Miloš Jovanović: Smena vlasti i prelazna Vlada treba da budu jedini politički zahtevi protesta

Da li će biti prelazne Vlade?

• Ukupno glasova
    30
Pa šta da radi opozicija? Imaš predlog?
Mislim, ne predlaži katastrofična rešenja,već realno
Za ovo mojih 60 godina kada god su studenti protestovali ono sto iz toga pristekne je katastrofa.
Opozicija predlaze ono sto bi im pomoglo da se docepaju vlasti i onda sprovode politiku interesne grupe koja stoji iza njih.
Obzirom da smo mi "banana" republika te interesne grupe su iz stranih zemalaj tako da ko god je na vlasti nama dobro biti nece.

DaKle iz jednog iskustva (96/97) zaključuješ?
Malo nesretan sklop reci. Malo da preformulisem.
Studenti su ucestvovali vise puta u nekim protestima. I koliko znam posle toga je bivalo sve gore i gore.
U sustini neverovatno je lako manipulisati njima. Namere su uglavnom dobe ali put do pakla.......
I da ponovim: Obzirom da smo mi "banana" republika te interesne grupe su iz stranih zemalaj tako da ko god je na vlasti nama dobro biti nece
I da pojasnim. Trenutna vlast je totalno kriminalna. Ovaku stetocinu do sada nismo imali. ono sto mi vidimo kao opoziciju koja kao nesto protestuje i manipulise studentima je mnogo gora od ove vlasti.
Srbija nema opoziciju koja bi makar malo mislila na nase interese. Svako ko se pojavi odmah bude na raznorazne nacine eliminisan iz politickog zivota.
Nazalost tako je kako je i nista se ne moze uciniti.

U sustini neverovatno je lako manipulisati njima. Namere su uglavnom dobe ali put do pakla.......
Slažem se, mada ne bi to nazvao manipulacijom. Ili to odgovara sistem, ili ti ne odgovara ili te ne zanima.
Obzirom da smo mi "banana" republika te interesne grupe su iz stranih zemalaj tako da ko god je na vlasti nama dobro biti nece.
Slažem se za strane interese, ali oni se već zadovoljavaju (Kosovo, litijum, Kineski projekti...), ali se sa SNS interesima (neviđena pljačka preko zaduživanja) i više nego preteralo.

Neko moje mišljenje je da AV lično smatra da zaslužuje vlasništvo nad državom pošto je uložio ogromne napore da narodu proda priču kako je patriota i kako radi za državne interese, a on ne bi baš ni voleo da ga istorija pamti kako zaslužuje.

Studenti su ucestvovali vise puta u nekim protestima. I koliko znam posle toga je bivalo sve gore i gore.
U sustini neverovatno je lako manipulisati njima.
istina je dijametralno suprotna, kako mozes da krivis studente, ako su svi drugi krivi osim njih? krivi, a zapravo UCENJENI, korumpirani, potplaceni,... srbija = davanje mita, sve preko veze, bezakonje bezboznistvo itd, izopacen vrednosni sistem!
„Млади нису уцењени“

Чупић сматра да млади нису уцењени, „њихова егзистенција не зависи сад од запослености, јер нису ни запослени“.

„А с друге стране, то показује и да се унутар кућа, значи одакле студенти долазе, унутар породице, да ту има нека врста сагласности, јер родитељи виде да су исто у проблемима, да су многи уцењени, независно која примања имају… Али, извините, уцењен човек није слободан човек. И његов живот ништа не значи што има новац, али с друге стране држи да сваког тренутка може да изгуби посао, да може бити ухапшен, да може бити убијен. Знате, то су све уцењени људи. С уцењеним људима можете радити шта год хоћете“, указује Чупић.

I da pojasnim. Trenutna vlast je totalno kriminalna. Ovaku stetocinu do sada nismo imali. ono sto mi vidimo kao opoziciju koja kao nesto protestuje i manipulise studentima je mnogo gora od ove vlasti.
a naradna vlast ce biti jos kriminalnija? ti pod 1 nemas logicku konzistentnost u svojim tvrdnjama, ili si prorok, a mi to ne vidimo?
po tebi, da zadrzimo totalno kriiminalnu vlast da ne dodje gora? ovakvu stetocinu nismo imali, ali sa promenom vlasti garamntovano dolazi veca stetocina! - van pameti je tvoja logika, jer ce sadasnja vlast, a i jeste sve gora i gora, da umanji sanse narednoj da uopste i moze da bude gora teorijski...na taj nacin sto ce namerno biti sve gora i gora, i sve veca stetocina i ni 1555 zrtava je nece oterati!!! [vucevic rece]
ili da zadrzimo sadasnju doveka, tako naredna po tebi garantovano gora, nece imati sansi da dodje na vlast

Poslednja izmena:
Ne znam za vas ali meni je teško da zamislim kako neko nezavisno tužilaštvo ili lično Vučić ispunjavaju sve zahteve i protesti prestaju. Zatim neko sudjenje gde Vesić, Mona i Vučević završavaju u zatvoru. Ovo će ovako ili onako pre ili kasnije da se završi izborima.
Budimo realni, niko ne bi sam sišao sa vlasti kad ima 50%. S druge strane Jovanović nema nikakvu političku težinu da izlazi s tim predlozima tako samouvereno.
Ono što Vučić može da uradi je da raspiše nove izbore.
Mada se plašim šta bi bilo.....
Opozicija je i dalje impotentna.

Budimo realni, niko ne bi sam sišao sa vlasti kad ima 50%. S druge strane Jovanović nema nikakvu političku težinu da izlazi s tim predlozima tako samouvereno.
Ono što Vučić može da uradi je da raspiše nove izbore.
Mada se plašim šta bi bilo.....
Opozicija je i dalje impotentna.
Dušo, koga trenutno podržavaš od stranaka

Miloš je toliko dobro nacrtana budućnost Srbije, da se sa nevericom i zabrinuto pitam, poučen mnogim sličnim dešavanjima na političkoj sceni Srbije, da li je zapravo i on samo jedan karikaturalni žeton režima, sa zadatkom obmanjivanja naroda. Toliko smo očajni da vredi rizikovati i ukazati mu poverenje, ukoliko se za to ukaže prilika.
Činjenica je da se ove hulje ne ruše sa pozicija elitističke levice, već da im krv može pustiti ujedinjena opozicija, na pozicijama demokratskog centra.
Aha.

Back