Miloš Biković na Pinku progovorio o Željku Mitroviću, državnoj bezbednosti, politici

Kakav car , ladno je došao da se cigani za pare od Koferčine i šefa Šmrke . :hahaha:
**** politiku dajte 10-20 miliona ojra za film , skromno se nudim da igram glavnu ulogu . :ok:

Ma da, ovi tvoji su bili imuni na koferčiće. Zato sada ovde posluju stotine hrvatskih i slovenačkih kompanije po monopolskom principu.

A Bikovića na dirajte, on je sjajan momak. Radi pravu stvar.

Ma da, ovi tvoji su bili imuni na koferčiće. Zato sada ovde posluju stotine hrvatskih i slovenačkih kompanije po monopolskom principu.

A Bikovića na dirajte, on je sjajan momak. Radi pravu stvar.

Koji moji ? Svi glumci i uopšte filmski radnici u zemljama trećeg sveta se cigane za pare nezano za političke stavove , tako da ja uopšte ne osudjujem Dikovića , čak je i simpatično što je došao u režimsku političku emisiju da im traži lovu ,umesto da sere o politici .

Glumac Miloš Biković, jedan od najpopularnijih srpskih glumaca, gostujući na TV Pink izneo je svoj stav o aktuelnim društveno političkim temama.

https://www.alo.rs/vesti/politika/m...-sok-intervju-bez-dlake-na-jeziku/221767/vest

Bikovic #sendvic

OPET CRNOGORAC.....................NAVALILI NA SRPSKU POLITICKU SCENU KO MUVE NA GOMNO.

- - - - - - - - - -

Glumac Miloš Biković, jedan od najpopularnijih srpskih glumaca, gostujući na TV Pink izneo je svoj stav o aktuelnim društveno političkim temama.

https://www.alo.rs/vesti/politika/m...-sok-intervju-bez-dlake-na-jeziku/221767/vest

Bikovic #sendvic

i koje crno "srpski" glumac...........?.......i jos "jedan od najpopularnijih".....................ko li ono drzi srpske medije?

Moderatori da isprave naslov teme u "Miloš Biković progovorio nešto, nemamo pojma šta".

Мрачак је ово протумачио као подршку Председнику и Партији и осуду "грађанизма" и демонстрација:

O POLITIČKOM IZJAŠNJAVANJU

Ja se politički ne izjašnjavam jer imam iza mene publiku koja me prati. I svako takvo moje izjašnjavanje je politički angažman a ja ne želim da se bavim politikom. Prvo zato što ne želim da prihvatim odgovornost. Jer šta ako se prevarim. Mogu za sebe da odgovaram ali neću da odgovaram za te koji me prate, za tu mlađu generaciju.

Sa druge strane, neki su me pitali zašto dolazim u ovu emisju na Pinku, dakle na televiziju koja ne može baš da se pohvali da kulturni sadržaji dominiraju nad rijaliti programom.

E pa upravo zato.

Nikada nisam nijedan medij odbio iako sam znao da će moje lice sa pričom o nekoj kulturi ili duhovnosti se naći između polnog organa jedne i implanata neke druge starlete. Ali ja to nisam odbijao jer će možda neko kome kultura nije ponuđena na svakom ćošku možda da pročita i da se približi nekom kulturnom sadržaju. Možda ću uspeti da ga otrgnem od ove rijaliti subnekulture koja dominira u društvu.

Ja sam ovde došao da apelujem da bude više kulture, da je nedopustivo mnogo rijaliti sadržaja. Da se kultura zaštiti od dnevnopolitičke borbe.

Sto se tice Milosa Bikovica,on je jasno i nedvosmisleno,pao u "narucje" druga Putina.Lepo je od njega sto svoju karijeru resio da gradi u rusjij.! To je njegova odluka,
to je njegov zivotni put.i tu nema niko pravo da mu zamera.Njegov zivot,njegov put i...neka mu bude srecan...
Samo što drug putin napada okolne zemlje

Evo, i u tvojoj rodnoj Crnoj Gori je pokušao državni udar pa popušio

Sto se tice Milosa Bikovica,on je jasno i nedvosmisleno,pao u "narucje" druga Putina.Lepo je od njega sto svoju karijeru resio da gradi u rusjij.! To je njegova odluka,
to je njegov zivotni put.i tu nema niko pravo da mu zamera.Njegov zivot,njegov put i...neka mu bude srecan...

I uspešan je za razliku od Če Gevare iz Užica.

I uspešan je za razliku od Če Gevare iz Užica.
Teško da je Ser Gej neuspešan sa obzirom da već 20 godina unazad snima bar 4-5 filmova i serija godišnje + pozorište .
A stigne i da živi dolce vita ,izlazi , šmrče ,pije , kara manekenke ,reklamira čips sa Mesijem , skija se u Aspenu i pre doručka napuši qurcem bar 3 sendvičara na twiteru , gde ćeš više ?

- - - - - - - - - -

Ал' пази, кад је Мирјана Караконџула гостовала на Пинку, то није било њено поклоњење вожду...

Pa i Miru Karu su napadali twiter sektaši da je dala guzu Vučiću posle tog gostovanja i to mnogo više nego ovog Bikovića .

Poslednja izmena:
Ал' пази, кад је Мирјана Караконџула гостовала на Пинку, то није било њено поклоњење вожду...

Jeste bilo malo neukusno, ali u svetlu njenog angažmana na #1od5miliona, nedovoljno za prokaženje.

Ali ti je mrziš, očigledno zbog njenih protesta protiv SRS režima.

Okršaj prošle godine.

20190409_172223.jpg

20190409_172241.jpg

20190409_172258.jpg

Back