Bren
Elita
- Poruka
- 24.146
Šteta što Srbija nema normalnu desnicu pa se na to mesto trpaju ovakve iskompleksirane budalletine. Desničari ili neće izaći na izbore ili će manji deo glasati za SNS. Nažalost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji bre desnicari u Srbiji?Šteta što Srbija nema normalnu desnicu pa se na to mesto trpaju ovakve iskompleksirane budalletine. Desničari ili neće izaći na izbore ili će manji deo glasati za SNS. Nažalost.
као и СПО некада, када није хтео да се прикључи ДОСу
Јел то беше онај Јовановић што му ПОКС на Челу са Миаловићем излетео из Коалиције недавно,где су били заједно дуги Низ Година?
Ја се сећам тог Времена да је тада Вук тражио нешто превише за себе и своју Странку што су сви остали колективно одбили па је Вучина својевољно напустио ДОС.Već dugi niz godina nisam član SPO-a. Ali, moram radi pravilnog informisanja javnosti da napišem sledeće:
U prostorijama SPO-a, u Knez Mihailovoj 48, 12.01.2000. formiran je DOS.
SPO je izašao iz DOS-a neposredno posle pokušaja atentata na Vuka Draškovića u Budvi.
Ali "ćutanje stranaka DOS-a " kada se desio taj pokušaj atentata nije razlog zbog koga je SPO izašao iz koalicije.
Ма какви...Какав Кнез,ко је смео се тамо појави,у строгом Центру?Već dugi niz godina nisam član SPO-a. Ali, moram radi pravilnog informisanja javnosti da napišem sledeće:
U prostorijama SPO-a, u Knez Mihailovoj 48, 12.01.2000. formiran je DOS.
SPO je izašao iz DOS-a neposredno posle pokušaja atentata na Vuka Draškovića u Budvi.
Ali "ćutanje stranaka DOS-a " kada se desio taj pokušaj atentata nije razlog zbog koga je SPO izašao iz koalicije.
Ја се сећам тог Времена да је тада Вук тражио нешто превише за себе и своју Странку што су сви остали колективно одбили па је Вучина својевољно напустио ДОС.
Ма какви...Какав Кнез,ко је смео се тамо појави,у строгом Центру?
Ја не знам ко теби даје те Инфе.али ДОС је формиран у Човићевим Просторијама у Железнику.
Његов крај се наслутио знатно раније кад је издао Равну Гору,знаш.Da, tražio je 50% svih funkcionerskih mesta. Izašao je ljut iz DOS-a. Kandidat za predsednika republike bio je Vojislav Mihailović.
To je bio početak kraja velike opozicione stranke.
Današnji predsednik SPO-a vraća stranku u opozicione redove...mada ne znam da li će i kako vratiti stare članove.

Ja bi ovu plavu
Јовановић?On je kerov kurazz. Provaljen je u pocetku.
Јовановић?
Изузетно је паметан,он је чак и ДР. мислим
Уколико му Прича није у Сагласју са Удбом,ја би пре њега потенцирао као будућег Вожда Србије него Ломпара или безличног Ректора.
Svi rade za VučićaDa Francuz aka vuciceva nova Milica Zavetnica.
Vecito sere po studentima
Uz to ima 0 harizme.
ЦИА снајка ЦИА?Pazi na slici imaju svi iste cipele .

У ствари је мач. Сабља је крива.
Мој покојни отац, за кога никада у животу нисам чуо да је нешто ружно рекао о другима, за Драшковића, док је био код Мике Шпиљка, рекао је - Ја веће ђубре од човека никада нисам срео.Његов крај се наслутио знатно раније кад је издао Равну Гору,знаш.
Знатно раније.
Лик је стварно невероватно харизматичан,ја био на Лицу места кад је прошетао поред мене на Тргу поводом Митинга СПО-а ..тамо неке,96,97ме.
Он је опуштено кроз Светину дошао пешице из правца Инекса па све до Коња и Бине где су му успут клицали.
Ниједан НИКАД(неко други) се тако није понео,сви остали су излетали из својих бесних аутомобила,заштићени..и правац-Бина.
Али..код њега изгледа,Даница коло води.![]()
Мој покојни отац, за кога никада у животу нисам чуо да је нешто ружно рекао о другима, за Драшковића, док је био код Мике Шпиљка, рекао је - Ја веће ђубре од човека никада нисам срео.
Pa da,trebalo je janičarima da dele sablje a ne mačeveУ ствари је мач. Сабља је крива.
A da postoji, forumski woke botovi bi kao bili za nju?Gluposti, prava desnica i ne postoji u Srbiji.
Ne bi, jer nigde u svetu ne podrzavaju nikakvu desnicu, sto je i logicno...Француским политичким системом, пре него Америчким. Мада је то слично. И једно и друго су нације, а не народи. И једно и друго су грађански уређене државе. За разлику , на пример од Енглеске, где је држава уређена национално а друштво грађански... бар формално.DSS ti je uvek imao ideologiju razvoja malog preduzetništva po svim manjim mestima u Srbiji. Nešto nalik Portugalu kako su sami tvrdili tamo negde početkom 2000-tih.
Što se tiče javnih preduzeća sumnjam da su tu napravili neki bitniji iskorak, ali ni to nije nemoguće jer Koštunica je ipak i to kažem ipak intelektualac koji je bio inspirisan američkim političkim sistemom.
Sad koliko je njegovog nasleđa ostalo u tom novom DSS-u možemo samo da nagađamo, ali ja ne bih bio optimističan.