Милов син Блажо, се имао рашта и родити

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
http://www.mondo.rs/s195603/ex-YU/Milov_sin_najvise_zaradjuje_u_familiji.html
Milov sin najviše zarađuje u familiji
orodica Đukanović je mesečno zarađivala oko 5.580 evra, a kućnom budžetu, kao i prethodnih godina, najviše je, kako se navodi, doprinosio najmlađi član, sin Blažo.
v195603p0.jpg

Blažo se imao rašta i roditi : Porodica Đukanović
Prema podacima Komisije za sprečavanje sukoba interesa, porodica bivšeg crnogorskog premijera i aktuelnog lidera Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića je u 2010. godini raspolagala sa oko 70.000 evra s tim da u tu cifru nisu ušli prihodi koje porodica bivšeg premijera ostvaruje po osnovu prihvatnih firmi.

Prema istim podacima, koje prenosi podgorički "Dan", porodica Đukanović je mesečno zarađivala oko 5.580 evra, a kućnom budžetu, kao i prethodnih godina, najviše je, kako se navodi, doprinosio najmlađi član, sin Blažo koji je, na osnovu zakupnina oslovnog prostora, mesečno zarađivao po 2.340 evra.

Lider DPS-a je u imovinskoj karti naveo da je njegov sin Blažo sada i vlasnik stana u Podgorici, čija se kvadratura ne navodi. Ističe se da je stan kupljen od ušteđenog prihoda od zakupnine poslovnog prostora, pa je tako Blažo prošlogodišnju ušteđevinu od zakupnine poslovnog prostora od 113.500 evra iz "Prve banke" uložio u nekretninu.

List navodi da, iako je poznato da u "Prvoj banci", u kojoj Đukanovićev brato Aco poseduje blizu 47 odsto akcija, a Milo oko 2,9 odsto, ovaj podatak nije naveden u njegovom kartonu.

Đukanović, kako se navodi u izeštaju za prošlu godinu, tvrdi da je njegova mesečna zarada lane iznosila 1.256 evra, uz bonus, prema odluci vlade na čijem je čelu do skoro bio, od 900 evra.

Plata njegove supruge Lidije nije menjana i iznosila je 1.084 evra, a ona je i vlasnik automobila "audi" iz 2006. godine.

Bivši premijer je u svom imovinskom kartonu naveo da je vlasnik 25 odsto akcija preduzeća "Univerzitas", 100 procenata u "Kapitalinvestu" i da je njegova polovina firme "Globalmontenegro".

U izveštaju tvrdi da je preneo pravo upravljanja u svim preduzećima na druga, nepovezana lica, pa njegovim akcijama u "Univerzitasu" upravlja Jadranka Glomazić, u "Kapitalinvestu" Radislav Jovović, a u preduzeću "Globalmontenegro" Marija Stanišić.

Najmlađi Đukanović, ističe se, ima još i poslovni prostor od 459 kvadrata, za koji navodi da je poklon i stan na Žabljaku, površine 124 metara kvadratnih.

...................
...................
То Блажо.....Само зарађуј....А злобници нека рачунају,
колико је то паклица цигара....
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
 
Ма, да, али нико против Блажа нема ништа против, типа кажу да је "добар дечко" и обавезно у својим локалима (тим ваљда што је дао у закуп да се не замара), наручује српске националистичке песме :lol:

Blazo Djukanovic je bio cetnicki komadant u CG .....Milo je sinu dao ime po svom velikom rodjaku
 
Blazo Djukanovic je bio cetnicki komadant u CG .....Milo je sinu dao ime po svom velikom rodjaku

Па сад ће да ти се јаве дукљани и кажу да му то није деда-стриц, него да је то не знам шта, нема везе са кућом ;) ..Деда му је зато о у правој линији био црвени судија, као и тата скојевац, док је још носио џемпере.
Углавном, малог не бије глас кабадахије..
 
Дај...не лажи Зике....
Ја баш због тога, што су четничка фамилија
и волим Мила.....
:per: :per: :per:

Provjeri mačak slobodno... Lukovljani Đukanovići su četnici, većina njih i dan danas, mislim da je od njih Milutin Đukanović, predśednik opštinskog odbora NOVE u Nikšiću i narodni poslanik. A Milovi Đukanovići su Čevljani. Ovaj Blažo, četnički vojvoda je Lukovljanin.
 
Provjeri mačak slobodno... Lukovljani Đukanovići su četnici, većina njih i dan danas, mislim da je od njih Milutin Đukanović, predśednik opštinskog odbora NOVE u Nikšiću i narodni poslanik. A Milovi Đukanovići su Čevljani. Ovaj Blažo, četnički vojvoda je Lukovljanin.

Знам Зике...Зезам се....
Мени су ови први...кумови....
;) ;) ;)
 

Back
Top