Khal Drogo
Elita
- Poruka
- 17.760
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tunjavi mačkar?nezamislive političke šeprtlje ili čak dezorijentisani ljudi. Nikola Milošević. Kosta Čavoški. Mihailo Marković. Pa i Dobrica Ćosić. Evo sada i Vladeta Janković.
Sa njim sam imao neke kontakte u vreme dok je bio predsednik vlade. Iznenađujuće je koliko je bio funkcionalan u toj ulozi i koliko se znao red, bar sam takav utisak ja stekao tada.Tunjavi mačkar?
Mislim da su sve ovo pogrešna očekivanja od profesora/intelektualaca kada je neposredna politika u pitanju. Oni sebe vole da vide kao državnike ali to nema veze sa stvarnošću. Koliko god čovek bio sagasan sa njihovim stavovima, na svakom koraku se vidi da to što rade je potpuno neproduktivno u smislu praktične politike. A to kad bi im rekao, pao bi im mrak na oči, tolika je sujeta kada je ta stvar u pitanju.
Imam jednog prijatelja (danas je i sam univerzitetski profesor) koji je jednom prilikom, misleći na Đ. Vukadinovića i Antonića čija komentatorska zvezda se tada tek uzdizala, rekao da ne mogu da se političkom analizom bave ljudi koji u životu nisu upoznali nijednog političara. Kaže da mu to nisu oprostili.
Već imamo veliko iskustvo sa ljudima koji su elita srpske inteligencije a bili su nezamislive političke šeprtlje ili čak dezorijentisani ljudi. Nikola Milošević. Kosta Čavoški. Mihailo Marković. Pa i Dobrica Ćosić. Evo sada i Vladeta Janković. Skoro cela SANU na početku stala iza Slobodana Miloševića pa su se neki akademici kasnije u sebi stidljivo smeljujili zbog svoje naivnosti.
Ković mi je simpatičan lik, ali politički potpuno neupotrebljiv. Nažalost, i Lompar. Antonića vrlo rado čitam, i kod njega je dobro što ne pokazuje političke ambicije.
Nemam taj utisak. https://spc.rs/sr/news/aktuelno/133...Q5VX1wba_tVgkskAcw_aem_uH4Ie_GR39Ii3DlhjAjjiAKoliko čujem od bogoslovskih blokadera, sve se više otopljava stav unutar najuticajnijih ljudi u SPC.
On može samo da napiše knjigu "Kako se spinuje da od izdajnika postaneš patriota"
Nemam taj utisak.
A što da se ne podrže? Koji su to razlozi?Koliko smo mi licemerno i infantilno društvo, tako da se svi takmiče ko će više da podrži studente,
Sama činjenica da su odabrali da u njihovo ime kao odličnu ideju govori student koji studira sto ć godina svedoči koliko su očajni da nađu makar neko lice koje bi u emisiji govorilo, bez obzira koliko bi to poslalo goru sliku i dalo za pravo studentima.
Za mladu damu koja ga je lepo potkopala imam samo jedan savet: PUMPAAAAAJ!!!!!