Miloš Jovanović najavljuje blokade aerodroma, Brnabić Novi DSS nazvala terorističkom organizacijom

Треба слушати студенте.

Ако студенти нису рекли ништа за аеродром, не треба дирати аеродром.
Uz veliko i duzno postovanje nadih heroja(studenata), ali ne znaju kako je Sloba rusen. Tjst ulicno iskustvo nemaju. Energija, mu.a, sve je tu, ali treba im starija garda Otporasa. Naravno ne mislim na dosovce

Mislim da Lošmi Cuzfran hoće da navuče studente da urade nešto što bi Predmetnoj Instituciji dalo povoda da ih pohapsi i razbije proteste.

Treba ga ignorisati. Ali konačna odluka je na studentima.
Pa tek bi izbio haos da pusti policiju na studente. Tu bi ga ugasio

Дакле, студенти су својом креативношћу подигли целу Србију на ноге,

а опозиционари покушавају да ухвате тај воз креативности,

и сви то раде на најглупљи могући начин.

Тако и Лошми Вранцуз, не зна шта ће од беса, па решио да блокира аеродром као Ђура. :rotf:

Kao neko ko licno poznaje Milosa dok je jos bio dete od 4 ili 5 godina, sa kojim sam pikao fudbal u dvoristu a sa njegovom rodjenom sestrom isao u razred i to bas u OS Vladislav Ribnikar, da ne ulazim u detalje, Svako ko pokusa da kaze za njega "Francuz" je tesko govedo.
Nacin na koji je on, i njegova sestra, otisao iz Beograda, iz Beogradske ulice na Vracaru u Francusku ne bih pozeleo ni jednom detetu na svetu
Svi vi koji posprdno pisete "Francuz".... ma sram da vas bude.

Kao neko ko licno poznaje Milosa dok je jos bio dete od 4 ili 5 godina, sa kojim sam pikao fudbal u dvoristu a sa njegovom rodjenom sestrom isao u razred i to bas u OS Vladislav Ribnikar, da ne ulazim u detalje, Svako ko pokusa da kaze za njega "Francuz" je tesko govedo.
Nacin na koji je on, i njegova sestra, otisao iz Beograda, iz Beogradske ulice na Vracaru u Francusku ne bih pozeleo ni jednom detetu na svetu

Kakva osećanja ti budi ova fotografija Miloša i njegovih klasića?

sandra-bo%C5%BEi%C4%87-i-milo%C5%A1-jovanovi%C4%87-odlikovani-su-danas-replikom-v0-y0iqznoho79b1.jpg

Не занима нас приватни живот Милоша Вранцуза.

Политика коју Милош Вранцуз води, е то већ морамо да критикујемо.

Треба слушати студенте.

Ако студенти нису рекли ништа за аеродром, не треба дирати аеродром.
Ne lupaj, svaka akcija sa strane poput ove DSS pomaže studentima jer ih rasterećuje i treba još opozicije sa ovakvim akcijama da se uključi

Back