Vatrogasac Dobrovoljac
Buduća legenda
- Poruka
- 44.823
Studenti imaju obaveze koje moraju da poštuju što se tiče fakulteta.mora da se izdrzi godinu dana, pa dogodine u ovo vreme
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Studenti imaju obaveze koje moraju da poštuju što se tiče fakulteta.mora da se izdrzi godinu dana, pa dogodine u ovo vreme
https://radar.nova.rs/politika/godina-pobune-srbija-sns-opozicija-tenzije/Deluje da nema te ostavke – Vesićeve, Momirovićeve ili Jelene Tanasković – niti te optužnice koja bi mogla da zaseni snimak razgovora u kojem bivši potpredsednik Skupštine Vojvodine Damir Zobenica poziva članstvo na provociranje ogorčenih demonstranata
Sad bi da se nekako eksponira, primetio da je popularno. Dok nije najuren iz SNS sve mu je bilo OK.Što se tiče Višekrune on je običan klovn koji lupa gluposti.
sin muslia, gura sina vucica, svog polubrata da se on obracuna, posto je hrabriji od dramosera, i moguce da je uzeo pare za nadstresnicu, a aljek musliu da nijeSvedocenje:
Da je Vucic sa svojim bratom direktno ucestvovao
sa korupcijom u padu nadstresnice u Novom Sadu
Tako je.Sad bi da se nekako eksponira, primetio da je popularno.
Višekrunina ispovest:Svedocenje:
Da je Vucic sa svojim bratom direktno ucestvovao
sa korupcijom u padu nadstresnice u Novom Sadu
Zašto ne bi i ti? Da formiraš svoju partiju dobio bi više glasova nego Mila Pajić, tako da…A ko treba da bude u prelaznoj Vladi????
Taman posla.Zašto ne bi i ti? Da formiraš svoju partiju dobio bi više glasova nego Mila Pajić, tako da…
ja mislim da ti imas neki problem, citamo se na zdravlju ionako, a ni tamo ne mislim da iznosis svoje misljenje, ali hajde neka ti budeAko neko ima drugačije mišljenje to ne znači da je but,trul kako vi kažete.
aha, vazi; to ti upravo i pricam, ne delujes mi kao svi ostali koji kao "imaju misljenje", izvini, ali to je moj utisak, a zaista nemam pojma koji problem imas, ako bih se nasalio, reko bih da si najpriblizniji vestackoj inteligenciji... nekako si mi mnogo TUDJ, STRANNeka studenti kada već žele promene,neka se bore i za dobrovoljna vatrogasna društva da dobiju novu opremu.....
pa to ti pricaju studenti, svako svakoga ucenjuje na politickoj sceni srbije, studenti su nam jedina nada, i vi opet botujete za siftara - sramota bre!Višekrunina ispovest:
pa i ja sam, samo ne bas uvek, 100% vremena, 99% da kazem, ali si mi opet enigma - zasto si jako ozbiljan? ja sam na primer oduvek ozbiljan, samo ne kazem JAKO, a ti?Ja sam jako ozbiljan.
A sto se vi ne borite nego ocekujete sve od studenata?Neka studenti kada već žele promene,neka se bore i za dobrovoljna vatrogasna društva da dobiju novu opremu.....
Probali.A sto se vi ne borite nego ocekujete sve od studenata?
ti i dalje nemas pojma zasto se odrzavaju protesti?Kada se dani žalosti od 3 dana završe,koncerti se SMEJU održavati na javnim mestima,u halama i etc.
To što su studenti hteli da prekinu svaki koncert bukom-NEMA VEZE sa tugom,nego su oni umislili da mogu sve.
Imam.ti i dalje nemas pojma zasto se odrzavaju protesti?
nemas cim pominjes 3 dana zalosti, znas koliko je vec proslo?