамо.Uskoro ćeš imati najviše komentara na ovoj temi.![]()
Na temi na kojoj "ne želiš" diskutirati.Комуницирамо.
Шта ми имамо с тим. Нама се већ десило нешто горе и нема се о чему дискутовати.Na temi na kojoj "ne želiš" diskutirati.
Istini za volju, hrvatska vlast nije odgovorna za ovo u meri u kojoj je avovska za Železničku u NS.Za ovakve stvari treba da nas bude briga. Jer začas se isto ili slično desi kod nas. A ni mi ni oni u tom smislu nemamo ni dobre zakone ni dobre reakcije društva.
Поредиш бабе и жабе.Istini za volju, hrvatska vlast nije odgovorna za ovo u meri u kojoj je avovska za Železničku u NS.
Ali eto, iako se nema o čemu diskutirati, i dalje si ovdje iz nekog nepoznatog razloga.Шта ми имамо с тим. Нама се већ десило нешто горе и нема се о чему дискутовати.
Nisu baš ni čisti. Eskalacija se mogla očekivati nakon tragedije u Beogradu. Na to je čak i upozoravamo. Vlasti su na to odgovorile šutnjom i neradom.Istini za volju, hrvatska vlast nije odgovorna za ovo u meri u kojoj je avovska za Železničku u NS.
Добро јутро, како сте, како сте спавали?Ali eto, iako se nema o čemu diskutirati, i dalje si ovdje iz nekog nepoznatog razloga.![]()
Hvala na pitanju, nisam spavao. Vratio sam se doma.Добро јутро, како сте, како сте спавали?
Ноћни чувар?Hvala na pitanju, nisam spavao. Vratio sam se doma.![]()
Ti si Grinch?Ноћни чувар?
Probaj ti da se na glavu postaviš, pa možda bude...ravnoteže...trafostaniceНеравнотежа се не може исправити све да се на главу поставите.
U čemu se konkretno ogleda odgovornost srpske vlasti za pad nadstrešnice ?Istini za volju, hrvatska vlast nije odgovorna za ovo u meri u kojoj je avovska za Železničku u NS.
Мислим да се променом политичке гарнитуре неће проблем решити. Може евентуално да се ублажи.https://www.euronews.rs/evropa/regi...-zagrebu-zbog-krvavog-napada-u-os-precko/vest
Mimohod! Mlaka riječ za poziv na odgovornost i na promjene. Ali, vrijeme je...
Mirni protest u Zagrebu nakon napada i ranjavanja učenika u osnovnoj školi, gdje je na žalost jedno dijete (7 godina) preminulo, a učiteljica teško ranjena.
Jedan transparent se izdvaja.
Udobne fotelje - krvave školske klupe.
Vlada je napad na djecu nazvala incident, što je razbjesnilo stanovnike Zagreba i cijele Hrvatske.
Čini mi se da i oni žele promjene i odgovornost HDZ-a za mnoge propuste, nerad, korupciju i ostale bolesne radnje, koje su izgleda epidemija na Balkanu.