Milorad Dodik:Sonja Biserko je usedelica i vucibatina!

Waterfall

Legenda
Poruka
51.190
Premijer Republike Srpske Milorad Dodik optužio je juče Sonju Biserko da vodi „prljavu, zločinačku kampanju" protiv Srbije i RS! Dodik je tako odreagovao na tvrdnje Biserko da vlast u Srbiji sprovodi agresiju na Bosnu i Hercegovinu.

- Odavno me ne dotiču izjave raznih vucibatina kao što je Sonja Biserko, koja već duže vreme lagodno živi na lažima koje plasira protiv srpskog naroda u celini. Nije prvi put da ta usedelica pokušava da se prikaže kao „važan faktor" i da pokušava da nanese štetu Srbiji i Republici Srpskoj, pričajući priče koje se graniče sa naučnom fantastikom... - otpočinje premijer RS.

Milorad Dodik kaže da je Republika Srpska „realnost koju će srbomrsci morati, jednom za svagda, da prihvate":

- Možda su nekada te priče godile ušima zapadnih diplomata, ali mislim da je to vreme zabluda prošlo... Što se tiče RS, mogu da poručim i Sonji Biserko i ostalim prevarantima, poput Ive Banca, da će morati da prihvate realnost i činjenicu da je RS želja 1,4 miliona ljudi koji žive u njoj. Sve što RS čini, čini na osnovu ustavnih i dejtonskih ovlašćenja, jer mi imamo određena prava u BiH i nećemo prestati da ih koristimo, bez obzira na to šta o tome misli usedelica Sonja Biserko... - kaže Milorad Dodik.

Premijer Srpske naglašava da su optužbe Sonje Biserko u osnovi „stare, istrošene teze koje pojedini krugovi ponavljaju već duže od dve decenije".

- Jedino novo što je izgovorila su dve reči: Milorad Dodik. E, pa, Milorad Dodik joj poručuje da joj je uzalud ta besmislena kampanja ocrnjivanja Srba i pravljenja nove krize u BiH i regionu. Uveren sam da će bilo ko drugi koji dođe na moje mesto nastaviti da radi posao koji ja radim i da će nastaviti da štiti legitimne interese Srpske. Mi nećemo prestati da koristimo svoja Ustavom zagarantovana prava, bez obzira na to šta o tome misli Sonja Biserko ili neki drugi isluženi i beskorisni tipovi koji hoće hleba bez motike - istakao je Dodik.

Na drugoj strani, Sonja Biserko juče je za Press ponovila svoje stavove, optuživši Dodika da je doveo BiH do tačke raspada.

- Dodik je doveo Bosnu do tačke raspada u poslednjih godinu i po dana! Međunarodna zajednica je na to reagovala, i čak je poseta potpredsednika SAD Džozefa Bajdena bila motivisana situacijom u BiH. Dodik je usko povezan sa političkom vlašću u Beogradu, i odslikava težnje Srbije da pripoji RS Srbiji - kaže Biserko. Ona, međutim, nije mogla da navede konkretne argumente kojima bi potkrepila svoje stavove, već je optužila Dobricu Ćosića, Srpsku pravoslavnu crkvu, DSS i SRS (!?!).

- U poslednjih nekoliko meseci Ćosić je u više navrata rekao da bez rekompozicije Balkana, što će reći, stvaranja srpske države koja uključuje RS, nema mira na Balkanu. To je težnja određenog neformalnog dela elite, koji još uvek ima moć i opstruiše zemlju koliko je moguće. To su delovi SANU, SPC, to je partija Vojislava Koštunice, ali i SRS - kaže Biserko.

Institucije i političke stranke koje je u svojim optužbama direktno prozvala Sonja Biserko juče su njene napade ili ignorisali ili ocenili kao „lupetanja".

U kabinetu predsednika Srbije rekli su za Press da ne komentarišu izjavu Sonje Biserko. Tvrdnje Sonje Biserko nisu želeli da komentarišu ni u SANU, ni u SPC, ocenivši ih kao „obične besmislice".

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=76427&sectionId=37
 
Odavno me ne dotiču izjave raznih vucibatina kao što je Sonja Biserko, koja već duže vreme lagodno živi na lažima koje plasira protiv srpskog naroda u celini. Nije prvi put da ta usedelica pokušava da se prikaže kao „važan faktor" i da pokušava da nanese štetu Srbiji i Republici Srpskoj, pričajući priče koje se graniče sa naučnom fantastikom... - otpočinje premijer RS.

Ovaj Dodik je svaki godine sve bolji u svakom pogledu. Bravo Milorade!
 
Води је кући, па.....
:rotf::rotf::rotf:

..
E51651D0-254F-426C-ABFA-849FFA9B2347_mw800_mh600.jpg

..ja to tebi nikad ne bih pozelio..vidiš..kakav si...
 
Institucije i političke stranke koje je u svojim optužbama direktno prozvala Sonja Biserko juče su njene napade ili ignorisali ili ocenili kao „lupetanja".

U kabinetu predsednika Srbije rekli su za Press da ne komentarišu izjavu Sonje Biserko. Tvrdnje Sonje Biserko nisu želeli da komentarišu ni u SANU, ni u SPC, ocenivši ih kao „obične besmislice".

citav njen zivot staje u ove dve reci

tuzno
 

Back
Top