МИЛОШЕВИЋ ЈЕ ТОГ ДАНА БЕСНО ГРМЕО У ХАГУ, А У СУДНИЦИ ЈЕ БИО ТАЈАЦ!

Poruka
20.095

*************​

Пошто се овај говор врти на многим друштвеним мрежама, срамота би било да га нема и на Крстарици.

Слава великом СРБИНУ и почивај у миру!!!

.

*************​

Пошто се овај говор врти на многим друштвеним мрежама, срамота би било да га нема и на Крстарици.

Слава великом СРБИНУ и почивај у миру!!!

.

kog briga sta je prdio upropastitelj srpstva koji bi zarad opstanka na vlasti na adi ciganliji bar, prodao rodjenu mater ...

klonu bolesni

Ovoj bomboni svaka druga tema Sloba Milosevic. Ocigledno je bolesno zaljubljena u njega, ali ne mogu da provalim ko se krije iza nika Kisela bombona. Dvoumim se izmedju Gorice Gajevic i Spomenke Jovic :think: Obe su bile lude za cika Zlobom.

:zper: их, па нисам ваљда тако матора.

По теби су онда милиони жена биле заљубљене у њега. :dontunderstand: Како ти олако схваташ заљубљивање.Ти изгледа немаш појма о животу.

Што се тиче мене, била бих најсрећнија да ми је Слободан Милошевић отац. Била бих најпоноснија ћерка на свету. ЈЕДАН ЈЕ СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ! Онај ко не види његову величину, СЛЕП ЈЕ, донекле и ГЛУП, јер цели свет бруји о томе, ЗАШТО је он убијен, само ви (на сву срећу појединци, у мањини у Србији) нисте свесни шта сте урадили-одрадили за све српске непријатеље, када сте га ПРОДАЛИ за шаку долара. Фууууууууууууууј!!!!

Између осталог, пред овим злотворима,

757z468_Untitled-1.jpg

и пред целим светом, тада је Слободан Милошевић и ово рекао:

"То ће стање трајати колико буде трајала окупација. То је стање трајало и под турском окупацијом читавих 500 година, ова неће моћи толико да траје. Али оног тренутка кад се она заврши Косово ће опет бити потпуно под српском контролом. А није реч само о Косову већ и о Србији, јер ће и Србијом поново и ускоро управљати патриоте али ће патриоте управљати и другим земљама уместо ове шеме новог колонијализма и постављања разних марионетских влада."

:zper: их, па нисам ваљда тако матора.

По теби су онда милиони жена биле заљубљене у њега. :dontunderstand: Како ти олако схваташ заљубљивање.Ти изгледа немаш појма о животу.

Што се тиче мене, била бих најсрећнија да ми је Слободан Милошевић отац. Била бих најпоноснија ћерка на свету. ЈЕДАН ЈЕ СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ! Онај ко не види његову величину, СЛЕП ЈЕ, донекле и ГЛУП, јер цели свет бруји о томе, ЗАШТО је он убијен, само ви (на сву срећу појединци, у мањини у Србији) нисте свесни шта сте урадили-одрадили за све српске непријатеље, када сте га ПРОДАЛИ за шаку долара. Фууууууууууууууј!!!!

Pa i jesu bile zaljubljene haha, dosta žena voli kad neko projektuje moć i na rečima je jak. Tako su danas i za Vučića mnoge spremne da poginu ispred skupštine grada. :hahaha:

Kak'e su ovo krmeće uši .. mi Hercegovci imamo duge uši , ja kad vidim čo'eka sa 'vakim ušima odmah pomislim da nešto s njim nije u redu ..

Dignite mu spomenik.
Da nije bilo njega Vlasi bi i vama i Anti i Jozi zavrnuli muda jednom za sva vremena.:ok:

- - - - - - - - - -

Ovoj bomboni svaka druga tema Sloba Milosevic. Ocigledno je bolesno zaljubljena u njega, ali ne mogu da provalim ko se krije iza nika Kisela bombona. Dvoumim se izmedju Gorice Gajevic i Spomenke Jovic :think: Obe su bile lude za cika Zlobom.

Bombona je Marija.
Kcerka.:D

Ima nešto krmsko i u izrazu lica ..

'Bogdan Bogdanović: Beograd za četnike
*Kako biste nakon svega što nam se dogodilo ocijenili prirodu pošasti zvane Slobodan Miloševic?

Ja sam rekao da o njemu neću više ni reč da progovorim, jer sam na njega potrošio više pameti nego na nešto zaista pametno. Morao sam da se mučim i da sebi rastumačim ko je on i šta je on zapravo. Za njega se slobodno može reći da je lopov što se vidi i, naravno, ubica, to se isto vidi. On je u početku bio veliki antinacionalista, on je čak mene u Gradskom komitetu hteo da zakači zbog nacionalizma. Oni su svi bili protiv nacionalista, pre nego što su pustili brade. Često sam razmišljao šta bi bilo da njega nije bilo. Ali onda bi bio neki drugi Milošević. U onom Gradskom komitetu u kojem sam ponekad sedeo, bilo je bar dvadeset “kvalitetnih” Miloševića, ali pokvarenijeg i odvratnijeg nije moglo da bude. Ali sličnih nekih gluparanja između socijalizma i nacionalizma bi sigurno bilo.

Međutim, Milošević je jedna veoma krvava budala.
I ovo je zaista poslednji put da dajem intervju ove vrste. Javno kažem, neću više njime da se bavim. Jasno mi je da su se desile užasne i krvave stvari, ali treba pričati o tome šta dalje. To se u Srbiji apsolutno ne vidi.'
https://zokstersomething.com/2015/08/09/bogdan-bogdanovic-beograd-za-cetnike/

Ima nešto krmsko i u izrazu lica ..

'Bogdan Bogdanović: Beograd za četnike
*Kako biste nakon svega što nam se dogodilo ocijenili prirodu pošasti zvane Slobodan Miloševic?

Ja sam rekao da o njemu neću više ni reč da progovorim, jer sam na njega potrošio više pameti nego na nešto zaista pametno. Morao sam da se mučim i da sebi rastumačim ko je on i šta je on zapravo. Za njega se slobodno može reći da je lopov što se vidi i, naravno, ubica, to se isto vidi. On je u početku bio veliki antinacionalista, on je čak mene u Gradskom komitetu hteo da zakači zbog nacionalizma. Oni su svi bili protiv nacionalista, pre nego što su pustili brade. Često sam razmišljao šta bi bilo da njega nije bilo. Ali onda bi bio neki drugi Milošević. U onom Gradskom komitetu u kojem sam ponekad sedeo, bilo je bar dvadeset “kvalitetnih” Miloševića, ali pokvarenijeg i odvratnijeg nije moglo da bude. Ali sličnih nekih gluparanja između socijalizma i nacionalizma bi sigurno bilo.

Međutim, Milošević je jedna veoma krvava budala.
I ovo je zaista poslednji put da dajem intervju ove vrste. Javno kažem, neću više njime da se bavim. Jasno mi je da su se desile užasne i krvave stvari, ali treba pričati o tome šta dalje. To se u Srbiji apsolutno ne vidi.'
https://zokstersomething.com/2015/08/09/bogdan-bogdanovic-beograd-za-cetnike/

Valjao vam je.
Nije ljepo bar da ga vi nazivate krmkom.

Dignite mu spomenik.
Da nije bilo njega Vlasi bi i vama i Anti i Jozi zavrnuli muda jednom za sva vremena.:ok:

Pa ne bolan , njega su pokrivali Britanci i Francuzi , jedno vrijeme se pravili da čuva Jugoslaviju , pa nije mogao da se do kraja obruši na nas ..
BiH je '92. bila međunarodno priznata država , da je otvoreno pravio Srboslaviju dobio bi vojnu intervenciju '92. a ne '99. ..

Imas izjavu Sefera Halilovica na yutubu, "za tri nedlje bi bilo gotovo i nema te sile koja bi Vlahe zaustavila". Ovo za 1992. godinu. On to objasnjava da su "Vlasi nesposobni bili da vojno planiraju" a ja koji sam bio na licu mjesta znadem da je to zahvaljujuci KRMKU.

Slavko Lisica da je nastavio voditi operacije, rat bi bio gotov do pocetka 1993. godine, tj. ostalo bi samo da se vi i Hrvati podjelite pa ko koga.

Valjao vam je.
Nije ljepo bar da ga vi nazivate krmkom.

Naročito kad nam je oteo oružje TO, rasporedio teško naoružanje po ključnim kotama, naoružao paramilitarno krilo SDS , i poslao Bele orlove , Arkanovce i drugu četničku živinu iz Srbije ..

Naročito kad nam je oteo oružje TO, rasporedio teško naoružanje po ključnim kotama, naoružao paramilitarno krilo SDS , i poslao Bele orlove , Arkanovce i drugu četničku živinu iz Srbije ..

Vise je valjalo to sto je on zaustavljao Vlahe da vas naprobijaju kad se moglo, nego svo oruzje TO da ste ga imali.

To su cinjenice.
Isto kao sto su cinjenice da ste vi imali silu koju su Srbi imali 1992. rat bi bio gotov za dvije nedlje.

Jedna stvar u vezi NJEGA, njemu je njegova guzzica bila najpreca. Za njega je to sve bio biznis, on je bio neko svemocni sefic aparatcik kojem je najmanje bitno bilo da li ce firma uspjeti ili skroz propasti.

Poslednja izmena:

Back