МИЛОШЕВИЋ ЈЕ ТОГ ДАНА БЕСНО ГРМЕО У ХАГУ, А У СУДНИЦИ ЈЕ БИО ТАЈАЦ!

Кад Руси и Кинези постану главни сви ви што сада пљујете Слобу ће да тврдите да сте му лични пријатељи били и да сте га за све "његове" одлуке баш ви саветовали. Како је кренуло постаће Слоба суперхерој. Надимке некада креира и историја и мислим да ће за Слобу бити , Слоба непокорени. Уставри он га већ има Слоба Слобода.

Da.

Samo što se rusija raspada, tako da do tog scenarija nikada neće doći.

- - - - - - - - - -

U stvari... NIKADA neće doći.

Русија да се распадне? Само пре 2020 ако може,зато пожурите, ако не до 2020. онда боље ништа јер после 2020. ако се Русија распадне остаће око Америке распоређени Посејдони а ко ће имати дугме?

Buraz, nije lepo da zbog citizen statusa vičeš:"e ako su vas nelegalno bombardovali"
Kao što vidimo, tvojim novim poslodavcima, zinulo dupe za besplatne resurse.
Iebe se njima i za Srbe i za Albance i za Stare Egipćane

- - - - - - - - - -

A sve to u režiji patriota sa Zapada

Kako ono kazu “um caruje snaga klade valja” , samo u nedostatku snage i pameti dobije se po guzici u svako vreme, pa i danasnje.

Nisam vam ja bir’o na izborima zadnjih 30g ekipu koju nije namagarcio samo ko ih nije video, pa i kozojebi sa Prokletija.
Vama standardno 3 decenije komunisti (SPS) i one budaletine radikali (SRS-SNS) uzimaju vecinu na izborima, a vi se jos cudite sto vam tako dobro ide...batice/buraz

- - - - - - - - - -

Mrzi me da ti potanko objasnjavam "realnosti".
"Cudne" neke stvari su se dogadjale sve od Vukovara pa do Bihaca.
Ako smo svi pobjegli, pa ko je onda ratovao godina?

Jesi li mozda upoznat sa tijem da je od novembra 1994. do avgusta 1995. vise od polovine Vojske Krajine bilo na Bihacu?

Ako oces bas da pricas o ratu, pricacemo o borbama na Ravnim Kotarima 1993., tu se vidi jasno da ta prica o "bjezanju" je go q-rac i nista vise. Malo vise je tu bilo od "bjezanja".

Ko je bjezao, taj je pobjegao 1991-1992. Ista ekipa je ratovala od pocetka do kraja. I nijesmo mi "birali" nikoga, jer je iz Beograda najprije uklonjen Raskovic, pa Babic, pa opet Babic...
I postavljene budale i najgluplji.
Pa nijesmo mi bili bar tolike budale.

Tri puta ponistavani izbori dok Martic nije "pobjedio".

Ako ste vec znali ko vas namesta i odakle, onda ste trebali nesto po toj osnovi da preduzmete.

Русија да се распадне? Само пре 2020 ако може,зато пожурите, ако не до 2020. онда боље ништа јер после 2020. ако се Русија распадне остаће око Америке распоређени Посејдони а ко ће имати дугме?

Ne znam, Travers Beynon

Ako ste vec znali ko vas namesta i odakle, onda ste trebali nesto po toj osnovi da preduzmete.

Jako tesko je poduzeti bilo sta ako zavisis od nekoga i ako taj ima svu moc u svojim rukama a ti nikakvu. Itekako smo mi bili svjesni da nista ne valja. Nas problem je bio svesrpski a ne samo "nas".
On i ona su uz jutarnju kavu nama svima kapu krojili a mi krvavo to placali.

Neki kažu da je njegova cela porodica u Rusiji, što dokazuje da je bio ruski čovek.

Ti kazaoci imaju pravo

Како сад руски човек, па зар није амерички и то још банкар:mrgreen:

Obožavam kada je u naslovu BRUTALNO ili ZAGRMEO!

Није он ЗАГРМЕО у наслову, него у ХАГУ:D

.

Кад Руси и Кинези постану главни сви ви што сада пљујете Слобу ће да тврдите да сте му лични пријатељи били и да сте га за све "његове" одлуке баш ви саветовали. Како је кренуло постаће Слоба суперхерој. Надимке некада креира и историја и мислим да ће за Слобу бити , Слоба непокорени. Уставри он га већ има Слоба Слобода.

Да, баш тако!....... Слоба Слобода!

milosevic.jpg

siptari 2-.jpg

siptari 1-.jpg

.

Najbolje je kad Sputnjik napiše lažni naslov, a onda nije dovoljan za križine *******e pa ga oni još dodatno doteraju.

Šalim se, to je najogavnije a ne najbolje
sve to ne menja činjenicu da je hag napravljen da bi se sudilo srbiji i srbima a opravdao napad NATO na našu zemlju od strane onih koji te plaćaju da ovde pišeš postove

kog briga sta je prdio upropastitelj srpstva koji bi zarad opstanka na vlasti na adi ciganliji bar, prodao rodjenu mater ...

klonu bolesni

Браво

- - - - - - - - - -

*************​

Пошто се овај говор врти на многим друштвеним мрежама, срамота би било да га нема и на Крстарици.

Слава великом СРБИНУ и почивај у миру!!!

.

Браво

:klap:

:klap::think:

Sloba je poslednj Srpski lider koji je mogao da izvede Srbiju na pravi put !
Doduše težim putem, ali pravim putem !
Ovo posle njega sve Šljam, lopovi, prodane duše, bez vizije , harizme i ličnog stava !
Idu po " svoje" mišljenje kod stranih ambasadora i državnika i daju ogromne pare za kojekakve savetnike !
Kako je zapad perfidno ubacio zlo seme medj Srbe !!!!!

"Srbi sve što dobiju ratom gube u miru i lošom politikom "​

Poslednja izmena:
"Srbi sve što dobiju ratom gube u miru i lošom politikom "

Са том разликом да је Слоба и ратове губио, па и оно мало што је одбрањено у рату продавао, попут Сарајева, Источне Славоније.

Кад постанеш кинески роб,заборавићеш,шта значи реч СЛОБОДА.

Или можда Слоба безосећајни или Слоба Понци или Слоба Пирамида или Слоба Војвода од хиперинфлације или Слоба папучар?

Back