Miloš Vučević - Srpski Robin Hud

Vučeviću i kompaniji je muka što ne mogu da reketiraju i drže monopol nad svim kompanijama..a što se tiče cene te kafe koju prvu spominje u tekstu, cena odgovara kvalitetu. I drago mi je što pripada stranoj kompaniji.
Idi malo preko u lidlu je ona njihova kafa u zrnu 8-10 evra kilo a na akciji je 5-6 evra kada je ja kupim po 4-5 kila za 3-4 mes.

U srpskom lidlu je ta ista kafa 12-15 evra kg. Cena betonirana nema nikakve akcije.

Dakle vučić sa svojim tajkunima je DUPLIRAO cene hrane u srbiji. Narod će ih sahraniti kad tad!

Treba izgraditi tu sliku Robin Huda pred predsedničke izbore 2027.
Biće ova slika

0103foto-BETAPHOTO-AMIR-HAMZAGIC-e1685199897412.jpg

Alfa mužjak za premijera, beta za predsednika.

Pre mnogo godina je bila tema o Putinovom desantu na neki supermarket u Rusiji i naređenju izdatom menadžmentu istog da se smanje cene viršli, jer su bile previsoke.

Komentari dežurnih rusofila su bili u fazonu: ''A! Jesi vidijo šta je država, bajo moj? Nema kod baćuške labavo''.

Rekao bih da je i Vučević čitao tu temu.

Он је комунистички ретард, јер тржиште само регулише цене.

Нека обесе Зеленског на сред Мајдана, нека Путину дају тих 5 области, Украјина је и овако велика са остатком од тих 19 области. Зауставите рат и пустите економију да функционише ... ето то ће спустити или бар задржати раст цена.

Back