МИЛОВ РЕЖИМ У ВЕЛИКОМ ПРОБЛЕМУ, КРИЈУ ОД НАРОДА: 80 посто полицајаца одбило наређење, командири у Подгорици дају отказе

OVA TEMA CISTA JE LAZ!
Tihi je pro-ruski odnosno pro-laž poster.

Milogora je prijateljska nacija, što vidimo iz njihove kampanje iz doba Poplava

1579799633358.jpeg
 
Objavi Tihi ovu temu sa Srbin.info

https://srbin.info/politika/vucic-a...dor-medju-srbe-u-cg-i-skloni-ih-milu-s-ulice/

Зашто је Мило Ђукановић изабрао баш Богојављење да се јави након скоро једномесечног одсуства, иако је на улицама државе, чији је председник, најмање петина становништва, остаће као једна од контроверзи у његовој политичкој биографиј

vucic-i-milo.jpg


Избор медија преко кога ће се огласити (Танјуг, новинска агенција Србије), прилично је очекиван, и дао је за право заговорницима тезе да се сва ујдурма око Закона о слободи вероисповести у ствари дешава у сарадњи два стара пријатеља Мила Ђукановића и Александра Вучића.

Оно што ниједан није предвидео, а испоставило се као кључни проблем, је реакција верног народа и свештенства у Црној Гори. Од усвајања Закона до данас више је примера како су се Вучић и Ђукановић помагали, у овом, не баш лаком периоду за обојицу. Од Апела 88, преко услуга лажних опозиционара, различитих операција обавештајних служби, па до интервјуа Танјугу.


Оба председника су ушли у изборну годину, и последње што им треба на улици је незадовољан народ. Ђукановићу као потенцијално гласачко тело, Вучићу као подсетник да ништа није предузео док су тај исти народ обесправљивали у Црној Гори.

Двојица председника, осим послова, заједничких саветника и пријатеља, као и омиљених дестинација за одморе, гаје исту нетрпељивост према симболу отпора режимима и у Београду и Подгорици: митрополиту Амфилохију Радовићу, који, показало се, на улице Црне Горе може да изведе више народа него два пријатеља заједно. Стога и не изненађује сила којом оба режима, уз све ресурсе које имају, покушавају да сломију првог у литији!

Извори блиски владајућој гарнитури у Србији тврде да је на операцији „Црна Гора“ ангажована и БИА, која има задатак да полуинформацијама и лажима унесе семе раздора међу окупљени народ и тако га склони с улице. Информације БИА-е пласирају се као лажне вести преко режимских таблоида, али и портала који су у функцији одржавања српског режима и сламања хришћанске побуне у Црној Гори.

У Црној Гори кажу да је само пола енергије и ресурса употребио за помоћ Србима и СПЦ, колико је потрошио да их слуди и разбије, Вучић је код свог пријатеља Ђукановића могао чак да издејствује и неусвајање једног таквог закона, и заштити своје сународнике и Цркву.

Посебна агресивност према СПЦ у Црној Гори и митрополиту Амфилохију од стране званичног Београда уследила је након што је Вучићу поручено да за Бадњи дан не долази у Црну Гору, и да је коначно време да је посети, али као председник Србије у неки други дан. Иако је порука да не долази стигла од верног народа из Црне Горе, Вучићева медијска машинерија је његово одустајање од пута у Црну Гору правдала измишљеним реакцијама црногорских власти на његов долазак, које су у ствари све време ћутале. Али председник на „историјској конференцији за медије“ није могао тек тако да призна да не иде у Црну Гору јер га тамо готово нико сем Мила не жели. А Мило је у то време био у Мајамију.

Вучић, као ни пријатељ му Ђукановић, никада није схватио Српску православну цркву, посебно на њеним јужним границама какве су Косово и Метохија и Црна Гора. Зато непослушни митрополит црногорско приморски Амфилохије Радовић свако мало искочи са насловница српских таблоида, јер газда не може да верује да рецепт по којем дисциплинује своје политичке опоненте код Амфилохија не пије воду. Тражи да му се објасни како након сваког таквог натписа на црногорским улицама у литији буде пар стотина верника више, без сендивича, привремених уговора за посао, без аутобуса. А још му је коалициони партнер Ивица Дачић лепо говорио, не улази у рат са Црквом, тај рат нико није добио!
 
https://srbin.info/politika/obradov...io-milu-da-zida-i-bogati-se-u-beogradu-video/

Председник покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је да су председници Србије и Црне Горе Александар Вучић и Мило Ђукановић најближи политички и пословни ортаци и да њих двојица стоје иза пројекта Београд на води.

– Постоји више разлога: Мило Ђукановић је увео Александра Вучића, некадашњег опозиционара, у свет западних обавештајних агентура и регионалног криминалног подземља, захваљујући којима је Вучић добио финансијску и политичку подршку за долазак на власт у Србији. Њих двојица су и пословни ортаци и „Београд на води“ је њихов заједнички пројекат пре кога перу паре стечене незаконитим путем за време њихове владавине у Србији и Црној Гори.


Обрадовић је на конференцији за новинаре у Скупштини Србије рекао да Вучић много дугује Ђукановићу за свој преображај, контакте са западним обавештајним агентурама и регионалним криминалним подземљем.

То је разлог зашто је после 20 година бављењем политиком Вучић дошао на власт, рекао је Обрадовић, који указује да су Станко Суботић, Владимир Беба Поповић и палестински држављанин Мохамед Дахлан кључне особе које повезују Вучића и Ђукановића.

Свака тајна веза мора изаћи пред јавност и ми то чинимо, рекао је Обрадовић, који у томе види разлоге зашто Вучић за осам година власти никад није отишао у Црну Гору, нити је критиковао Ђукановића, и зашто је “громогласно ћутао” после усвајања Закона о слободи вероисповести.

– Највећа тајна регионалне политичке сцене јесте позадина односа између председника Србије Александра Вучића и председника Црне Горе Мила Ђукановића. Наиме, Александар Вучић за осам година власти никада није посетио Црну Гору ни тамошњу српску заједницу која чини трећину грађана ове државе нити упутио било какву критику Милу Ђукановићу након свега што је његов режим урадио против српског народа и СПЦ у Црној Гори. Право питање је зашто Вучић не сме да изговори нити једну једину реч против Мила Ђукановића?, рекао је на конференцији за медије лидер Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић.

– Постоји неколико људи који их директно повезују: од Станка Суботића Цанета, коме су укинуте све оптужнице у Србији након Вучићевог доласка на власт до Владимира Бебе Поповића, који ради црни ПР за обојицу председника. Међутим, кључна личност је контроверзни Мухамед Дахлан кога видимо у присном загрљају са поменутим двојцем на једном приватном дружењу. Иначе, Дахлан је добио држављанства и специјални статус и у Србији и у Црној Гори и представља се као инвеститор „Београда на води“, док је заправо читав овај антиуставни и антиурбанистички пројекат заправо заједнички пословни ортаклук Вучића и Ђукановића преко кога перу паре опљачкане од народа у Србији и Црној Гори.

Обрадовић тврди да је зато и шеф посланичке групе СНС Александар Мартиновић “насрнуо” у скупштинској сали на њега и посланика Ивана Костића. Вучић ће учинити све да се истина не сазна, и то ће бити проблем пре свега међу бирачима СНС, а глуматаће бригу за Србе у Црној Гори и СПЦ, рекао је Обрадовић, додавши да за своје тврдње има доказе који ће бити предмет наредних конференција за новинаре.

– Тек када је Вучић прво подржао доношење скандалозног закона о слободи вероисповести у Црној Гори многи у Србији су схватили да он заправо све време директно подржава црногорски режим, што се видело и на изборима 2016. године у Црној Гори када је подржао верзију о измишљеном државном удару на дан избора и тако директно спасао Мила Ђукановића од пада са власти. Ово сазнање може бити веома болно и отрежњујуће за бираче СНС који не воле Мила Ђукановића и пружају пуну подршку Србима и СПЦ у Црној Гори. Зато је потребно сакрити сва ова сазнања од бирача СНС и зато је Александар Мартиновић, шеф посланичке групе СНС у Народној скупштини Републике Србије, морао да физички нападне народне посланике Двери и направи тежак инцидент у скупштинској сали да би спречио да се ова истина чује.
 
Стока ккмунистичко-сатанистичка ТРЕБА ДА ДОБИЈЕ ОНО ШТО ЗАСЛУЖУЈЕ - ЗНА СЕ !!!
Нарочито комунистичка, за сатанисте мање више и није важно... :lol:
Црни Мито, да те нема- било би досадно...
 
МИЛОВ РЕЖИМ У ВЕЛИКОМ ПРОБЛЕМУ, КРИЈУ ОД НАРОДА: 80 посто полицајаца одбило наређење, командири у Подгорици дају отказе

Након Ђукановића који је потпуно потонуо, појас за спасавање треба и Душку Марковићу. Фабрика у Мојковцу где је производио оружје и продавао дрогу за транспорт, је пред потпуним распадом јер су људи из Црне Горе одбили да раде у њој. Нису више могли да издрже физички и психички терор вође "Гранд" клана.

Mило Ђукановић (Фото: Јутјуб/Правда)
Пише: Велимир Ераковић
Из поузданих извора сазнајемо, убрзо ћемо вам доставити доказе да је у фабрици запослио Бугаре. Бугаре под контролом држи Зоран Лазовић, криминалац и утвара спремна на све. Технологија се потпуно распала пошто су мајстори за одржавање отишли. То је сада половна фабрика и самим тим непрофитабилна.
Пошто му је Медојевић очитао лекцију о цркви на премијерском сату и рекао да је пола Цетиња било њихово, овај лупеж радијатора је доживео нервни слом. Још и XV-ом веку Медојевићеви преци Вукосав и Перо су градили Цетињски манастир, а лично их је ангажовао Иван Црнојевић. Све од Влашке Цркве до манастира је било Медојевића. То се касније звало Медовина и био њихов легат цркви. Корени су чудо, па је зато Медојевић рекао да као верник припада Српској православој цркви.
Што се тиче фабрике, више паузира него што ради и то луди чланове Мојковачког клана, а још их више луди што смо дошли у посед документата који ће ово доказати. Да се распадавласт као кула од карата говори и 80 посто полицајаца који одбијају наредбе претпостављениx да крену на народ. Четири командира из Подгорице су дали отказ, али се то крије од народа. Највероватније Црној Гори следи Румунски сценарио где ће Чаушески бити Ђукановић.
Доказе у учешћу Мила Ђукановића и његовог брата у прању новца погледајте ОВДЕ. Остале текстове Велимира Ераковића можете читати ОВДЕ.

http://www.pravda.rs/2020/1/23/milo...redjenje-komandiri-u-podgorici-daju-otkaze/\\

Narkomafijaski i satanisticki rezim Mila Djukanovica lagano puca po svim savovima!

:vatromet:

Nema nista od toga.
 
Juce je na narod u Podgorici suzavac bacala policija iz Bijelog Polja

Nisu mogli naci dovoljno ljudi iz Podgorice citave za taj prljavi posao.

Gore pomenuti CG "policajci" iz Bijelog Polja su 100% bili etnički Muslimani odnosno pripadnici muslimanske nacionalne manjine! CCCC :rtfm:
 
Нарочито комунистичка, за сатанисте мање више и није важно... :lol:
Црни Мито, да те нема- било би досадно...

Naravno. Komunisti su za sat vremena naneli Srbima više štete nego nekakvi, imaginarni, satanisti za 1000 godina.
Lepo je što si se odmah prepoznao.
 
ОБРАДОВИЋ ОТКРИО: Вучић омогућио Милу да зида и богати се у Београду!
23.01.2020. Извор: Србин.инфо

Председник покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је да су председници Србије и Црне Горе Александар Вучић и Мило Ђукановић најближи политички и пословни ортаци и да њих двојица стоје иза пројекта Београд на води.

– Постоји више разлога: Мило Ђукановић је увео Александра Вучића, некадашњег опозиционара, у свет западних обавештајних агентура и регионалног криминалног подземља, захваљујући којима је Вучић добио финансијску и политичку подршку за долазак на власт у Србији. Њих двојица су и пословни ортаци и „Београд на води“ је њихов заједнички пројекат пре кога перу паре стечене незаконитим путем за време њихове владавине у Србији и Црној Гори.

Обрадовић је на конференцији за новинаре у Скупштини Србије рекао да Вучић много дугује Ђукановићу за свој преображај, контакте са западним обавештајним агентурама и регионалним криминалним подземљем.
То је разлог зашто је после 20 година бављењем политиком Вучић дошао на власт, рекао је Обрадовић, који указује да су Станко Суботић, Владимир Беба Поповић и палестински држављанин Мохамед Дахлан кључне особе које повезују Вучића и Ђукановића.
Свака тајна веза мора изаћи пред јавност и ми то чинимо, рекао је Обрадовић, који у томе види разлоге зашто Вучић за осам година власти никад није отишао у Црну Гору, нити је критиковао Ђукановића, и зашто је “громогласно ћутао” после усвајања Закона о слободи вероисповести.

– Највећа тајна регионалне политичке сцене јесте позадина односа између председника Србије Александра Вучића и председника Црне Горе Мила Ђукановића. Наиме, Александар Вучић за осам година власти никада није посетио Црну Гору ни тамошњу српску заједницу која чини трећину грађана ове државе нити упутио било какву критику Милу Ђукановићу након свега што је његов режим урадио против српског народа и СПЦ у Црној Гори. Право питање је зашто Вучић не сме да изговори нити једну једину реч против Мила Ђукановића?, рекао је на конференцији за медије лидер Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић.
– Постоји неколико људи који их директно повезују: од Станка Суботића Цанета, коме су укинуте све оптужнице у Србији након Вучићевог доласка на власт до Владимира Бебе Поповића, који ради црни ПР за обојицу председника. Међутим, кључна личност је контроверзни Мухамед Дахлан кога видимо у присном загрљају са поменутим двојцем на једном приватном дружењу. Иначе, Дахлан је добио држављанства и специјални статус и у Србији и у Црној Гори и представља се као инвеститор „Београда на води“, док је заправо читав овај антиуставни и антиурбанистички пројекат заправо заједнички пословни ортаклук Вучића и Ђукановића преко кога перу паре опљачкане од народа у Србији и Црној Гори.
Обрадовић тврди да је зато и шеф посланичке групе СНС Александар Мартиновић “насрнуо” у скупштинској сали на њега и посланика Ивана Костића. Вучић ће учинити све да се истина не сазна, и то ће бити проблем пре свега међу бирачима СНС, а глуматаће бригу за Србе у Црној Гори и СПЦ, рекао је Обрадовић, додавши да за своје тврдње има доказе који ће бити предмет наредних конференција за новинаре.

– Тек када је Вучић прво подржао доношење скандалозног закона о слободи вероисповести у Црној Гори многи у Србији су схватили да он заправо све време директно подржава црногорски режим, што се видело и на изборима 2016. године у Црној Гори када је подржао верзију о измишљеном државном удару на дан избора и тако директно спасао Мила Ђукановића од пада са власти. Ово сазнање може бити веома болно и отрежњујуће за бираче СНС који не воле Мила Ђукановића и пружају пуну подршку Србима и СПЦ у Црној Гори. Зато је потребно сакрити сва ова сазнања од бирача СНС и зато је Александар Мартиновић, шеф посланичке групе СНС у Народној скупштини Републике Србије, морао да физички нападне народне посланике Двери и направи тежак инцидент у скупштинској сали да би спречио да се ова истина чује.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Јбт - ово је страшно - НИЈЕ ВАЉДА СВЕ ОВО ИСТИНА - ТО БИ БИЛО БАШ ТРАГИЧНО!!!
Што се чудиш?
Опште позната ствар.
Зар се ниси запитао што у Србији Црногорци ћуте, посебно врачарска цг 'елита'.
Вероватно је Мило учествовао кешом у његовој кампањи, а за узврат, прање лове кроз зидање по Србији.
 
ОБРАДОВИЋ ОТКРИО: Вучић омогућио Милу да зида и богати се у Београду!
23.01.2020. Извор: Србин.инфо

Председник покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је да су председници Србије и Црне Горе Александар Вучић и Мило Ђукановић најближи политички и пословни ортаци и да њих двојица стоје иза пројекта Београд на води.

– Постоји више разлога: Мило Ђукановић је увео Александра Вучића, некадашњег опозиционара, у свет западних обавештајних агентура и регионалног криминалног подземља, захваљујући којима је Вучић добио финансијску и политичку подршку за долазак на власт у Србији. Њих двојица су и пословни ортаци и „Београд на води“ је њихов заједнички пројекат пре кога перу паре стечене незаконитим путем за време њихове владавине у Србији и Црној Гори.

Обрадовић је на конференцији за новинаре у Скупштини Србије рекао да Вучић много дугује Ђукановићу за свој преображај, контакте са западним обавештајним агентурама и регионалним криминалним подземљем.
То је разлог зашто је после 20 година бављењем политиком Вучић дошао на власт, рекао је Обрадовић, који указује да су Станко Суботић, Владимир Беба Поповић и палестински држављанин Мохамед Дахлан кључне особе које повезују Вучића и Ђукановића.
Свака тајна веза мора изаћи пред јавност и ми то чинимо, рекао је Обрадовић, који у томе види разлоге зашто Вучић за осам година власти никад није отишао у Црну Гору, нити је критиковао Ђукановића, и зашто је “громогласно ћутао” после усвајања Закона о слободи вероисповести.

– Највећа тајна регионалне политичке сцене јесте позадина односа између председника Србије Александра Вучића и председника Црне Горе Мила Ђукановића. Наиме, Александар Вучић за осам година власти никада није посетио Црну Гору ни тамошњу српску заједницу која чини трећину грађана ове државе нити упутио било какву критику Милу Ђукановићу након свега што је његов режим урадио против српског народа и СПЦ у Црној Гори. Право питање је зашто Вучић не сме да изговори нити једну једину реч против Мила Ђукановића?, рекао је на конференцији за медије лидер Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић.
– Постоји неколико људи који их директно повезују: од Станка Суботића Цанета, коме су укинуте све оптужнице у Србији након Вучићевог доласка на власт до Владимира Бебе Поповића, који ради црни ПР за обојицу председника. Међутим, кључна личност је контроверзни Мухамед Дахлан кога видимо у присном загрљају са поменутим двојцем на једном приватном дружењу. Иначе, Дахлан је добио држављанства и специјални статус и у Србији и у Црној Гори и представља се као инвеститор „Београда на води“, док је заправо читав овај антиуставни и антиурбанистички пројекат заправо заједнички пословни ортаклук Вучића и Ђукановића преко кога перу паре опљачкане од народа у Србији и Црној Гори.
Обрадовић тврди да је зато и шеф посланичке групе СНС Александар Мартиновић “насрнуо” у скупштинској сали на њега и посланика Ивана Костића. Вучић ће учинити све да се истина не сазна, и то ће бити проблем пре свега међу бирачима СНС, а глуматаће бригу за Србе у Црној Гори и СПЦ, рекао је Обрадовић, додавши да за своје тврдње има доказе који ће бити предмет наредних конференција за новинаре.

– Тек када је Вучић прво подржао доношење скандалозног закона о слободи вероисповести у Црној Гори многи у Србији су схватили да он заправо све време директно подржава црногорски режим, што се видело и на изборима 2016. године у Црној Гори када је подржао верзију о измишљеном државном удару на дан избора и тако директно спасао Мила Ђукановића од пада са власти. Ово сазнање може бити веома болно и отрежњујуће за бираче СНС који не воле Мила Ђукановића и пружају пуну подршку Србима и СПЦ у Црној Гори. Зато је потребно сакрити сва ова сазнања од бирача СНС и зато је Александар Мартиновић, шеф посланичке групе СНС у Народној скупштини Републике Србије, морао да физички нападне народне посланике Двери и направи тежак инцидент у скупштинској сали да би спречио да се ова истина чује.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Јбт - ово је страшно - НИЈЕ ВАЉДА СВЕ ОВО ИСТИНА - ТО БИ БИЛО БАШ ТРАГИЧНО!!!

Sorošev specijalni rat , pokušaj da se Srbija destabilizuje, na sve moguće načine, I NATERA DA POTPIŠE KOSOVSKU ISPISNICU.

Obradović više nema meru, skroz je izgubio osećaj za realnost.
 
МИЛОВ РЕЖИМ У ВЕЛИКОМ ПРОБЛЕМУ, КРИЈУ ОД НАРОДА: 80 посто полицајаца одбило наређење, командири у Подгорици дају отказе

Након Ђукановића који је потпуно потонуо, појас за спасавање треба и Душку Марковићу. Фабрика у Мојковцу где је производио оружје и продавао дрогу за транспорт, је пред потпуним распадом јер су људи из Црне Горе одбили да раде у њој. Нису више могли да издрже физички и психички терор вође "Гранд" клана.

Mило Ђукановић (Фото: Јутјуб/Правда)
Пише: Велимир Ераковић
Из поузданих извора сазнајемо, убрзо ћемо вам доставити доказе да је у фабрици запослио Бугаре. Бугаре под контролом држи Зоран Лазовић, криминалац и утвара спремна на све. Технологија се потпуно распала пошто су мајстори за одржавање отишли. То је сада половна фабрика и самим тим непрофитабилна.
Пошто му је Медојевић очитао лекцију о цркви на премијерском сату и рекао да је пола Цетиња било њихово, овај лупеж радијатора је доживео нервни слом. Још и XV-ом веку Медојевићеви преци Вукосав и Перо су градили Цетињски манастир, а лично их је ангажовао Иван Црнојевић. Све од Влашке Цркве до манастира је било Медојевића. То се касније звало Медовина и био њихов легат цркви. Корени су чудо, па је зато Медојевић рекао да као верник припада Српској православој цркви.
Што се тиче фабрике, више паузира него што ради и то луди чланове Мојковачког клана, а још их више луди што смо дошли у посед документата који ће ово доказати. Да се распадавласт као кула од карата говори и 80 посто полицајаца који одбијају наредбе претпостављениx да крену на народ. Четири командира из Подгорице су дали отказ, али се то крије од народа. Највероватније Црној Гори следи Румунски сценарио где ће Чаушески бити Ђукановић.
Доказе у учешћу Мила Ђукановића и његовог брата у прању новца погледајте ОВДЕ. Остале текстове Велимира Ераковића можете читати ОВДЕ.

http://www.pravda.rs/2020/1/23/milo...redjenje-komandiri-u-podgorici-daju-otkaze/\\

Narkomafijaski i satanisticki rezim Mila Djukanovica lagano puca po svim savovima!

:vatromet:
:bravo: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
 
Eno u Beranama policija im otkazala poslusnost

Momci farbaju tunel u crveno plavu belu zastavu u prisustvu policije a policija ne reaguje

I ove na Zlatici u Podgorici su hapsili i bombe na njih bacali policajci sa strane tj iz Bijelog Polja

Mural farbali cigani
 
Тунел у Берану.

Беранци у присуству полиције фарбају и другу страну тунела /видео/
Након што су отпочели борбу за одбрану светиња од режимске отимачине, Беранци су дефинитивно решили да украсе свој град и околину тробојкама.
Полиција их, бар за сада, само „мрко“ гледа, док се момци својски труде да улепшају прилазе граду пред следећу величанствену литију, преноси портал ИН4С.
„Не дамо светиње“, поручили су.
 

Back
Top