Vatrogasac Dobrovoljac
Buduća legenda
- Poruka
- 44.826
2 meseca.nemas cim pominjes 3 dana zalosti, znas koliko je vec proslo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2 meseca.nemas cim pominjes 3 dana zalosti, znas koliko je vec proslo?
jao, covece, pa resavaj svoje privatne stvari, nije za tebe internet, bolje slusaj muziku, ako ti treba relaksacija ili nesto slicno2 meseca.
Hteli su da ometaju koncert zbog 15 minuta ćutanja.jao, covece, pa resavaj svoje privatne stvari, nije za tebe internet, bolje slusaj muziku, ako ti treba relaksacija ili nesto slicno
2 meseca, pa kakve veze onda imaju 3 dana zalosti i muzika? mislis studenti ne znaju za 3 dana, misle 3 meseca da treba?
Meni ne odgovara ali to ne znaci da cu da se zalepim i da budem uz nekog ko je jos gori.Slažem se, mada ne bi to nazvao manipulacijom. Ili to odgovara sistem, ili ti ne odgovara ili te ne zanima.
Treba to postignuto i odrzavati. Znaci dovesti ljude koji ce to stanje zadrzati.lažem se za strane interese, ali oni se već zadovoljavaju (Kosovo, litijum, Kineski projekti...), ali se sa SNS interesima (neviđena pljačka preko zaduživanja) i više nego preteralo.
Mislim da njega i nije briga sta ce istorija reci o njemu. njemu je sada vazno dok je ziv aposle........Neko moje mišljenje je da AV lično smatra da zaslužuje vlasništvo nad državom pošto je uložio ogromne napore da narodu proda priču kako je patriota i kako radi za državne interese, a on ne bi baš ni voleo da ga istorija pamti kako zaslužuje.
Boze sacuvaj kakva satanisticka sekta vlada Srbijomsin muslia, gura sina vucica, svog polubrata da se on obracuna, posto je hrabriji od dramosera, i moguce da je uzeo pare za nadstresnicu, a aljek musliu da nije
![]()
Ne vidis da sam ja bozji prorok? Strasno.nemas logicku konzistentnost u svojim tvrdnjama, ili si prorok, a mi to ne vidimo?
Citiraj gde sam to napisao.po tebi, da zadrzimo totalno kriiminalnu vlast da ne dodje gora?
Moras imati vise vere u bozjeg proroka (mene). Jel si mislio da posle Milosevicevog rezima ne moze doci gori? I jel doso?vakvu stetocinu nismo imali, ali sa promenom vlasti garamntovano dolazi veca stetocina! - van pameti je tvoja logika,
Procitaj sve moje poruke ovde ne mogu ponovo da kuckam.li da zadrzimo sadasnju doveka, tako naredna po tebi garantovano gora, nece imati sansi da dodje na vlast
Nemo se ljutis. Ti uopste ne razumes sta sam napisao i zapravo se svadjas sam sa sobom i nekim svojim misljenjem sta sam ja napisao.stina je dijametralno suprotna, kako mozes da krivis studente, ako su svi drugi krivi osim njih? krivi, a zapravo UCENJENI, korumpirani, potplaceni,... srbija = davanje mita, sve preko veze, bezakonje bezboznistvo itd, izopacen vrednosni sistem!
E, s kim si se ti uhvatio.. . Pusti babu u crnom!greska prozapadne opozicije je sto se ne razume u religiju, i onda ne shvata koji mentalni sklop imaju ovi nasi snsektasi; daleko bilo da sam ja na tvojoj liniji, samo kazem da mi nemamo politicki, vec mentalno-sklopovni problem
ако дође било ко од опозиције приши пропало. мурта не гони курту.Nadam se masovnom uzimanju imovine nakon smene vlasti. Licitacija i prodaja, pretvaranje u javne ustanove, rusenje.
предуго је то. што прије.Za 5 godina zakon o poreklu imovine.
Slazem se s ovim, jer to bi bila tehnicka Vlada vise stranaka koja u normalnim zemljama traje svega 3 do 6 meseci, s ciljem da se otvore mediji i steknu regularni uslovi za izbore.Miloš Jovanović: Smena vlasti i prelazna Vlada treba da budu jedini politički zahtevi protesta
23. decembar 2024.11:57
Oštro kritikuje nasilje i nedostatak predstavljanja opozicije u medijima.
Predsednik Novog DSS-a Miloš Jovanović istakao je da "smena aktuelne vlasti i obrazovanje prelazne Vlade treba da bude jedini politički zahtev protesta".
- Prelazna Vlada imala bi zadatak da pripremi uslove za slobodne i demokratske izbore. Njeno formiranje je danas jedini zadatak srpske opozicije i celokupnog srpskog društva - precizirao je Jovanović na sednici Glavnog odbora Novog DSS-a.