- Poruka
- 81.095
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
De ćeš tuplje od paranoje o kusturicizaobiđi me sa svojim tupim dosetkama
Ne glupetajСве су то драшковићевске издајничке небулозе!!!
Ne znam samo kako ih VRS nije komplet postreljala nego pustila u Srbiju.
Словину, знаш кад ће вам та двојица ваших јуловаца прођу као Рокфелер и Ротшилд? Никад а можда ни тада.Dušan Vlatković Rokfeler
Pogledajte prilog 1586234
Vuk Ognjanović Rotšild
Pogledajte prilog 1586235
https://nbs.rs/sr/o_nbs/istorijat-NBS/guverneri/
Ne
Slobo 94te u avgustu, uvođenjem sankcija RS
tada se Karadziću zbog nedostatka nafte okreće dogovoru s tuđmanom, dobija naftu ali uz obećanje da se vojska rs neče mešati u sukob u kninu i krajini koji se spremao. Zato je Slobo i uveo sankcije, jer posle dogovora sa holbrukom zarad pada spoljnjeg zida sankcija. Time bi sačuvao fotelju na idući izborima jer ga zapad polo glorifikovati ko "KLJUČNI FAKTOR MIRA U REGIONU"
Tad je dogovoren kraj rata i dejton, jer je zapad znao da ce turci jedva izdrzati nadolazeću zimu 94/95 aiduću neće sigurno...
Sve je to uvod bio u izdaju krajine.
Zarad samo spoljnjeg zida sankcija kako bi sačuvao stolicu jer inflacija pod sankcijama je dosla do ambisa..
Posto je ključni faktor mira dok nisu odradili planirano (oluja dejton) potom sumu za dve god spremili učk... A onda postaje po njima ratni zločinac i Hag ga trazi...
Sve su to činjenice.
Drasković je iz iste izdajničke kuhinje.
Samo nam još i srpsko-srpske borbe fale. Kolega @Brđanin možda i bolje od nas na primeru CG vidi dokle sve to može da dovede.Све су то драшковићевске издајничке небулозе!!!
Kolega Komšija se toliko opija dobrobošnjačkom propagandom da je iz sarajevskih izvora preuzeo i ludi islamistički falsifikat kojim je “dokazivano” i da su Srbi u stvari deo “svetske cionističko-komunističke zavere protiv muslimana”.Dušan Vlatković Rokfeler
Pogledajte prilog 1586234
Vuk Ognjanović Rotšild
Pogledajte prilog 1586235
https://nbs.rs/sr/o_nbs/istorijat-NBS/guverneri/
Draškovićevski narativ jeste poguban, to je činjenica. Drašković je produkt zapadnih službi, čija je jedina uloga bila da iskoristi srpske nacionaliste u cilju rušenja Miloševićevog režima, služeći se antikomunističkim narativom po CNN licensi. Sličnu ulogu kod nas je imao i Novak Kilibarda, mada ju je daleko bolje odglumio (da sam bitisao u to vrijeme, vjerovatno bih njega podržavao).Samo nam još i srpsko-srpske borbe fale. Kolega @Brđanin možda i bolje od nas na primeru CG vidi dokle sve to može da dovede.
Kolega komšija je trol.Kolega Komšija se toliko opija dobrobošnjačkom propagandom da je iz sarajevskih izvora preuzeo i ludi islamistički falsifikat kojim je “dokazivano” i da su Srbi u stvari deo “svetske cionističko-komunističke zavere protiv muslimana”.
Dokazano - Straks je stavio i slike i imena Rokfelera i Rotšilda. @комшија je inače to preuzeo sa nekog islamistickpg sajta: ova slika je na Zapadu ušla i u knjige o falsifikatima u izveštavanju.То је фотомонтажа!!!
Tamo do LITIJA nije bilo pravih iskrenih protesta Mandic ti je ko Đilas ovde. VJEČITI i najdraži milov opozicionar. Nikada nije imao namjeru da ga smjeni.Samo nam još i srpsko-srpske borbe fale. Kolega @Brđanin možda i bolje od nas na primeru CG vidi dokle sve to može da dovede.
O Vuku sumanuto prodanom Manitome nije bilo reči, ta kreatura je produkt boljševizacije Srba, efekti su isti kao i kod katoličenja.Draškovićevski narativ jeste poguban, to je činjenica. Drašković je produkt zapadnih službi, čija je jedina uloga bila da iskoristi srpske nacionaliste u cilju rušenja Miloševićevog režima, služeći se antikomunističkim narativom po CNN licensi. Sličnu ulogu kod nas je imao i Novak Kilibarda, mada ju je daleko bolje odglumio (da sam bitisao u to vrijeme, vjerovatno bih njega podržavao).
A takvi narativi među Srbima su upravo relikti draškovićevštine. Naručito one floskule tipa: „Nikada nije svanuo 6.oktobar”.
Trol, ali pun mržnje prema Srbima.Kolega komšija je trol.
Turčin iz pazarsko tutinskog kantonaKolega komšija je trol.
Словину, знаш кад ће вам та двојица ваших јуловаца прођу као Рокфелер и Ротшилд? Никад а можда ни тада.
Pogledajte prilog 1586372
SLOBA PIO VISKI S ROKFELEROM! Otkriveni šokantni detalji iz života BIVŠEG PREDSEDNIKA Srbije i Jugoslavije!
Ko svaki turčinTrol, ali pun mržnje prema Srbima.
Draškovićevski narativ jeste poguban, to je činjenica. Drašković je produkt zapadnih službi, čija je jedina uloga bila da iskoristi srpske nacionaliste u cilju rušenja Miloševićevog režima, služeći se antikomunističkim narativom po CNN licensi. Sličnu ulogu kod nas je imao i Novak Kilibarda, mada ju je daleko bolje odglumio (da sam bitisao u to vrijeme, vjerovatno bih njega podržavao).
A takvi narativi među Srbima su upravo relikti draškovićevštine. Naručito one floskule tipa: „Nikada nije svanuo 6.oktobar”.
O đubretu zvanom ludi Vuk Drašković bi mogla da se otvori još koja tema. Njegova ideologija je pravi primer autohtonog unijatstva. A o srpskom građanizmu i “antinacionalistima” najbolje govori to ko najviše forsira dotični “narativ”: dukljanske, dobrobošnjačke i poštenoaljbanske patriJote.Tamo do LITIJA nije bilo pravih iskrenih protesta Mandic ti je ko Đilas ovde. VJEČITI i najdraži milov opozicionar. Nikada nije imao namjeru da ga smjeni.
Tri dana kmeči pro forme. Pa se utiša....
Amfilohije je druga priča. Zato i nije izabrao mandića jer je vučića zvao izdajnikom a mandic je iz te kuhinje.
Postavio je krivokapu iz naroda al se i tu ZAebo. Pokazao je ubrzo pravo lice....
Ne vredi, razum odavno ne stanuje kod Komše.
U prvoj polovini devedesetih je bio upravo ovo što sam naveo. Nakon što je vidio da od njega nema neke velike koristi, jer mu je Šešelj pokupio većinu nacionalista, skrenuo je u otvorenu izdaju i drugosrbijanstvo.O đubretu zvanom ludi Vuk Drašković bi mogla da se otvori još koja tema. Njegova ideologija je pravi primer autohtonog unijatstva. A o srpskom građanizmu i “antinacionalistima” najbolje govori to ko najviše forsira dotični “narativ”: dukljanske, dobrobošnjačke i poštenoaljbanske patriJote.
I to „skretanje” nije bilo baš naglo, već postepenoU prvoj polovini devedesetih je bio upravo ovo što sam naveo. Nakon što je vidio da od njega nema neke velike koristi, jer mu je Šešelj pokupio većinu nacionalista, skrenuo je u otvorenu izdaju i drugosrbijanstvo.
Ma počeo je sa tim veoma rano, njegovi glasači su bili uglavnom poodrasliji dezorijentisani Titovi pioniri koje je tzv “nastava marksizma” po srednjim školama pretvarala u polu-Jugoslovene, i koje su kad sam bio malo veće dete i u srednoj žive izjedali strahovi od poziva u vojsku. Sećam se kao da je danas bilo kad me sestra sa njenim drugaricama pod nekim izgovorom izvela iz škole da idemo da slušamo Vučka na mitingu (tad se još nije primećivalo da je Manit), i on me trenutno ohladio lupanjem sa bine o tome kako “on treba da se potpiše ispod Miloševićevog rata”, a sam je pre toga pretio da će seći ruke zbog zelenih barjaka…U prvoj polovini devedesetih je bio upravo ovo što sam naveo. Nakon što je vidio da od njega nema neke velike koristi, jer mu je Šešelj pokupio većinu nacionalista, skrenuo je u otvorenu izdaju i drugosrbijanstvo.
Postrada do poslednjeg Srbina, ili prosto naredi evakuaciju svih civila pre ustaškog napada?Ovaj BeliVuk je očigledno krajiški Srbin. Jedino oni tripuju da je Srbija trebalo da uleti na njihovu stranu 95te i postrada do poslednjeg Srbina.
Pošto Sloba ipak nije bio toliko lud,gospodinBeliVuk ga proglašava izdajnikom.
Koji cinizam, optužuje krajiške Srbe za posledice onoga što je on lično naredio preko generalštaba VJ koji je bio sve i svja u VRSK. Sukobio se sa Mladićem jer on nije trpeo komesare…