MILOŠEVIĆEVI TRANSKRIPTI : " UTEKLI STE KO ZEČEVI..."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

HELIX 14

Aktivan član
Poruka
1.512
Milošević krajinskim Srbima: 6000 Hrvata branilo je Vukovar pola godine, a vi Knin ni 12 sati!

Milošević: Molim vas, 6 hiljada Hrvata je branilo Vukovar pola godine; napadala je cela Prva armija, vazduhoplovstvo, čudo, sva sila koju je imala JNA, a oni nisu odbranili Knin, kojem se može prići samo iz tri pravca; nisu ga mogli braniti

Utekli su ko zečevi, a sada traže da ih Jugoslavija brani, obrušio se Slobodan Milošević na Milana Martića i krajinsko vodstvo na sjednici Vrhovnog savjeta obrane Jugoslavije 14. kolovoza 1995. nakon operacije Oluja.

Više su izginuli u bežaniji sa stanovništvom, nego što bi izginuli držeći linije!”, ruga im se Milošević

http://www.jutarnji.hr/transkripti-slobodan-milosevic-se-rugao-krajinskim-srbima--vise-su-izginuli-u-bezaniji-nego-drzeci-linije-/946464/

Milošević krajinskim Srbima: 6000 Hrvata branilo je Vukovar pola godine, a vi Knin ni 12 sati!

Milošević: Molim vas, 6 hiljada Hrvata je branilo Vukovar pola godine; napadala je cela Prva armija, vazduhoplovstvo, čudo, sva sila koju je imala JNA, a oni nisu odbranili Knin, kojem se može prići samo iz tri pravca; nisu ga mogli braniti

Utekli su ko zečevi, a sada traže da ih Jugoslavija brani, obrušio se Slobodan Milošević na Milana Martića i krajinsko vodstvo na sjednici Vrhovnog savjeta obrane Jugoslavije 14. kolovoza 1995. nakon operacije Oluja.

Više su izginuli u bežaniji sa stanovništvom, nego što bi izginuli držeći linije!”, ruga im se Milošević

http://www.jutarnji.hr/transkripti-slobodan-milosevic-se-rugao-krajinskim-srbima--vise-su-izginuli-u-bezaniji-nego-drzeci-linije-/946464/

Pa u pravu je bio (ako taj list ne laze).

MILOŠEVIĆ : " Da smo istog tog dana napravili idiotsku glupost da im pomognemo, ko bi to stigao do Knina do večeri da im pomogne?! Pa, tamo ne bi moglo da se stigne od njihovih kolona kojima su zakrčili sve putove u bežaniji zajedno sa stanovništvom."

:hahaha::hahaha::mrgreen::mrgreen::zcepanje::zcepanje:

Junačine iz krajine.
Ima ih i na ovom forumu.
Prepoznati ćete ih lako.
Huškaju na mržnju i rat.
Naravno druge...
Oni će se strateški povuć u slućaju bilo kojeg budućeg sranja i poslije pobjedonosno zauzeti penzije i činove.
Naravno ne propuštajući JA pa JA pa JA retoriku sve s lažnim pričama o herojstvu i junaštvu.

:hahaha:
Jaka sila...
S druge strane ustase su imale vazdusnu podrsku NATO-a i pomoc armije BiH i opet kukaju:sad2:

Prije svega nisam ja rekao SVU SILU JNA nego Milošević na sjednici.
Pretpostavljam da je ON bolje znao i od mene a pogotovo od tebe.
A što se tiče podrške NATO-a može neka jedinica ili link na tu glupavu tvrdnju.
A Armija BiH je pomogla toliko da se muvala i smetala.
Operacija UNA 95 je zapela zbog njihovog vojničkog neznanja.
A osim toga oni su 1995 bili Arnija isto koliko sam ja austronaut.

Aj ne zaebavaj,ova tema je toliko provokatvna da bi je zatvorili i Hrvati moderatori sa Hrvatskog sajta. Provocitirate nebulozoma i lazima koje jos niko na zemlji nemoze da smisli. :hahaha:

vidi legendo_1. tema je transkripti dostavljeni od strane vlasti srbije hagu. znaći ne hrvatska izmišljotina, niti hrvatska provokacija. mi smo samo iskopali vaše službene dokumente i stavili vam ih da i vi vidite šta se događalo. ako misliš da je to provokacija, a ne tema za raspravu, mislim da nisi onda zreo za ovaj pdf.

Прво их је продао, па их као "критикује"...

vidi legendo_1. tema je transkripti dostavljeni od strane vlasti srbije hagu. znaći ne hrvatska izmišljotina, niti hrvatska provokacija. mi smo samo iskopali vaše službene dokumente i stavili vam ih da i vi vidite šta se događalo. ako misliš da je to provokacija, a ne tema za raspravu, mislim da nisi onda zreo za ovaj pdf.

Da,ali na pokvaren nacin se prikazuje neistina,posto vi,odnosno onaj "zut oko kljuna" je otovrio temu i izneo jedan detalj,znaci deo neke izjave,izvadjen deo dokumenata. Znas ti dobro o cemu ja pricam ;)
Znas dobro da je naredjeno da se povuku svi,kako branioci tako i Narod sa tih teritorija :)

Prije svega nisam ja rekao SVU SILU JNA nego Milošević na sjednici.
Pretpostavljam da je ON bolje znao i od mene a pogotovo od tebe.
A što se tiče podrške NATO-a može neka jedinica ili link na tu glupavu tvrdnju.
A Armija BiH je pomogla toliko da se muvala i smetala.
Operacija UNA 95 je zapela zbog njihovog vojničkog neznanja.
A osim toga oni su 1995 bili Arnija isto koliko sam ja austronaut.

Vi klinci hrvati i dalje verujete da je HV sama planirala i izvela akciju. Naravno da nisi cuo za napade NATO na PVO Vojske Krajine 1994 recimo na aerodrom Udbina.
Pa sta onda likujete nad tom nebulozom koja je verovatno laz? JNA je bila u poluraspadu a vi ste se odvazili za napad tek posle omanje pomoci NATO-a i zelenog svetla koje su vam oni dali za akciju.

Vi klinci hrvati i dalje verujete da je HV sama planirala i izvela akciju. Naravno da nisi cuo za napade NATO na PVO Vojske Krajine 1994 recimo na aerodrom Udbina.
Pa sta onda likujete nad tom nebulozom koja je verovatno laz? JNA je bila u poluraspadu a vi ste se odvazili za napad tek posle omanje pomoci NATO-a i zelenog svetla koje su vam oni dali za akciju.
Misliš imali su ono što Srbi priželjkuju po pitanju Kosova? Pa da posle Srbi budu obeleženi isto kao Hrvati ili šiptari pre X godina...

Licimuri nijedni. :lol:

Da,ali na pokvaren nacin se prikazuje neistina,posto vi,odnosno onaj "zut oko kljuna" je otovrio temu i izneo jedan detalj,znaci deo neke izjave,izvadjen deo dokumenata. Znas ti dobro o cemu ja pricam ;)
Znas dobro da je naredjeno da se povuku svi,kako branioci tako i Narod sa tih teritorija :)
pa ne znam... evo ni slobo nije znao za tu naredbu ispada, a on je bio br.1. u državi... i sad pošto nam stavovi nisu usuglašeni treba zatvorit temu jer govori o padu, prodaji, gubitku (šta god) krajine ???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back