Miloš Jovanović: Smena vlasti i prelazna Vlada treba da budu jedini politički zahtevi protesta

Da li će biti prelazne Vlade?

• Ukupno glasova
    30
Obaveze studenata:

1. ispunjavanje nastavnih i predispitnih obaveza
  2. poštovanje opštih akata fakulteta
  3. poštovanje prava zaposlenih i drugih studenta na fakultetu
  4. učestvovanje u donošenju odluka.

Mirovanje prava i obaveza - student ima pravo na mirovanje studentskih prava i obaveza isključivo na lični zahtev i to u slučaju teže bolesti, upućivanja na stručnu praksu u trajanju od najmanje 6 meseci, odsluženja i dosluženja vojnog roka, prigovora savesti, nege deteta do godinu dana, održavanja trudnoće i u drugim slučajevima predviđenim statutom univerziteta i fakulteta.

Zabrana izvođenja ili emitovanja narodne i zabavne muzike, odnosno programa zabavnog karaktera

Član 10

Za vreme dana žalosti je zabranjeno emitovanje narodne i zabavne muzike, odnosno održavanje programa zabavnog karaktera na javnim mestima.

Kada se dani žalosti od 3 dana završe,koncerti se SMEJU održavati na javnim mestima,u halama i etc.

To što su studenti hteli da prekinu svaki koncert bukom-NEMA VEZE sa tugom,nego su oni umislili da mogu sve.

Što se tiče Višekrune on je običan klovn koji lupa gluposti.

Poslednja izmena:
Svedocenje:
Da je Vucic sa svojim bratom direktno ucestvovao
sa korupcijom u padu nadstresnice u Novom Sadu
sin muslia, gura sina vucica, svog polubrata da se on obracuna, posto je hrabriji od dramosera, i moguce da je uzeo pare za nadstresnicu, a aljek musliu da nije
Screenshot_20250101-183422-963.png

Ako neko ima drugačije mišljenje to ne znači da je but,trul kako vi kažete.
ja mislim da ti imas neki problem, citamo se na zdravlju ionako, a ni tamo ne mislim da iznosis svoje misljenje, ali hajde neka ti bude
Neka studenti kada već žele promene,neka se bore i za dobrovoljna vatrogasna društva da dobiju novu opremu.....
aha, vazi; to ti upravo i pricam, ne delujes mi kao svi ostali koji kao "imaju misljenje", izvini, ali to je moj utisak, a zaista nemam pojma koji problem imas, ako bih se nasalio, reko bih da si najpriblizniji vestackoj inteligenciji... nekako si mi mnogo TUDJ, STRAN

Ja sam jako ozbiljan.
pa i ja sam, samo ne bas uvek, 100% vremena, 99% da kazem, ali si mi opet enigma - zasto si jako ozbiljan? ja sam na primer oduvek ozbiljan, samo ne kazem JAKO, a ti?
vidim ja da si ti 100% ozbiljan, ja sam 99%, a ne znam nikoga ni da je 90%, zato ti se cudim, niti znam zasto, niti kako mozes? i onda te samo obzerviram, a ovoga kezuel obzervera deljem

Poslednja izmena:

Back