Miloš Vučević podnosi ostavku

Vućević je rekao da je apsolutno siguran da iza svih blokada, tenzija i podela u društvu stoji neko "iz inostranstva", sa ciljem da nam ugroze Srbiju kao državu".

Ovo mi bode oči.

Kako to sada iz inostranstva kada Vučić ima poverenja zapada i Rusije?

Хрвати.

Они су моћнији од Запада и Русије заједно.

Hrvatske sluzbe iskoristile Ljubanov umor nakon epskog branjenja Srbije na Pinku i Hepiju. Niko nije robot.

116628_karan_f.png

Мени ово нажалост смрди на нове изборе.Зар опет?:(
Уколико предсједник не предложи новог мандатара или предложи а не прође скупштинску већину у року од 30 дана једина законска опција распуштање Скупштине и нови избори.Разлог оставке премијера је насиље тј. напад на студенте у Новом Саду синоћ.У суштини опет од Вучића све зависи шта ће урадити.

Нови мандатар

1) да прође скупштинску већину-ново формирање Владе
2) да не прође да ли намјерно због избора или не - нови избори распуштање Скупштине

Све у свему из шупљег у празно.Зар није било логичније одрадити оне захтјеве од јуче што су обећали али и похапсити те батинаше од синоћ, објавити по имену и презимену, ко то узима ствари у своје руке и удара студенте јер шарају страначке канцеларије.Гдје та полиција нигдје полиције нема?Како је на Аутокоманди све протекло без већих инцидената што значи да се може.Зар не би у оваквим ситуацијама када су било какви протести, полиција требала бити стално на терену без обзира да ли су пријављени или не.
У питању је безбједност на јавним површинама.Све у свему мислим да је ово најгора опција јер се фокус са системског проблема и добрих логичних захтјева студената пребацује на изборе када креће оно наше стандардно ваљање у блату.
На тренутак сам помислио да ће држава испоштовати и признати системске грешке те препустити Тужилаштву да заврши свој посао како треба.

Pa nije čoveče. Vlast iz 2004. godine je izdala dozvolu za istraživanje evaporita u dolini Jadra, odlukom objavljenom u Službenom Glasniku RS 44/95.
Nema govora o bilo kakvoj eksploataciji i kopanju.

Okvir za eksploataciju, otvaranje rudnika i eksproprijaciju imovine privatnih lica, stvara SNS i Vučić od 2015. godine.

To nije ništa drugo nego li obično delegiranje sopstvene krivice na prethodnu vlast, što SNS stalno radi. Bukvalno svako zlo koje počine pripisuju prethodnicima.
Idu toliko daleko, da su čak i za pad nadstrešnice optužili ljude koji su je podigli 1965. godine. Besprizorni šljam.
Kakvog evaporita, zar si zaboravio one žute ode Jadaritu, srpskom kriptonitu?

Back