MILUTIN MRKONJIĆ O SAHRANI MIRE MARKOVIĆ: Red je da država pomogne!

Tyson Fury

Domaćin
Banovan
Poruka
4.348
MILUTIN MRKONJIĆ:
MILUTIN MRKONJIĆ O SAHRANI MIRE MARKOVIĆ: Red je da država pomogne! 16 godina je živela van države, 12 godina Slobina deca ne mogu na grob ocu!

Počasni predsednik SPS-a i poslanik Milutin Mrkonjić smatra da država treba da pomogne oko sahrane Mirjane Marković, koja je umrla u Rusiji.

https://www.kurir.rs/vesti/politika...ve-12-godina-slobina-deca-ne-mogu-na-grob-ocu

Mrkonjić kaže da je, kada se govori o optužbama protiv Mire Marković, zapravo reč o marketingu.

- Ona jeste bila politički aktivista, jeste bila levičarka, žena britkog uma i oštrog jezika, jeste bila žena Miloševića i kao takva mogla je da ima uticaj i na donošenje odluka. Ali, odmah da razbijemo tu famu, ja sam na žalost u Hagu postao pravi prijatelj porodice Milošević.

Vreme je da se demantuju ti naslovi. Neću ja da govorim o tome, žena je umrla. Milošević je sve demantovao u intervjuu", rekao je Mrkonjić koji podseća da je Milošević tada jasno rekao da ni jednu državnu odluku nije donela njegova supruga, već državni organi.

Na pitanje da li misli da i danas, nakon svega, treba da brani porodicu Milošević, Mrkonjić kaže:

- Odbrana porodice Milošević nije odbrana od strane mene, već je red da kada umre državnik ili njegova žena posle 16 godina u izgnanstvu, valjda će država pomoći.16 godina je živela van države, 12 godina njegova deca ne mogu na grob ocu - kaže on.

Mrkonjić takođe očekuje da, ukoliko deca Mirjane Marković i Slobodana Miloševića odluče da se njihova majka sahrani u Srbiji pored Miloševića, država bude ta koja će to omogućiti, odnosno da će omogućiti deci da sahrane majku i obiđu očev grob.

Tako je, Mrko! Red je!

Svaka Cast! Da se dignu akcize na benzin i na cigarete, mora da se sljune neka lovka obednelom Markanu i Mariji Mastariji... Da ne umru jadna deca od gladi, umrla im samohrana majka sa peMzijom od cirka tricavih 58,000 RSD mesecno... :kez:

_nobody_
 
Poslednja izmena:
Pa valjda zato sto je zivela pod specijalnim tretmanom
Naruci ubistvo novinara I nista
Ubiju politicara po njenom naredjenju I opet nista
Osladi se ljudima sa budu specijalno tretirani, zaborave da su samo ljudi

Dobro pa je neko shvatio moju poentu

To se upravo i ja pitam ; sta je to ona uradila toliko dobro da treba da se tretira kao neka specijalna licnost jer jedino sto se cuje o njoj je upravo ovo sto si navela.
 
Itekako je bitan jer je trebala, kao i svaki gradjanin, da odlezi za dela koja je uradila a ne da se krije po Rusiji i da uziva kao bubreg u loju.

Netacno. Nije ona trebala da odlezi ni za sta. Ona je bila zena legitimnog predsjednika, politicara. Nema ona nikakvu ulogu. To su budalastine demokratskih kriminalnih bandi. I zbog tog nepravednog progona, zbog toga sto je zavrsila u Rusiji i nije u Srbiji ne moze da se pokopa, Srbija treba da plati jer je ta nepravda maslo drzave.
 
Netacno. Nije ona trebala da odlezi ni za sta. Ona je bila zena legitimnog predsjednika, politicara. Nema ona nikakvu ulogu. To su budalastine demokratskih kriminalnih bandi. I zbog tog nepravednog progona, zbog toga sto je zavrsila u Rusiji i nije u Srbiji ne moze da se pokopa, Srbija treba da plati jer je ta nepravda maslo drzave.

Mozemo ovako do besvesti

Ona je itekako bila ucesnik nekih zlodela i za to je trebala da odradi kaznu ; da je bila nevina, kao sto pricas, onda je lepo trebala da ostane u Srbiji a ne da bezi kao neka ... da ne kazem sad sta ...
 
A šta o predlogu g. Mrkonjića smatraju obični građani pitamo slučajnog prolaznika g. Borisa Guzenjka:

- Da vam iskreno kažem, mnogo smo se ogrešili o gospođu Miru i celu porodicu Milošević. Da je bilo pameti tog jesenjeg dana pa da narod ostane u svojim domovima, danas bismo imali ruski ili kazahstanski standard. Znači, besplatno grejanje i hleb za tri dinara. A ako postoji način da se iskupimo, to je da se porodica Milošević rehabilituje i da im se pruži sva materijalna, pravna, moralna i svaka druga podrška.
 
A koja kazna joj je izrečena?

Supruga Slobodana Miloševića, koja je juče, posle postupka koji je trajao 15 godina, osuđena na godinu dana zatvora zbog zloupotrebe položaja prilikom dodele stana dadilji njenog unuka Iloni Pešić, pobegla je iz Srbije pred ubistvo Zorana Đinđića počekom 2003.
https://www.blic.rs/vesti/politika/...a-docekala-u-elitnom-naselju-u-moskvi/2my3sxb

A ona ...

Mirjana Marković će svoj 76 rođendan 10. jula dočekati sa presudom za kriminal, ali u elitnom naselju Moskve i luksuzu, sa novcem za koji se opravdano sumnja da je pokraden od građana Srbije.

... i sad ja trebam kao nesto da je postujem i cenim ? :think:

More mrs bre !! :rtfm:
 
Apsolutno bi bilo nemoralno,sahraniti u zemlji srbiji,takvu profanu licnost,kao sto je ta drugarica.Takodje,po nasem zakonu o sahranjivanju umrlih,zabranjena je sahrana
na svim ostalim mestima,odnosno samo na za to odredjenom groblju. Prema tome,posmrtne ostatke Slobodana Milosevica,treba eshumirati i sahraniti na Pozarevackom
ili nekom drugom groblju.Sta bi bilo,kada bi svi poceli da po svojim dvoristima i bastama,sahranjujemo clanove svojih porodica.Vratili bi se u ono doba,kada su po selima
srbije,ljudi sahranjivani po sljivacima i malinjacima.Nemojmo okretati tocak istorije u nazad,jer smo i bez toga,dosta nazadni.!!! Sto se tice misljenja druga Mrkonjica,
on nije zaduzen koliko znam,za sahrane .!
 
Sto se tice misljenja druga Mrkonjica, on nije zaduzen koliko znam,za sahrane .!

Pa i nije... Bio je zaduzen za brze puteve Srbije... Kao sto je vojnik pokorni bata Santos bio zaduzen za zrakomlate... Kao sto je izvesni Penisic bio zaduzen za brze pruge Srbije... Kao sto je Grobar bio zaduzen za Buducnost Srbije... Sve sam "uspesan" projekat do projekta, kako za koga, svakako svaki taj i takav do moga! :heart:

_nobody_
 

Back
Top