Metronomy
Legenda
- Poruka
- 50.895
Sta mislis hoce li? i to bas u srbiji...Uostalom, imas li izbora?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da ako za skoro iljadu godina nijeSta mislis hoce li? i to bas u srbiji...
Srbija i nije bila slobodna skoro hiljadu godina...kako da ima moralne ljude?mislim da ako za skoro iljadu godina nije
nece ni sada
a je...uvijek neko opravdanjeSrbija i nije bila slobodna skoro hiljadu godina...kako da ima moralne ljude?
Posle kosova srbijom vladaju brankovici prvo po nalozima turaka, a posle po nalogu usputnih prolaznika....
Samo tako?zapravo, mislim da ako se slucajno desi da udjemo u eui ma da se razmile ovi nasi sposobni vlastodrzci ko grci po troji onomad i nachisto ih upropaste ?
a je...uvijek neko opravdanje
a nije ti sumnjivo sto su turci samo tako otisli? ?
fakat su bili naivni
austrijanci treba spomenik da nam dignu
jer da turci nisu odabrali rutu preko nas
bio bi becki kalifat uspostavljen
ovako, mi smo ih emotivno i financijski satrali i na kraju su propali ?
ne, nego su se uspanicili od obrenovica i karadjordjevica pa se odma spakovali i pobjegliSamo tako?
hahahaha mislis ono sto je ostalo srba tacnije srpkinja?
i to vlastitu torturu...mazohizam spektakularnih razmjera ?Samo tako?
hahahaha mislis ono sto je ostalo srba tacnije srpkinja?
Pa kad ni turci nisu izdrzali, a mi vekovima trpimo torturu....
pa nismo mi nigdje isliOd Amera do Turaka...dugačak je put.
U pravu je bio Vuk Bubalo...nema rata bez Turaka.![]()
Kako nismo...a putanja od deset strana?pa nismo mi nigdje isli![]()
tapkanje u mjestu tehnickiKako nismo...a putanja od deset strana?![]()
Mi smo isli putem, put je bio dug...kasno opazismo da je taj put krug.tapkanje u mjestu tehnicki
a to ti je ono kad kazu - okrenuo je svoj zivot za 360 stepeniMi smo isli putem, put je bio dug...kasno opazismo da je taj put krug.![]()
Tako nekako.a to ti je ono kad kazu - okrenuo je svoj zivot za 360 stepeni![]()
Facat su bez nas propali,...pa kako 'oće!zapravo, mislim da ako se slucajno desi da udjemo u eu ima da se razmile ovi nasi sposobni vlastodrzci ko grci po troji onomad i nachisto ih upropaste ?
a je...uvijek neko opravdanje
a nije ti sumnjivo sto su turci samo tako otisli? ?
fakat su bili naivni
austrijanci treba spomenik da nam dignu
jer da turci nisu odabrali rutu preko nas
bio bi becki pasaluk uspostavljen
ovako, mi smo ih emotivno i financijski satrali i na kraju su propali ?
jbte, totalno smo svijet <3

Ovaj jedan u Luksemburgu je sigurno Kvinsi.He, hee,...nas i Rusa 300 miliona!
Iz 2016 godine,...biće da je brojka sada veća.U Dijaspori živi još jedna cela Srbija.
Pogledajte prilog 1100152
Nema Rusije na spisku, Malte,...mda znam da i tamo ima naših ljudi, podosta.Ovaj jedan u Luksemburgu je sigurno Kvinsi.![]()
Fali i Danska,Norveska,Irska,Holandija...Nema Rusije na spisku, Malte,...mda znam da i tamo ima naših ljudi, podosta.
Od utorka +2, prijavljujem i deteOvaj jedan u Luksemburgu je sigurno Kvinsi.![]()