Frederick_
Elita
- Poruka
- 15.924
Naravno.misliš i sad je samo se folira?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno.misliš i sad je samo se folira?
Mi smo ograđeniDa se ograde od dSS-ovca što pre!
Opet???Joj majko moja, da nije tebe, ja se ne nasmejah ovdeOn nije Vučićev nego si ti Dinkov i Milin.
Pogledajte prilog 1684567
Da se ograde od dSS-ovca što pre!
Треба слушати студенте.Dakle, sta mislite? Da li treva radikalizovati proteste?
Ako studenti kazu da skacemo u bunar,skacemoТреба слушати студенте.
Ако студенти нису рекли ништа за аеродром, не треба дирати аеродром.
Ako studenti kazu da skacemo u bunar,skacemo![]()
Ako studenti kazu da skacemo u bunar,skacemo![]()
Kazi to Alter eguNit su tol'ko ludi ni glupi.
Uz veliko i duzno postovanje nadih heroja(studenata), ali ne znaju kako je Sloba rusen. Tjst ulicno iskustvo nemaju. Energija, mu.a, sve je tu, ali treba im starija garda Otporasa. Naravno ne mislim na dosovceТреба слушати студенте.
Samo im odporasi fale pa da ugase totalnoUz veliko i duzno postovanje nadih heroja(studenata), ali ne znaju kako je Sloba rusen. Tjst ulicno iskustvo nemaju. Energija, mu.a, sve je tu, ali treba im starija garda Otporasa. Naravno ne mislim na dosovce
Pa tek bi izbio haos da pusti policiju na studente. Tu bi ga ugasioMislim da Lošmi Cuzfran hoće da navuče studente da urade nešto što bi Predmetnoj Instituciji dalo povoda da ih pohapsi i razbije proteste.
Treba ga ignorisati. Ali konačna odluka je na studentima.
Ladan tuš bi bio kada policija ne bi tukla studente i narod.Pa tek bi izbio haos da pusti policiju na studente. Tu bi ga ugasio
Талас слободе је сада немогуће угасити.Samo im odporasi fale pa da ugase totalno
Gospodin Dinko nevadiOn nije Vučićev nego si ti Dinkov i Milin.
Pogledajte prilog 1684567
U pravu si, ali šta ako za slanje policije ''dobije'' neki poseban razlog? Toliko strašan da niko više neće da misli na studente.Pa tek bi izbio haos da pusti policiju na studente. Tu bi ga ugasio
Kao neko ko licno poznaje Milosa dok je jos bio dete od 4 ili 5 godina, sa kojim sam pikao fudbal u dvoristu a sa njegovom rodjenom sestrom isao u razred i to bas u OS Vladislav Ribnikar, da ne ulazim u detalje, Svako ko pokusa da kaze za njega "Francuz" je tesko govedo.
Nacin na koji je on, i njegova sestra, otisao iz Beograda, iz Beogradske ulice na Vracaru u Francusku ne bih pozeleo ni jednom detetu na svetu
Svi vi koji posprdno pisete "Francuz".... ma sram da vas bude.
Kao neko ko licno poznaje Milosa dok je jos bio dete od 4 ili 5 godina, sa kojim sam pikao fudbal u dvoristu a sa njegovom rodjenom sestrom isao u razred i to bas u OS Vladislav Ribnikar, da ne ulazim u detalje, Svako ko pokusa da kaze za njega "Francuz" je tesko govedo.
Nacin na koji je on, i njegova sestra, otisao iz Beograda, iz Beogradske ulice na Vracaru u Francusku ne bih pozeleo ni jednom detetu na svetu
Svi vi koji posprdno pisete "Francuz".... ma sram da vas bude.
Ne lupaj, svaka akcija sa strane poput ove DSS pomaže studentima jer ih rasterećuje i treba još opozicije sa ovakvim akcijama da se uključiТреба слушати студенте.