Milošu je posle učešća na protestima i objava na društvenim mrežama stopiran otkup mleka: "Pretili su da će da mi lome noge, presretali moju porodicu”

mario80

Stara legenda
Poruka
92.540
https://nova.rs/vesti/drustvo/milosu-je-posle-ucesca-na-protestima-i-objava-na-drustvenim-mrezama-stopiran-otkup-mleka-pretili-su-da-ce-da-mi-lome-noge-presretali-moju-porodicu/1000016172.jpg

Poljoprivrednik i mlekar Miloš Sretović (35) iz sela Miločaj kod Kraljeva, inače otac četiri devojčice, ostao je bez sigurne zarade koju je imao svakog meseca od otkupa mleka, jer mu je mlekara sa kojom je sarađivao, otkazala otkup. Misli da to ima veze sa objavama na društvenim mrežama o otkupnoj ceni mleka, a koje je objavljivao prethodnih dana.

Nacisti udarili na studente, đake, građane i seljake :mafijas:

Studenti, domaćini, profesori, radnici su strani plaćenici, blokaderi, ustaše, strokaderi, fašisti, naci.

Batinasi, ojebine, dileri, ponavljaci su patriote i one osobe nad kojima se zasniva buducnost Srbije.

https://nova.rs/vesti/drustvo/milosu-je-posle-ucesca-na-protestima-i-objava-na-drustvenim-mrezama-stopiran-otkup-mleka-pretili-su-da-ce-da-mi-lome-noge-presretali-moju-porodicu/Pogledajte prilog 1856126

Poljoprivrednik i mlekar Miloš Sretović (35) iz sela Miločaj kod Kraljeva, inače otac četiri devojčice, ostao je bez sigurne zarade koju je imao svakog meseca od otkupa mleka, jer mu je mlekara sa kojom je sarađivao, otkazala otkup. Misli da to ima veze sa objavama na društvenim mrežama o otkupnoj ceni mleka, a koje je objavljivao prethodnih dana.

Nacisti udarili na studente, đake, građane i seljake :mafijas:

@Casual Observer Колику би одштету добио Милош у УСА на суду ?

@Neno Да је Милоша неко у БиХ од страна муслимана овако шиканирао како би реаговао?

@Džudi S Мислите ли да је психијатрија србије заказала јер је сувише заокупљена академским темама а занемарила животна питања

Poslednja izmena:
Nije mi jasno da milionsku masu blokadera, zapravo čitav narod,
može neko da šikanira. Šta je sa drugim seljacima (a svi seljaci
i sav narod je ptotiv Vučića!) zašto oni u znak protesta ne prestanu
sa isporukom mleka?
To mleko i ne zanima mlekare jer mućkaju od uvoznog u prahu. Nema toga na državnim trovačnicama koje pratiš?

@Casual Observer Колику би одштету добио Милош у УСА на суду ?

@Neno Да је Милоша неко у БиХ од страна муслимана овако шиканирао како би реаговао?

@Džudi S Мислите ли да је психијатрија србије заказала јер је сувише заокупљена академским темама а занемарила животна питања
Ne radi se ni o kakvim "muslimanima" nego o srpskoj neslozi.
Kao drugo, nasjedaš na antisrpske provokatore koji nas nazivaju "nacistima"?
Zašto si toliko naivan i slijep?

Ne radi se ni o kakvim "muslimanima" nego o srpskoj neslozi.
Kao drugo, nasjedaš na antisrpske provokatore koji nas nazivaju "nacistima"?
Zašto si toliko naivan i slijep?

Подпуно ми је нејасно шта пишете . Молим елаборирајте ...

Back