Milovan Brkić psovao majku, pa pozvao na ubistvo Vučića: "Moraće klinci puškama da reše sudbinu Srbije"

Sasvim čitko sam napisao da štite a ne da ruše.

U tom scenariju nisi gadljiva na uličare?
Anajade slabo poznaje termin demokratija, ovde kod nas je ustaljena partokratija na svim nivoima i ako si clan onda dobijas neke beneficije ali si i ucenjen dok se drugi ljudi bore na drugaciji nacin da prezive u ovoj zemlji, ne mislim na kriminal nego na tako neke sitne poslove, nadnicenje,...to je krpljenje i to nije zivot.

Imaju svoja drva svoju sumu naravno.A to za pelene njegov izbor .Sto bi se ja bunilo sto one oce da mota kablove.Mota a srecan.A neko ovde kucka za lovu botuje a opet nesrecan.
Ako mislis nesto na mene da botujem za nekoga, za bilo koga to se grdno varas i podcenjujes me,moje ogorcenje dolazi iz srca i svaku svoju rec sto sam ovde napisao je moja!

Anajade slabo poznaje termin demokratija, ovde kod nas je ustaljena partokratija na svim nivoima i ako si clan onda dobijas neke beneficije ali si i ucenjen dok se drugi ljudi bore na drugaciji nacin da prezive u ovoj zemlji, ne mislim na kriminal nego na tako neke sitne poslove, nadnicenje,...to je krpljenje i to nije zivot.
Ja sam za izbore a ti na primer ne kazem da jesi za majden.I ko tu poznaje vise demokratiju.

Ako mislis nesto na mene da botujem za nekoga, za bilo koga to se grdno varas i podcenjujes me,moje ogorcenje dolazi iz srca i svaku svoju rec sto sam ovde napisao je moja!
Ne nisam.mislila da ti botujes ali ima koji botuju i dobijsju placu za to.I on nezadovoljan.Besno to.

Imaju svoja drva svoju sumu naravno.A to za pelene njegov izbor .Sto bi se ja bunilo sto one oce da mota kablove.Mota a srecan.A neko ovde kucka za lovu botuje a opet nesrecan.
Drva im je neko ostavio u nasledstvo tako je najcesce to nema nikakve veze sa bilo kojom vlasti, tako i ja imam svoje sume gde ne placam za to.

Drva im je neko ostavio u nasledstvo tako je najcesce to nema nikakve veze sa bilo kojom vlasti, tako i ja imam svoje sume gde ne placam za to.
Nigde u svetu nema da imas suma i imanja a porez bukvalno skoro 0.Jedna sumica s potocicem gde imas sanse medu da ulovis u americi cena milioni i miliona dolara.

Nigde u svetu nema da imas suma i imanja a porez bukvalno skoro 0.Jedna sumica s potocicem gde imas sanse medu da ulovis u americi cena milioni i miliona dolara.
Porez na imanje nije veliki ali zato na kuce i stanove deru.
Kod mene nisam vidjao bas medvede ali nadje se poneki srndac ili zeka kapitalac :zaljubljena:

Veoma tačno. Međutim istina ima dugačak jezik naročito iz perspektive onih koje najviše pogađa.

Za mene su ljudi koji danas govore istinu najveći heroji i patriote.

Već su jednom pokušali da nas pobiju zbog 'dugih jezika' ali kao što vidiš istina je opet izašla na videlo.
Nekad nije mnogo pametno, ali istinu manje vise svi naslucujemo, a ne znamo je 100 procentno. Znamo ono sto su nas ucila iskustva drugih zemalja kad smo sa distance sagledavali prevrate, ili napr. sta rade velike sile malim drzavama. Problem nas nije to. Problem nije spoljna politika koju kao mali moras voditi pazeci da zadovoljis apetite velikih. Nas problem su psihopate i bolesno omadjijani ljudi u vlasti koji vise ne znaju granice. To se desava i sa najpametnijim umovima koji imaju vlast pa im se osladi, a kamoli nece sa ovim retardima. Dovedu jadnika iz neke seoske pripizdine, kao sto su gro njih dolazili iz CG posle rata, ili kao danas iz vajne Bosne, posadis ga pred kralja, taj pigmej, intelektualni, moralni i fizicki, vidi svilu i kadifu, gomile novca i zlata na stolu i sta taj moze da uradi nego da za takvog bosa gine i radi sve samo da bi okusio deo kolaca. Eno ga Sima Spasic. Zivi u Beogradjanki ima skoro ceo sprat. A znamo ko je. I znamo sta sve radi. A takvih kao Sima imamo u parlamentu 50 posto njih. Samo su za razliku od Sime, isli makar 7. dana u Protokol da ih nauce kako da sloze boje carapa sa cipelama i kosuljom i da znaju kad treba da beknu, a kad da umuknu, kad da opsuju, a kad da se biju.

Problem je sto te dileje ne znaju da sve u zivotu stize na naplatu. Sve. Svakome.

ali nije u redu da se za to hapsi

mislim, jes preterao, ali opet... ipak je ovo politicko hapsenje, nikakva pretnja fizicka brkic nije vucicu, kao ni onaj zlatanovic sto nije bio

mislim, psujemo i mi bajdena, pa se ne hapsimo

pa trampu su kao performans sa lutkom isto skidali glavu, i sta je bilo? nije to za apsanu valjda? nego se vucic qrci, to je u pitanju, pokazuje silu dok njegovi mediji samo laju... nije to u redu

Poslednja izmena:
ali nije u redu da se za to hapsi

mislim, jes preterao, ali opet... ipak je ovo politicko hapsenje, nikakva pretnja fizicka brkic nije vucicu, kao ni onaj zlatanovic sto nije bio

mislim, psujemo i mi bajdena, pa se ne hapsimo

pa trampu su kao performans sa lutkom isto skidali glavu, i sta je bilo? nije to za apsanu valjda? nego se vucic qrci, to je u pitanju, pokazuje silu dok njegovi mediji samo laju... nije to u redu
Kod nas je poziv na ubistvo i na nasilje krivično delo.

Kod nas je poziv na ubistvo i na nasilje krivično delo.
to je stvar tumacenja brkicevih stilskih figura, svojevrstan performans kao i u americi ona lujka sa trampovom glavom lutke i vestackom krvlju, zapravo farbom

brkic kada kaze "morace klinci", on prorokuje, jer zasto klinci, a ne stariji? on govori u buducnosti, evocira svoje najvece strahove,a ne da sam poziva danas na oruzani ustanak - bio bi gnjida da potura decu, klince, umesto onih koji su se naziveli - on govori sta ce uslediti, i jos neki diskutatnti su pominjali gradjanski rat na ovom forumu, cega se svi plasimo,a ne prizivamo ga. Ti klinci ce postati odrasli, e onda ce uzeti puske, jer mi juce nismo skinuli politicke glavesine, glave nasledjenog jednopartijskog sistema, ni d od demokratije nismo uveli. Kao da idemo u nazad

ja se slazem da je brkic trebao bolje da bira reci, sad sta je tu je, mozda bi i meni pukao film da sam ostao u srbiji

Poslednja izmena:
to je stvar tumacenja brkicevih stilskih figura, svojevrstan performans kao i u americi ona lujka sa trampovom glavom lutke i vestackom krvlju, zapravo farbom

brkic kada kaze "morace klinci", on prorokuje, jer zasto klinci, a ne stariji? on govori u buducnosti, evocira svoje najvece strahove,a ne da sam poziva danas na oruzani ustanak - bio bi gnjida da potura decu, klince, umesto onih koji su se naziveli - on govori sta ce uslediti, i jos neki diskutatnti su pominjali gradjanski rat na ovom forumu, cega se svi plasimo,a ne prizivamo ga. Ti klinci ce postati odrasli, e onda ce uzeti puske, jer mi juce nismo skinuli politicke glavesine, glave nasledjenog jednopartijskog sistema, ni d od demokratije nismo uveli. Kao da idemo u nazad

ja se slazem da je brkic trebao bolje da bira reci, sad sta je tu je, mozda bi i meni pukao film da sam ostao u srbiji
Zaboravio si ključnu rečenicu kada je rakao da Vučiću i njegovoj porodici treba otkinute glave. Nema opravdanja.

Back