Miloš Biković na Pinku progovorio o Željku Mitroviću, državnoj bezbednosti, politici

Čim se pojavljuje na Pinketu i prima medalje od Putlera, znači da je SNS.

Медаља је супер, а на Пинку је био да шири уметнос и културу. А кад се људи културно освесте, онда гласају за Бошка. Ти си најбољи пример за то: дружење на овом форуму је позитивно утицало на тебе.

Биковић се у овом гостовању уопште није изјашњавао о политици. Тако да тема није за Политику.

Veoma nezgodna pozicija za tebe, kao tobožnjeg antivučićevca, a 24-karatnog Sovjeta.

Naime drug Bik je podržao Rusiju i SNS istovremeno.

Jami 19 - Draga moja Jami.Ti kazes da je u mojoj Crnoj Gori,pokusao (Putko) pa popusio.Ali,zar ti se ne cini,da smo svi mi popusili,u tvojoj srbiji.Ili ja mozda gresim ?
Mozda mi nismo svi popusili.? Mozda svi mi,samo puckamo...a...sta mislis ??? Lep pozdrav Tebi.
Pa, svakako je negativno što je Putinov prvoodlikaš Vučić na vlasti.

Upravo zato izlazimo trinaestog, na Miran i nadasve Miran način. :whistling:

Ko želi da se sadašnje loše stanje nastavi, nek i dalje podržava Bikovića i Brnabića.

жуто жуто жуто им је све
матори мићуни јашу хорсине
некад су јахали попове
а то је објашњење
свако лудило има своје зашто
а хероји и хероиничари су били повлаштени
није свако могао да добије по њоњи
зато су сада у клоњи

Nakon što su se u SNS učlanili Klinton, Bler i Šreder a ta stranka dobila 55% mislim da je ona neuništiva. Da Hitler oživi i učlani se mislim da opet ne bi pao rejting. :per:

па ето кад чак ни друштво блера и клингонца није много нашкодило снс, мош мислити колко ће му нашкодити мићуново друштво

то ти говори колико је дс у ствари омражен кад чак ни такви аутоголови вучића не могу битније да му сруше рејтинг, ал добро, све до једном...

Да, најбоље је што људи који псују Запад на помен бомбардовања ћуте на то што Вучић за своје сараднике има саме виновнике бомбардовања.

Ја псујем једнако и оне које су испоручили комплет војни врх и државни Хагу, чак и србе из босне и ове што преговарају у некаквом бриселском споразуму и имају брбу за премијера. Олош, исти. Неки кажу, гори су ови сада, ајде да их мењамо са овим прошлим + Бошкић. Нема шамсе. Не желим да бирам између трулог воћа и трулог поврћа.

Nikad mi nije ni bio simpatican, a ovo je klasican dokaz da se prodao....ocekivano.

ma obična sisa , navodno ga je ona ruska devojka ostavila zbog nekih ideja , hoće nevin da uđe u brak ......daj Bože da je tako da nije malo drugačije , mislim da nije šupakmeraklija u pokušaju :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ја псујем једнако и оне које су испоручили комплет војни врх и државни Хагу, чак и србе из босне и ове што преговарају у некаквом бриселском споразуму и имају брбу за премијера. Олош, исти. Неки кажу, гори су ови сада, ајде да их мењамо са овим прошлим + Бошкић. Нема шамсе. Не желим да бирам између трулог воћа и трулог поврћа.

pa treba videti šta pravi veću štetu ......trenutno ministar vojni , premijer i precednik rade otvoreno protiv države .......Boškić samo jede gomna .

Mislim da je suština u tome što bi nekoj trećoj opciji bilo lakše da se pojavi pod vlastima SZS nego pod SNS. Jednostavno pod SNS nikada se neće pojaviti treća opcija a pod SZS veće su šanse ako pričamo o medijima. SNS nikada neće pustiti treću opciju u medije a ni ovu žutu. Njima je cilj jednopartijski sistem. SZS ipak čini više partija i mislim da bi bili otvoreniji za treće opcije.

Poslednja izmena:
Veoma nezgodna pozicija za tebe, kao tobožnjeg antivučićevca, a 24-karatnog Sovjeta.

Naime drug Bik je podržao Rusiju i SNS istovremeno.

Причали смо већ о томе како си подржала Вучића подржавајући Блера и Клинтона. И како си се покајала и прешла на руску страну, па сад гласаш за Двери.

Back